up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Elite

Elite Arion Turbo Trainer

Elite Arion Turbo Trainer

Elite Arion Turbo Trainer

plus
  • Play videoElite Arion Turbo Trainer
  • Elite Arion Turbo Trainer
  • Elite Arion Turbo Trainer
  • Elite Arion Turbo Trainer

Elite Arion Turbo Trainer

Produktbeskrivelse Elite Arion Turbo Trainer

Elite Arion Roller er designet til din indendørs cykletræning eller til opvarmning i løbet af konkurrencens sted, da den er let, let at transportere og meget modstandsdygtig.

De paraboliske ruller tillader justering i 10 forskellige positioner og minimerer støj og slid på dækket. De er kompatible med mountainbike og landevejscykel og med alle cykelsystemer, så du kan dele information, planlægge gratis træningssessioner, måle kadens og rytme og forbedre din præstation.

Disse cykelruller er lavet med polyamid og glasfiber , hvilket gør dem meget modstandsdygtige. De har en integreret platform, der letter, når du står på og slukker for cyklen. Lethed og enkelhed, så du kan fokusere på uddannelse Roller giver maksimal funktionalitet med optimal ydeevne og pålidelighedFeatures:


- Meget let frame (ca. 7 kg), ultra stærk, i glasfiberforstærket polyamid


- De parabolske ruller, 85mm i diameter i midten og 100mm i siderne, gør det nemt at holde balancen på cyklen


- Maksimal styring og let pedalerne, er hjulet styret mod midten af ​​valsen


- Den perfekt glat overflade af rullerne og forbindelsen i antistatisk plastmateriale reducere støj og dækslid


- Platform indarbejdet i strukturen for nemmere montage og demontage


- Kompatibel med racercykler og mountain bikes


- Kompakt og foldbar, hvilket gør det nemt at gemme


Hvis du skal bruge nye Elite Arion Turbo Trainer, har vi dem her til den bedste pris. bikeinn har det og andre top kvalitets varer som cykel. Lad ikke denne chance gå forbi, få det bedste udstyr til din favorit sport. Med alle de cykel, finder du alt hvad du har brug for her.

Funktioner Elite Arion Turbo Trainer

Farve
Connectivity

Kundeanmeldelser og spørgsmål (19)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder) coinns

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Let at bruge og opbevare

-

Meget praktisk og stille. Let at bruge. Let at opbevare. Fremragende kvalitet / prisforhold. Meget hurtig levering.

Sensationel

-

Ekstremt praktisk rulle. Enkel at montere og glider meget godt.

Elite arion rulle

-

Alt fremragende, meget hurtig levering af artiklen

Meget godt

-

Godt produkt, hurtig levering. Jeg er meget tilfreds.

Meget tilfreds

-

Meget tilfreds med produktet og leveringen (ankommer inden datoen)

Komplet træning

-

Produktet imødekommer forventningerne, har en masse kvalitet, giver mulighed for varieret og kvalitetsuddannelse, fordelene med den faste rulle fra mit synspunkt er, at det ikke kræver en specifik stift, og slid på hjulene er mere indeholdt og homogent, forbedring af teknik, og det kræver opretholdelse af balance.

Dobbelt følelse

-

Meget godt, for som jeg har skrevet titlen, har jeg en dobbelt følelse, produktet er fremragende og til en god pris, men det er, at jeg har modtaget det 1 måned og 25 dage efter bestilling, og det sagde, at det var på lager . Jeg var ved at suspendere købet, da de meddelte mig, at det ankom. Sig også, at unbrakonøglen, som det bringer for at flytte valserne, er lidt svag. For resten meget glad.

Fantastisk produkt

-

Købt under lukningen. Fremragende butik og upåklagelig levering. Meget lette og behagelige ruller til at åbne og lukke. Let at bruge, på 5 minutter er du allerede fuldt tilpasset. Hvis du ikke har den indstillelige modstand, skal du udføre agilitytræning, men ved at lege med gearkassen kan du gå godt op i pulseringer. Meget støjende med MTB-dæk, selv med lav profil. Anbefales til glatte dæk eller dedikeret til ruller.

Elite arion

-

Meget praktisk og sammenklappelig rulle til opbevaring af den, den tager lidt plads, den er lydløs, når du ruller. Det er vanskeligt første gang du kører på én gang at udholde stabilitet. Men efter 30 min er du færdig med det let. Jeg er tilfreds med købet, og det er stille, med de sensorer, som jeg bærer på cyklen, kan jeg udføre en træning af høj kvalitet.

Fremragende til fysisk vedligeholdelse !!

-

Jeg er tilfreds med produktet. Det er et kvalitetsprodukt. På ppio skræmmer det operationen lidt, men i et par træning klarer jeg 10-15 min kontinuerlig rulle, indtil jeg afslutter 45min session. Bikeinn har været et seriøst firma og har sendt rullen efter planen. Meget god !!!! Olé !!!!

Airon rulle

-

Fremragende rulle. For mtb med piggdæk giver det meget støj.

Molt bon producte

-

Fremragende produkter!

Fremragende pris og produkt

-

Jeg købte disse gratis ruller til denne æra af covid nødsituation. så jeg brugte dem ikke kun til klassisk brug til opvarmning, men også til træning. efter 20 dages brug kan jeg sige, at jeg er meget tilfreds: Jeg bruger dem med en mountainbike størrelse l med 29 "hjul, og der er ingen problemer. De hjælper mig med at udvikle balance og lave øvelser med stigende / faldende indsats. dem, der er virkelig veluddannede, kan ikke simulere stejle stigninger med trinfrekvenser under 50/60 o / min og kraft over 250/300 W. af denne grund er det nødvendigt at orientere sig på produkter uden for kategorien fri rullere.

God værdi for pengene

-

Stabil og praktisk rulle.

Kvalitet meget god pris.

-

Det er en meget velbygget og meget let rullevalse. På lidt over 5 min. du forbliver allerede uden problemer i det. Meget hurtig forsendelse og meget stram pris.

Meget tilfreds med købet

-

Perfekt til disse karantænedage, meget praktisk og let at bruge.

Meget godt produkt

-

Attraktiv pris og virkelig hurtig levering. Rulle af meget god kvalitet, stabile og gode materialer. Meget praktisk til opvarmning.

Kan jeg bruge den med min cykel?

-

Min cykel er r700; Fungerer denne rulle til min cykel?

vore eksperters svar

Hej, ja dette produkt vil være kompatibelt med en Canondale R700.
Hilsen.

Der er procentdel af det?

-

Fremragende

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up