`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Easton

Easton Direct Mount Chainring

  • Easton Direct Mount Chainring
  • Easton Direct Mount Chainring

Easton Direct Mount Chainring

Produktbeskrivelse Easton Direct Mount Chainring

Easton direkte monteringsringe bruger et nyt smalt / bredt design, der er specielt skræddersyet til vej / cx / grus applikationer. Den individuelle tandprofil er flyttet fra den traditionelle symmetriske form til mere retningsbestemt specifikt design med det formål at skabe et positivt kæderulleindgreb for at hjælpe med kædetilbageholdelse, hvilket er kritisk for at forhindre kædeslidning og bounce over ujævnt terræn. Kombineret med højere tænder kan Easton smalle / brede ring bruges uden kædeledere eller koblingsderailleur. Bredt tandmateriale er blevet fjernet fra hver side for at reducere kørestøj og træk, når du kører i ekstreme kanter af kassetten. Kombineret med yderligere fjernelse af materialet ved bunden af tænderne, hvilket sikrer fremragende mudderkaste og kædeophobning under de mest mudrede CX-forhold. For at forbinde den ydre ring til Cinch-grænsefladen en asymmetrisk firarmsform, der giver mulighed for større stivere arme i kraftzonerne i pedalstokken og en samlet vægtreduktion med tyndere arme i pedalzoner, der oplever mindre drejningsmoment. Alle Easton-ringe har Cinch Direct Mount System, hvilket gør en skift mellem ringstørrelser eller endda mellem dobbeltringskonfigurationer en hurtig og enkel procedure.Brug af Cinch DM-systemet giver også en betydelig vægtbesparelse ved at eliminere materialets overlapning og ekstra bolthardware, der kræves til en traditionel edderkop med kædebåndkonfiguration. Ringerne har 47 mm kædelinje med Easton 129 mm spindel, dette er den optimale kædelinje til 135 / 142mm bagerste navafstand, der dækker alle landevej / CX-disccykler. 47mm kædelinje giver fuld adgang til alle gear på din bagkassette med effektiv kraftoverførsel og minimal kørestøj. Fås i 38T (80g), 40T (91g), 42T (98g), 44T (105g), 46T (112g), 48T (123g), 50T (137g)
Specifikationer:
RINGKONFIRGURATIONER 53/39, 52/36, 50/34, FJERNBARE SPIDER
ENKELT DIREKTMONTAGE 38T, 40T, 42T, 44T, 46T, 48T, 50T
VÆGTKOMPLETT 442g 172,5 mm 40T uden BB
KæLINJE 47mm
MATERIAL EA90 ALUMINIUM


Hvis du vil lære mere omkring Easton Direct Mount Chainring, eller andre varer fra Easton i Cykeldele kategorien af bikeinn. så er heldet med dig, fordi vi har et godt tilbud på disse varer, så dine cykel aktiviteter kan ske med det bedste udstyr. Glem ikke at kigge forbi Tallerkener kollektioner, du kan vælge cykel fra Easton, et af de største mærker i industrien.

Funktioner Easton Direct Mount Chainring

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk