`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

DMT

DMT Pegasus

  • DMT Pegasus
  • DMT Pegasus

DMT Pegasus

Produktbeskrivelse DMT Pegasus

Denne sko opfylder behovene hos cyklisten, der er på udkig efter en sko med en sål, der ikke er alt for stift, men det kan prale med en øvre og lukning foretages i søgt efter og pålidelige materialer.

Er du vild med DMT Pegasus? Er du på udkig efter en online specialist i cykel udstyr?, Kig hos bikeinn. der er autoriseret DMT forhandler, alle vores cykel varer, er dækket af fabriksgaranti fra DMT. Vælg en Herresko kategori og find alle de mulige Herresko varer vi har. Hvis du er tvivl, kan du kontakte os via telefon eller e-mail.

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Lignende produkter

Se alle produkter

Luk