up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

top

Rem til ur og andre reservedele til elektronik

Vi lever i en smart verden. Fra smarte hjem til smarte husholdningsapparater, smart elektronik og smarte enheder er vi omgivet af et fremragende udvalg af produkter, der har gjort livet lettere og enklere. Smartwatches er en af dem.
Hvis du vil tilpasse udseendet på dit smartwatch, har du et væld af valg af stropper og evnen til at ændre dem når som helst du vil. I dag tilbyder smartwatches masser af valg til bæreren for at tilpasse udseendet ved at vælge båndfarve og materiale, finish, design og størrelser efter deres behov og stil. Smartwatches skærm bliver mindre og slankere. Der er også runde formede ure, der ligner traditionelle ure.

Husk dog, at komfort altid skal komme først. Undgå at købe stropper, der er svære at fastgøre på dit håndled. Vi anbefaler bestemt, at du vælger behagelige og brugervenlige stropper og bånd til smartwatches. Takket være de moderne producenter af smartwatches er de udstyret med standard spænder, der gør det yderligere nemmere at udskifte stropperne uden problemer.
Polar Vantage V2 silikonearmbånd er et multisportur i premium kvalitet med flere armbåndsindstillinger. Disse er nemme at ændre, og deres uovertrufne design sikrer en perfekt pasform omkring dit håndled og måler optimale sundhedsdata med avancerede funktioner. Garmin , Shimano , Sram , Specialized og Sigma tilbyder en bred vifte af elektroniske cykeldele til reservedele.

clouse menu Luk