`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Etxeondo

Etxeondo Gloves Ws Etxe

Etxeondo Gloves Ws Etxe

  • Etxeondo Gloves Ws Etxe
  • Etxeondo Gloves Ws Etxe
  • Etxeondo Gloves Ws Etxe

Etxeondo Gloves Ws Etxe

Produktbeskrivelse Etxeondo Gloves Ws Etxe

Tynd, let og meget elastiske Etxeondo Comfort handsker. Takket være en anden ekstra lag lavet af Windstopper, der enten bæres eller sætte inde i rummet på bagsiden af ​​hænderne, denne model er en meget multifunktionel handske til en meget bred vifte af temperaturer.


Dette ekstra lag er opdelt i to dele, således at mobiliteten af ​​fingrene er meget god til at aktivere bremserne eller gearene.Teknologi:


WINDSTOPPER:


Windstopper produkter holder dig varm, komfortable og beskyttet i henhold til en bred vifte af vejrforhold.


Windstopper kombinerer absolut vindbeskyttelse med enestående åndbarhed for komfort med færre lag tøj og mindre volumen på cyklen. Windstopper klæder blokere vinden og reducere sensibilitet for ekstreme temperaturer.


Etxeondo COMFORT:


Eksklusiv stof, der giver god komfort og en følelse af varme. Det holder kroppen tør transport fugt til ydersiden. Det er også meget holdbart, da den bevarer sine kvaliteter, selv efter mange slidt og vaske.


I cykel butikken, bikeinn, kan du finde forskellige størrelser i Etxeondo Gloves Ws Etxe og mange forskelige farver, du har også mulighed for at købe Etxeondo Gloves Ws Etxe eller måske Herretøj fra vores online cykel butik. Du kan også læse de råd og tips vores expert panel giver i blandt andet cykel udstyr og Etxeondo Gloves Ws Etxe anmeldelser.

Funktioner Etxeondo Gloves Ws Etxe

Tecnologias Etxeondo Gloves Ws Etxe

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Meget god kvalitet

-

Handsker af meget god kvalitet, også med to lag i tilfælde af, at kulden strammes, og hvis der ikke opsamles et lag i selve handsken. Perfekt til meget kolde dage.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk