up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

top
Hjem flecha Elektronik flecha

flecha Cykel lys ()

load

Ting at vide om cykellamper

For at køre sikkert på ukendte og ujævne terræner og stier i mørket, skal du udstyre din cykel med det rigtige belysningssystem. For at sikre synlighed for fodgængere og bilister skal en cykel tændes med front , bag og sidelamper. Især på terræn, hvor den omgivende lyskilde ikke er tilgængelig, skal din cykel have frontcykellys eller et højtydende belysningssystem, så du kan se godt foran dig.

High Output Light System

Disse cykler giver maksimal belysning i mørke, og de er normalt genopladelige. Højtydende lyssystemer er dyrere end sikkerhedslys, men de er meget lysere og hjælper dig med at se terræn under alle forhold. Garmin , Specialized , Brooks England , POC og Thule er de bedste producenter af cykellamper.

Sikkerhedslys foran, bagpå og på siden

I svagt lys hjælper disse bycykellamper bilister med at se dig. Disse lys er også nyttige om dagen, men de er ikke ideelle til mørk natkørsel. De væsentligste forskelle mellem sikkerhedslys og andre lys er deres monteringsmuligheder, uanset om de bruger engangsbatterier eller genopladelige batterier og antallet af lysdioder eller cykelled lys. For et langdistance mountainbike eventyr anbefaler vi, at du bruger et genopladeligt mountainbike lyssystem . De bruger lithium ion batterier, der kan oplades flere gange; hvilket gør dem til en omkostningseffektiv og miljøvenlig løsning i modsætning til engangsbatterier.

clouse menu Luk