up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

top
Hjem flecha Cykeldele flecha

flecha Flaskeholdere ()

load

Hvordan vælger man cykelvandflasker og deres understøtninger?

Et cykelflaskebur er en enhed, der bruges til at fastgøre en vandflaske til en cykel. Fremstillet af plast, aluminium, rustfrit stål, titanium eller kulfiber. Cykelflaskeburet er forbundet med rammen på en cykel, styret, tilbage til sadlen eller i undtagelsestilfælde gaffelen. De fleste funktionelle cykler har underlige huller i rammen til at bære flaskeburet. Du kan købe et flaskebur fra Specialized , Elite , Tacx , Zipp , XLC .

Her er nogle tip til at købe et vandflaskebur til din cykel som følger:

Materialer: Flaskebure er typisk lavet af rustfrit legering, plast eller kulfiber. Så vælg en enkel og sikker.
Flaskeophobning: Hovedformålet med flaskeburet er at holde flasken, så den skal kobles flasken sikkert rundt om kraven og flaskekroppen. Så køb en, der har ekstra greb om flaskens overflade og for at hjælpe med at absorbere vejvibrationer, der kan forskubbe flasktabet.
Komforten ved adgang: Du skal være i stand til at nå ned og uden besvær fjerne og udskifte flasken, mens du kører i hastighed, så fastholdelsen ikke kan være for stram til at gøre dette vanskeligt.
Vægt: High end kulfibervandbure er velkendte på grund af deres lette vægt. Køb et let flaskebur, fordi det er behageligt.
Størrelse: Køb en, der er standardstørrelse, så den passer til både store og små flasker.


clouse menu Luk