up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

top

Vælg det bedste officielle udstyr til cykling

Du kan købe det officielle udstyr fra mærkerne som Castelli , Alé , Santini , Sportful . Her er noget officielt udstyr til cykling som følger:

Hjelm
Det efterfølgende cykeludstyr er alt nødvendigt. Men denne er helt sikkert, fortrolig ikke forhandlingsbar. Selvom cykling uden hjelm er tilladt i din by, skal du forsvare dig selv. Når du vælger en cykelhjelm, skal du sørge for at matche hjelmen til dit hovedvolumen og din måde at køre på.

Cykelhandsker
Handsker passer som et must have cykeludstyr af mange årsager. For det første bevarer de dine hænder i tilfælde af en ulykke. For det andet begrænser de irritation og skader. Den tredje, mindre anerkendte fordel er, at cykelhandsker forsvarer din ulnar nerve.

Rideshorts
Hvis du vælger en lejecykel til en lang dag med ridning, kan du overveje at købe nogle kvalitets rideshorts. Disse shorts er beregnet til at påvirke dig, så du slipper for at skrabe og gnide efter foranstaltninger med konstant øvelse. Cykelshorts øges også for at give dig lidt mere pude i ryggen og sædet.

Multiværktøj
En vej er et uregelmæssigt sted for en cyklist. Selv den mest omhyggelige cykelejer kan blive grebet af vagt af en bolt, der frigives ved udsving. Dette er grunden til, at et multi værktøj findes på din tidsplan for must have cykeludstyr. Multi værktøjer er forskellige i størrelse, tilstand og formål. Nogle af de tungere er beregnet til at blive opbevaret derhjemme.clouse menu Luk