up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

top
Hjem flecha Cykeldele flecha flecha

Sadler

()
load

Hvordan vælger man et cykelsæde?

En cykelsadel kaldes normalt et cykelsæde. Det er et af fem knudepunkter på en cykel, de andre er de to pedaler og de to håndtag på styret. Cykelsadlen er blevet anerkendt som sådan, siden cyklen udviklede sig fra dræningen, en forløber for cyklen. Cykelsædet til sadlen er konstrueret til at beskytte dit perineum, regionen inden for siddebenene, hvorigennem der krydser en overflod af nerver og arterier. Dette sadelcykelsæde reducerer eller udelukker materialet i midten af sadlen, hvilket både aflaster kraften på perineum og giver luftgennemstrømning og bekvemmelighed under lange drev.

Mountain Bike sadel

Mountaincykelsadler er beregnet til at have en slankere form, der gør det muligt for cyklisten at bevæge sig rundt om sadlen til professionelle banesegmenter. Mens nogle sadler har glatte ender, er mountainbike sadler buede, så slanke shorts ikke hænger sammen, når de vender tilbage til en pedaltilstand fra en faldende tilstand.

Vejcykelsadel

En veltilpasset cykel sadel placerer din vægt på dine siddeben uden at trykke på de sarte vævssnit. Især når man drejer bækkenet fremad, som cyklister normalt vil. Du kan købe en perfekt racercykelsadel fra Specialized , Ergon , Brooks England , WTB , Selle Italia .

Tips til valg af cykelsæde

1. Vælg sadlen med den rigtige form. Sadlenes form afhænger af to faktorer: det ene køn og typen af cykling. Så vælg din sadelform i henhold til dit køn og den type cykling, du laver.
2. Vælg en sadel, der tilfredsstiller din kørestilling og reducerer presset på vigtige dele af din krop.
3. Bredden på din sadel afhænger af afstanden mellem dine siddeben. Ved at estimere dette kan du finde nøjagtigt, hvilken sadel der passer bedst til dig.


clouse menu Luk