`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Elite

Elite Elite Tri Box Triathlon

  • Elite Elite Tri Box Triathlon
  • Elite Elite Tri Box Triathlon
  • Elite Elite Tri Box Triathlon

Elite Elite Tri Box Triathlon

Produktbeskrivelse Elite Elite Tri Box Triathlon

Elite Tri Box Triathlon-rygsæk er designet til fuldt ud at dække behovene hos den avancerede atlet, da den tilbyder fire måder at bruge den på, og når du vil opbevare den, vil du også have fordelen, at den er sammenfoldelig og let komprimerbar .

Denne Elite-boks giver dig mulighed for at bære den i STANDARD MODE , den mest almindelige for atleter med lav aktivitet i konkurrence, fordi det giver en åbning i topdækslet, hvor du finder et bredt og delt rum til cykeltasken og racerposen. Udvid det til at have alt ved hånden.

I PRO MODE af denne rygsæk til professionelle atleter kan du placere skoene på cyklen og lade racerskoene foran kassen. LITE MODE giver dig en hurtig overgang i små rum, da du kan fjerne topdækslet og placere det nedenfor, som du gemmer volumen i området.

Endelig er PRO LITE-MODE perfekt til avancerede atleter med meget lidt plads, hvor du kun kan udfolde en af skoposerne og fjerne halvdelen af posen for at placere den under, hvilket reducerer lydstyrken meget.

Denne triathlon-rygsæk inkluderer et håndklæde til en behagelig overgang og en indvendig taske til at adskille det tørre tøj af vådt tøj.

Tri Box kan bruges i 4 forskellige måder, baseret på atletens specifikke krav eller karakteristika overgangszonen (der skal anvendes i overensstemmelse med konkurrenternes bestemmelser):

Funktioner:

STANDARD "Setup:

ideel til triatleter, der ikke deltager i en lang række arrangementer, men stadig foretrækker at bevare organiztion af deres redskaber. Bare åbne den øverste låg ved rotation, fjern de 2 poser (cykling og racing poser) og hænge dem foran Tri Box af deres velcro strips, og alle gear vil blive pænt organiseret

PRO "Setup:

ideel til pro triatleter, der har brug for at forberede deres overgangszonen så hurtigt som muligt. Bare åbne den øverste låg ved rotation, fjern de 2 poser (cykling og racing poser), fjerne T1 taske, hænge cykelsko på cyklen, skal du indsætte den tomme T1 sko bæretaske og hænge T2 sko transporterer racing pose foran den Tri Box

LITE "opsætning:

meget nyttigt, når overgangen område er trange. Bare fjern den øverste låg og læg den på bunden, fjern de 2 poser (cykling og racing poser) og placere dem foran Tri Box, unzip de 4 side lynlåse halvvejs og fold deres sider ved at placere deres kanter på låget tidligere anbragt på bunden. Dette halverer posens volumen, men stadig tillader al gear skal arrangeres i en pæn og effektiv måde

LITE PRO "Setup:

designet til avancerede triatleter, der ikke kan finde plads nok i overgangen området. Bare fjern den øverste låg og læg den på bunden, fjern de 2 poser (cykling og racing poser), fjerne T1 taske, hænge cykelsko på cyklen, skal du indsætte den tomme T1 sko bæretaske og hænge T2 racing pose foran af Tri Box. Så bare unzippe de 4 side lynlåse halvvejs og fold deres sider ved at placere deres kanter på låget tidligere placeret på bunden. Dette skaber mindre rod, men stadig effektivt organiserer gear til hurtig brug

Nem at transportere:

Tri Box kan transporteres som en rygsæk til overgangszonen (til eller fra cyklen) samtidig bevare pæn organiztion af indholdet. Aviod den forvirring, der alt for ofte sker i overgangen.

Fuldt sammenklappelig:

når den ikke er i brug, Tri Box kan helt foldes ved at udpakke lynlåsene til fulde, således at reducere hovedparten til 1/3 i forhold til, når den er i brug, hvilket er praktisk, når du rejser, hjemme eller i omklædningsrummet . Inde Rum Optimering: to interne separatorer organisere materialer og separat våd fra

Sko transporterer Bag:

Tri Box indeholder to robuste og praktiske tasker der folder op som én og arrangere sko på en enkel, praktisk og intuitiv måde at reducere overgangen gange. Det omfatter også et håndklæde, der er knyttet til posen med en velcro bånd, til at tørre dine fødder under transitionis når det er nødvendigt.

Gear Bag:

Tri Box indeholder en hurtigt foldbar gear taske, der gemmer din våd eller tør gear.


Er du på udkig efter Elite Elite Tri Box Triathlon? Alle Elite er af bedste kvalitet, så du får mest ud af dit træningsudstyr. Bestil dine varer hos Elite Elite Tri Box Triathlon og modtag dem inden for få dage. Vores mål hos bikeinn, er at finde de bedste tilbud til dig. Vi har et kæmpe udvalg i cykel udstyr, lige det du står og mangler.

Funktioner Elite Elite Tri Box Triathlon

Køn
Alder
Kapacitet
Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (3)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Kan ikke vente med at bruge dette produkt

-

Fantastisk kvalitet og funktionel leveret til tiden lige inden mit løb :)

Elite tri boks

-

Top produkt. Praktisk og godt lavet. Levering hurtig og pålidelig. Glad igen

Fremragende!

-

Stor produktkvalitet. Funktionel.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk