`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

DMT

DMT Vega 2.0

  • DMT Vega 2.0
  • DMT Vega 2.0

DMT Vega 2.0

Produktbeskrivelse DMT Vega 2.0

VEGA er den absolutte innovation. En sko, der er født i Italien og udviklet kombinerer materialer og knowhow teknisk atletisk. Pleje af detaljer, den elegante linje og ren fejre de store funktioner i VEGA: fra tunge i kulfiber anvendes i rumfart virksomhed også, til thermofixed øvre og ekstra luftet på grund af brugen af ​​materialer MICRO1 og MICRO AIR CELL, til lukningen fast og garanteed fra Boa System. VEGA er for cyklisten den mest presserende, at løb for timer og foregiver det maksimale ud sine sko indtil den sidste "flyvende".

Gennemfør din bestilling af DMT Vega 2.0, med vores Herresko udvalg og Cykelsko varer. Kig igennem de andre cykel kategorier, Hos bikeinn, er vi specialister i cykel udstyr, du kan også finde Cykelsko udstyr, til de bedste priser hos bikeinn!

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Lignende produkter

Se alle produkter

Luk