up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem flecha

Returninger

Returninger

Hurtig og nem returnering!

devolucion imprimir

Log ind på min konto og udskriv returmærkat

flecha
devolucion etiqueta

Forbered en ny pakke og påsæt returmærkatet på ydersiden

flecha
devolucion devolver

Send din pakke

flecha
devolucion reevolso

Når vi har godkendt den returnerede vare vil du modtage dit tilgodehavende

Returpolitik

Hvad er jeres returpolitik?

Du har 30 dage til at beslutte dig for om du har købt den rette vare. Du har fuld returret på alle varer så længe de ikke er beskadigede, beskidte, har været vasket, ændret eller brugt og så længe alle mærkater stadig er påsat varen. Hvis du for eksempel har brug for en anden størrelse eller farve skal du oprette en ny ordre i vores webbutik.

Vil du returnere en vare? Sørg venligst for at overholde følgende kriterier:

- Du kan returnere en vare indenfor 30 dage fra du modtog varen. Bemærk, at der er visse produkter, der ikke kan returneres, undtagen i tilfælde af defekte produkter, såsom produkter, der ikke tillader deres retur på grund af hygiejniske eller sundhedsmæssige årsager, hvis det er blevet forseglet af dig efter levering (for eksempel kosmetiske produkter), eller at de efter levering var uadskilleligt blandet med andre produkter; produkter, der kan forringes eller udløbe hurtigt (for eksempel mad eller produkter, der er letfordærvelige eller underlagt en udløbsdato) forseglet lyd- eller videooptagelser eller forseglet software, hvis de ikke blev forseglet af dig ved levering; varer lavet efter dine specifikationer eller tydeligt tilpassede, herunder tilpassede støvler, brugerdefinerede trøjer, brugerdefinerede fodboldhandsker eller ski med monterede bindinger.

- Alle varer skal være ubrugte og i original tilstand. Returnede varer skal have alle originale mærkater samt original emballage, som for eksempel originale æsker til sko m.v.. Tape og etiketter må ikke påsættes direkte på varens emballage.

- I sjældne tilfælde hvor en vare returnes i en uacceptabel tilstand kan vi være nød til at sende varen tilbage.

- Det er vigtigt at følge returprocessen, som begynder med at fremsætte en returanmodning gennem sektionen Min konto.

- Du er ansvarlig for varer indtil de modtages i vores varehus. Sørg derfor for at de er indpakket ordentligt for at undgå skader undervejs! Vi anbefaler at du har et portobevis. Varer skal sendes retur til følgende addresse: TRADEINN RETAIL SERVICES, S.L. c/ Pirineus, 1, 17460 Celrà (Girona), Spain.

Hvordan sender jeg en vare retur?

Følg disse trin for at fremskynde din returproces:

Trin 1: Log ind og gå til Min konto

Log ind med din E-mail adresse og vælg feltet Mine ordrer. Vælg venligst ordren og derefter de varer der skal sendes retur. Vælg derefter årsagen og udskriv returmærkat. Hvis vi får brug for yderligere information kontakter vi dig direkte.

Trin 2: Klargør pakken

Når du har udskrevet dit returmærkat skal din pakke gøres klar til afsendelse. Alle varer du sender retur skal være i god stand (ubrugte, med mærker på og i original indpakning) og brug venligst en ny æske til at sende varer retur, så der ikke er nogen gamle mærkater eller andet der kan ødelægge returvaren.

Trin 3: Send pakken

Kontroller at returmærkatet er korrekt, påfør det sikkert på pakken og send pakken til os.

Trin 4: Modtag tilbagebetaling

Du vil modtage en e-mail når din returpakke er modtaget. Så snart vi har godkendt dine returvarer modtager du endnu en e-mail fra os. Du vil modtage din tilbagebetaling via samme betalingsmetode som du brugte da du betalte for dine varer. Vær opmærksom på det kan tage op til 15 arbejdsdage, før du modtager tilbagebetalingen.

Hvis du vil bytte en vare, skal du sende den retur og oprette en ny ordre.

Hvad hvis jeg modtager en defekt eller beskadiget vare?

Hvis du modtager en defekt eller beskadiget vare, så følg venligst denne proces:

Trin 1: Log ind og gå til min konto

Log ind med din e-mail adresse og vælg feltet Mine ordrer.

Trin 2: Vælg ordre/vare

Venligst vælg ordre og vælg den/de vare(r) der er defekte/beskadigede. Vælg en grund hvorfor du har valgt at returnere.

Trin 3: Information/billede

For at vi kan behandle din sag, beder vi dig kort beskrive fejlen og vedhæfte mindst et billede af varen, hvor fejlen er synlig. Hvis du har modtaget en beskadiget pakke, og har skrevet under på modtagelsen. Skal du sende disse informationer til os inden for 4 dage:

- Billede af den defekte/ødelagte vare.
- Billede af den ødelagte pakke, hvor adresse sedlen er synlig.

Trin 4: Processen

Når vi har modtaget alle informationer vi behøver, vil vi gennemgå din sag hurtigst muligt.

Vores garanti dækker ikke følgende:

- Ukorrekt eller intense brug.
- Skader grundet sved.
- Misfarvning (Ved forkert vask).
- Skade sket ved: Slidtage, kemikalier, skarpe kanter, osv...
- Varer der giver ubehag, så som: vabler.

Hvordan modtager jeg min tilbagebetaling?

Tilbagebetalinger vil automatisk blive krediteret til betalingsmetoden som du brugte da du oprettede ordren.

- Hvis betalingen blev fuldført med et kredit eller kontokort vil beløbet krediteres til bank kontoen som er tilsluttet til kortet.

- Hvis betalingen blev fuldført med PayPal vil beløbet krediteres direkte til din PayPal konto.

Så snart varen modtages i vores varehus vil du modtage en e-mail. Din tilbagebetaling finder normalt sted indenfor 48 timer efter denne e-mail er modtaget.

Bemærk: Hvis du har modtaget en gave som du vil have refunderet vil tilbagebetaling sendes til den originale køber. Vi beklager for enhver ulejlighed dette måtte forårsage.

Hvis årsagen til returnering af produktet ikke er, fordi produktet ankom beskadiget, var defekt eller var forkert, godtgør vi dig ikke forsendelsesomkostninger eller andre tjenester relateret til din ordre; Vi refunderer kun mængden af produktet.

Hvordan bytter jeg en vare?

Hvis du ønsker at modtage det samme produkt i en anden størrelse eller et andet alternativt produkt, skal du behandle en ny ordre via vores hjemmeside og betale forsendelsesomkostningerne igen.

INFORMATION OM STØRRELSER

Der kan være en forskel mellem den størrelse, du har bestilt, og den, der er angivet på etiketten på nogle artikler og mærker, men rolig, dette er på grund af ækvivalensen mellem internationale størrelser (f.eks. svarer størrelse 38 i Spanien til 36 i Tyskland). Vi anbefaler, at du prøver alt sammen roligt derhjemme.

Hvem betaler portoen når en vare sendes retur?

Hvis du sender en vare retur grundet forkert pasform betaler du portoen *. Hvis du modtager en defekt vare sender vi dig returemballage og bytter eller refunderer varen.

* Du kan nu bruge Cycleon til at tilbagelevere uønskede ting – en god måde at sende pakker retur til gode priser. Til Danmark koster etiketten til tilbageleveringen 9.99€ (cirka 74.49 DKK).

Denne tjeneste er tilgængelig for følgende lande: Østrig, Belgien, Bulgarien, Kroatien, Cypern, Tjekkiet, Danmark, Estland, Finland, Frankrig, Tyskland, Ungarn, Nordirland, Irland, Italien, Letland, Litauen, Luxembourg, Monaco, Holland, Polen, Portugal, Rumænien, Slovenien, Spanien, Sverige og Det Forenede Kongerige.

For kunder UDEN FOR EU foreslår vi at bruge DHL, da vi har en særlig aftale med dem. Ved hjælp af DHL ryddes din forsendelse hurtigt og effektivt. Du kan udskrive returetiketten direkte i MIN KONTO.

Hvad er jeres garanti?

Alle produkter er garanteret i 2 år. Hvis du opdager, at produktet har en produktions- og / eller funktionsfejl, sendes det til mærket. Mangler forårsaget af uagtsomhed, slag, forkert brug eller manipulation, uegnet spænding, forkert installation, der ikke udføres af den autoriserede tekniske service, når det er relevant, eller materialer udsat for slid på grund af normal brug er ikke inkluderet. I tilfælde af computerprodukter dækker garantien ikke fjernelse af vira, gendannelse af programmer af denne grund eller geninstallation af disken forårsaget af sletning af den. Vi tilbyder en service til at indsamle det defekte produkt til vores pris, og derefter sender vi det tilbage til mærket. Ventetiden varierer afhængigt af den ledelsestid, som den tekniske service for hvert mærke har. I de hændelser, der berettiger brugen af garantien, vil muligheden være at reparere, udskifte produktet, rabat eller returnere på de lovligt fastlagte vilkår.

Hvis du har en vare der skal dækkes af vores garanti, skal du følge denne proces:

Trin 1: Log ind og gå til min konto

Log ind med din E-mail adresse og vælg feltet Mine ordrer.

Trin 2: Vælg ordren/varen

Venligst vælg den ordre hvor de beskadige/ødelagte varer er. Vælg venligst nummer 4. defekt produkt.

Trin 3: Information/billede

For at vi kan behandle din sag, beder vi dig kort beskrive fejlen og vedhæfte mindst et billede af varen hvor fejlen er synlig.

Trin 4: Processen

Når vi har modtaget al nødvendig information vil vi gennemgå din sag hurtigst muligt.

Vores garanti dækker ikke følgende:

- Ukorrekt eller intense brug af varen.
- Skader grundet sved.
- Misfarvning (Ved forkert vask).
- Skade sket ved eks: Slidtage, kemikalier, skarpe kanter, osv...
- Vare der giver ubehag, så som: vabler.

Kampagne: PayPal returservice

Du kan nu få gratis porto på alle ordrer som er betalt med PayPal! Det betyder, at hvis du ønsker at returnere en uønsket vare, vil portoen blive refunderet via PayPal direkte til din PayPal konto. Du skal aktivere dette tilbud før du opretter en ordre.

Læs venligst disse vilkår og betingelser omhyggeligt, før du fortsætter. Klik her

Hvad er Cycleon Returns-tjenesten?

Du kan nu bruge Cycleon til at tilbagelevere uønskede ting – en god måde at sende pakker retur til gode priser. Til Danmark koster etiketten til tilbageleveringen 9.99€ (cirka 74.49 DKK).

Denne tjeneste er tilgængelig for følgende lande: Østrig, Belgien, Bulgarien, Kroatien, Cypern, Tjekkiet, Danmark, Estland, Finland, Frankrig, Tyskland, Ungarn, Nordirland, Irland, Italien, Letland, Litauen, Luxembourg, Monaco, Holland, Polen, Portugal, Rumænien, Slovenien, Spanien, Sverige og Det Forenede Kongerige.

Hvad skal jeg gøre, hvis min pakke leveres beskadiget, eller der mangler varer?

Når levering finder sted, er det vigtigt, at du undersøger pakken for tegn på skade, tab eller tyveri. Hvis pakken åbnes og / eller er beskadiget (sikkerhedsforseglingen er brudt), og indholdet også ser ud til at være beskadiget, skal du sørge for at åbne og kontrollere indholdet foran leveringsmanden. Hvis indholdet faktisk er beskadiget, er det vigtigt, at du får en skriftlig bekræftelse fra leveringsmanden om, at varerne blev leveret i en beskadiget tilstand. Verbal anerkendelse fra leveringsmanden kan ikke bruges som et bevis på dit krav.

For varer af høj værdi anbefaler vi stærkt at optage en video, mens du åbner pakken, så i tilfælde af at der skal indgives et erstatningskrav, kan du med succes bevise skader eller manglende varer.

Krav indsendt uden fotos eller videoer taget på leveringstidspunktet, der viser den beskadigede pakke eller bevis for tab af varer, og / eller uden en kopi af rapporten, der er udfyldt af leveringsmanden ved levering, og / eller uden en faktura eller kvittering, der beviser varens værdi, er mere tilbøjelige til at blive afvist.

Du skal indsende dit krav skriftligt til os inden for 72 timer efter levering. Vi er ikke i stand til at acceptere eller behandle krav på leveringer ældre end 72 timer.

For at indsende kravet skal du logge ind på MIN KONTO, vælge ordren, klikke på Kontakt og til sidst vælge indstillingen: Jeg har gennemgået trackingen og jeg har et problem med afsendelsen af min ordre.

Hvad kan jeg gøre, hvis sporing siger, at min pakke er leveret, men jeg ikke har min pakke?

Hvis leveringsmanden afsluttede leveringen, skal pakkens sporingsstatus eller en leveringsmeddelelse angive, hvor din leveringsmand forlod pakken. Forsendelser, der ikke kræver underskrift, kan efterlades på et sikkert sted efter leveringsmandens skøn. Dette kan omfatte verandaen, sidedøren, verandaen eller garagen.

Hvis sporingsstatus angiver, at leveringsmand har afsluttet levering og fået en signatur, er pakken muligvis blevet underskrevet af en nabo eller en anden beboer på dit sted. Hvis leveringsmanden leverede din pakke til et alternativt sted, skulle du have modtaget en leveringsmeddelelse, der angiver, hvor pakken blev efterladt (for eksempel en nabo, et afhentningssted eller et posthus).

Spørg andre på din adresse eller måske en nabo for at se, om en anden har hentet pakken. Du kan også kontrollere indgangene til din bopæl for pakken, især på baghaven, buske, garager, grill eller andre steder, der kan beskytte din pakke mod tyveri eller vejr. Bemærk, at leveringsmænd også kan bruge plastikposer til at beskytte din pakke mod vejret.

Hvis du stadig ikke kan finde pakken, skal du kontakte leveringsfirmaet direkte. Leveringsselskaber har deres interne systemer, der kan kontrollere leveringsstatus.

Endelig hvis leveringsselskabet bekræfter, at pakken blev leveret, og du har mistanke om, at pakken kan være stjålet fra en lejlighedskompleks, postkassen eller døren i dit hus skal du anmelde tyveriet til politiet. Send os en kopi af politirapporten, så vi kan starte erstatningsprocessen hos leveringsselskabet.

For at indsende kravet skal du logge ind på MIN KONTO, vælge ordren, klikke på Kontakt og til sidst vælge indstillingen: Jeg har gennemgået trackingen og jeg har et problem med afsendelsen af min ordre.

Gå til min konto

clouse menu Luk