`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Etxeondo

Etxeondo Esku Windstopper Gloves

Etxeondo Esku Windstopper Gloves

Etxeondo Esku Windstopper Gloves

  • Etxeondo Esku Windstopper Gloves
  • Etxeondo Esku Windstopper Gloves
  • Etxeondo Esku Windstopper Gloves
  • Etxeondo Esku Windstopper Gloves

Etxeondo Esku Windstopper Gloves

Produktbeskrivelse Etxeondo Esku Windstopper Gloves

Windstopper handsker til brug i kolde temperaturer. Disse handsker er lette og har en elastisk justering. Bemærkelsesværdig for det reflekterende logo på bagsiden af ​​hånden og et godt greb takket være den anti slip mønster. Indekset og midterste fingre har også en anti slip mønster for bedre gearskifte.

Teknologi:

Windstopper: Windstopper produkter holder dig varm, komfortable og beskyttet i henhold til en lang række forskellige vejrforhold. Windstopper kombinerer absolut vindbeskyttelse med enestående åndbarhed for komfort med færre lag tøj og mindre volumen på cyklen. Windstopper klæder blokere vind og reducere sensibilitet for ekstreme temperaturer.


Hvis du står og mangler en Etxeondo Esku Windstopper Gloves, kan du altid finde den på lager og til den bedste pris. Herretøj udstyr fra mærker som Etxeondo, er produceret af de bedste materialer. Etxeondo er eksklusiv design cykel er skræddersyet til dine behov. Så kig igennem vores mange tilbud og se om du ikke kan finde din nye Etxeondo Esku Windstopper Gloves i dag!

Kundeanmeldelser og spørgsmål (6)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Polyvalent

-

Etxeando-kvalitet er der. Ideel handske til lavsæsonen.

Handsker

-

Godt tilsluttet og vindtæt, pænt og varmt

Mest alsidig køligt vejrhandske

-

Mens de har deres produkt "savner" efter min mening (såsom super stretchy trøjer) generelt, har jeg været fan af Etxeondo i mange år. De er lidt af et nichemærke i USA, og deres produkter er ikke altid tilgængelige, så jeg værdsætter, at BikeInn bærer denne handske (det eneste sted, jeg kunne finde det!). Jeg købte først denne handske for omkring tre år siden og med gentagen brug om efteråret og vinteren i det kølige, men ikke alt for koldt, Stillehavs-nordvest, har jeg fundet det være min vigtigste "gå til" handske. Ingen handsker fungerer for nogen, hvis den ikke passer korrekt. Håndfladen op, min hånd måler 20 cm fra håndledslinjen til spidsen af langfingeren. Når jeg går rundt om mine knoker med min hånd tilbage flad måler jeg ca. 20,5 cm. En størrelse "L" for mig passer næsten som om den er lavet til mig. Jeg har prøvet fulde fingerhandsker i Ralpha, Pearl og Girodana, og selvom de har været helt acceptabel, er pasformen ikke så god (fingre lidt længere i Ralpa for eksempel). Hvis din hånd er anderledes end min, kan disse mærker naturligvis være bedre for dig. Samlet set kan jeg godt lide handsken, fordi den ånder godt, er let og gør et godt stykke arbejde med at blokere vind på de mange downhill, jeg støder på. Mens alle har et andet temp. Interval, de er komfortable med, kan jeg godt lide denne handske bedst på omkring 4,5-9 ° C. Koldere end at jeg ville bruge en tykkere handske (som ikke vil være så følsom i bremsefølelse desværre) og varmere bruger jeg en tynd Pearl Izumi-handske, jeg har (jeg anbefaler ikke Exteondo-handskeforingen som handske, fordi den ikke griber fat i styret). Mens parret, jeg har brugt i tre år, har hjulpet meget godt - (Exteondo-produkter er typisk meget god til fremragende kvalitet) - fik jeg et andet par, hvis jeg mister mine, eller produktet stoppes (jeg holder ikke af at hamstre, men undertiden beklager jeg ikke at have fyldt med produkter, jeg kan lide meget, kun for at få dem afbrudt [som i-Pod Nano 7]). Så hvis disse handsker passer, tror jeg, du vil elske det!

Gore tex

-

Jeg købte dem ved at være en windstopper og af det mærke, som du forsikrer kvalitet, men hvad er min overraskelse, at de også er gore tex i henhold til mærket dit label så super glad etxeondo kvalitet

Handsker af høj kvalitet

-

Store handsker, som jeg havde forventet. De er tilstrækkeligt varme uden at miste kontakten i styringen af forandring og bremse.

Etxeondo handsker

-

Handsker af meget god kvalitet og en total succes og med hensyn til meget hurtig fragt i 2 dage derhjemme

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk