`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Elite

Elite Sterzo Smart Support

  • Elite Sterzo Smart Support
  • Elite Sterzo Smart Support

Elite Sterzo Smart Support

Produktbeskrivelse Elite Sterzo Smart Support

I partnerskab med Zwift udgav Elite Sterzo Smart udelukkende for brugere af Zwift Community. For at bruge Sterzo Smart skal du bare placere din cykel på styrepladen og forbinde enheden til Zwift! Ved parring med softwaren via Bluetooth opretter Sterzo Smart forbindelse til Zwift, så du kan styre din avatar på skærmen, overhale andre cyklister og placere dig selv for at udnytte kladden.Elite Sterzo Smart Support vil fuldende dit cykel udstyr. I vores online butik bikeinn, får du flest fordele. Så bestil nu, hos bikeinn og modtag dine varer inden for få dage, direkte hjemme hos dig. Find selv mere i online cykel butik, Du kan blandt andet finde cykel udstyr, som passer til Elite Sterzo Smart Support.

Funktioner Elite Sterzo Smart Support

Produkttype

Kundeanmeldelser og spørgsmål (2)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Rulle tilbehør

-

Det er det ideelle tilbehør til at gøre indendørs træning mere behagelig, jeg bruger Zwift, det var let at oprette forbindelse og sætte op, sjovere på MTB-stier

Ideel tilbehør til rulle

-

Det er det endelige tilbehør til rullesessioner i Zwift, let at linke og konfigurere, det gør det muligt at tegne kurver, der gør oplevelsen meget mere reel, især på MTB-ruten.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk