`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Easton

Easton CHAINRING DM

  • Easton CHAINRING DM
  • Easton CHAINRING DM

Easton CHAINRING DM

Produktbeskrivelse Easton CHAINRING DM

Easton Direct Mount-ringe bruger et nyt smalt / bredt design, der er specielt tilpasset til road / cx / grus applikationer. Den enkelte tandprofil er flyttet fra den traditionelle symmetriske form til mere retningsbestemt specifikt design med det formål at skabe et positivt kædevalsindgreb for at hjælpe med kædefastholdelse, kritisk for at forhindre kædeslipning og hoppe over uslebne terræn. Kombineret med højere tænder kan Easton smal / bred ring bruges uden en kædeledning eller koblingsdetailleur. Bredt tandmateriale er blevet fjernet fra hver side for at reducere løbestøj og trække, når de kører på ekstreme kanter af kassetten. Kombineret med ekstra materialefjernelse ved bunden af ​​tænderne, der sikrer fremragende mudeskur og kædefastholdelse i muddiesten af ​​CX betingelser. For at forbinde den ydre ring til Cinch-grænsefladen er der en asymmetrisk fire armform, der muliggør større stivere arme i pedalstankens kraftzoner og en samlet vægtreduktion med tyndere arme i pedalzoner, der oplever mindre drejningsmoment. Alle Easton-ringe har Cinch Direct Mount System, der gør en bytte mellem ringstørrelser eller endda mellem dobbelte ringkonfigurationer en hurtig og enkel procedure. Brug af Cinch DM-systemet giver også en betydelig vægtbesparelse ved at eliminere materialets overlapning og ekstra bolt...

Specifikationer:

Afslut: Matt Black Anno

Ring Konfirgurationer: 53/39, 52/36, 50/34, Fjernbar Spider

Single Direct Mount: 38t, 40t, 42t, 44t, 46t, 48t, 50t

Vægt Komplet: 442g 172.5mm 40t W / O Bb

Kædelinje: 47 mm

Materiale: Ea90 Aluminium


Velkommen til vores Easton CHAINRING DM specielle tilbud. Hos bikeinn, finder du ikke blot cykel udstyr, til de bedste priser, men du får også ekspert information på cykel produkter. Priserne er altid up-to-date og der findes masser af filtre til at søge med, så du hurtigt finde de rigtige Tallerkener.

Funktioner Easton CHAINRING DM

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt og optjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: Dine anmeldelser vil blive evalueret af vores medarbejdere og postet inden for fem arbejdsdage. Dine spørgsmål vil blive besvaret pr. e-mail, så du bør venligst sikre at din e-mail adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk