`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

DMT

DMT Taurus

  • DMT Taurus
  • DMT Taurus

DMT Taurus

Produktbeskrivelse DMT Taurus

Denne sko opfylder cyklisterens behov, der leder efter en sko, der har en sål, der ikke er for stiv, men samtidig med en øvre lavet i søgte og pålidelige materialer og lukning.

Er du helt vild med cykel? Få din DMT Taurus og nyd dine fritidsaktiviteter, på den sikreste og bedste måde med DMT. Glem ikke vores store udvalg i Herresko, i mange størrelser og til alt slags vejr. For at du kan få de bedste og mest effektive cykel er de fleste af vores Cykelsko varer lavet i samarbejde med professionelle sportsudøvere.

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk