`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Dahon

Dahon Vigor D9 9V

Dahon Vigor D9 9V

  • Dahon Vigor D9 9V
  • Dahon Vigor D9 9V
  • Dahon Vigor D9 9V

Dahon Vigor D9 9V

Produktbeskrivelse Dahon Vigor D9 9V

Vigor D9 cyklen er en foldning cykel, der giver dig mulighed for at nyde lange gåture med tilstrækkelig styrke til at møde by junglen og bruge på veje med forskellige typer asfalt.

Du vil være i stand til at bære det med dig, uanset hvor du er, til enhver destination, du ønsker, fordi det er den letteste og økonomiske af familien Vector, du skal kun folde den og sætte den i bagagerummet på bilen eller bære den komfortabelt på toget, båd eller fly. Dalloy Hidroformada legeringsrøret gør kraften D9 til en af ​​modellerne mere praktisk, alsidig og attraktiv Dahon.


På udkig efter Dahon Vigor D9 9V? Kig ikke mere! bikeinn tilbyder et stort udvalg i Sammenklappelige cykler modeller. Opdag vores nye Cykler og stel tilbud, hos bikeinn. Lavet af Dahon, dette Sammenklappelige cykler produkt tilbydes i mange størrelser og farve muligheder.

Funktioner Dahon Vigor D9 9V

Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt og optjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: Dine anmeldelser vil blive evalueret af vores medarbejdere og postet inden for fem arbejdsdage. Dine spørgsmål vil blive besvaret pr. e-mail, så du bør venligst sikre at din e-mail adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk