`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Etxeondo

Etxeondo Koma 2 Bibshort 2019

Etxeondo Koma 2 Bibshort 2019

  • Etxeondo Koma 2 Bibshort 2019
  • Etxeondo Koma 2 Bibshort 2019
  • Etxeondo Koma 2 Bibshort 2019

Etxeondo Koma 2 Bibshort 2019

Produktbeskrivelse Etxeondo Koma 2 Bibshort 2019

Koma repræsenterer den perfekte udvikling af ydeevne, komfort og værdi. Fra vores oprindelige Dinamico-model, gennem Dikolor og Biko, kommer vores viden og erfaring sammen i Koma.

Konstrueret fra PowerSystem Active, giver stoffet elastik og tilpasningsevne, hvilket sikrer en fremragende følelse og understøttende pasform.

En flerpanelkonstruktion tilbyder moderat kompression, mens den sømløse konstruktion på lårets indre del sikrer en præcis og stabil justering i hele din tur. Et stykke sømløse bibs giver uovertruffen bevægelsesfrihed.

Etxeondos Precision & Movement-teknologi giver den omhyggeligt placeret Udana-skind, der kombinerer en perfekt anatomisk form med elastiske sømninger til den glateste tur.

Uanset om din tur er lang eller kort, giver den stærkt åndbare UDANA pude optimal komfort takket være en ny generation skum med høj densitet.

Funktioner:

Udana beskærmelse

Etxeondo PowerSystem Active

Elastisk ben gripper

Broderet logo

Problemfri konstruktion på nøgleområder

SPF 50+ (UVA)

Temperaturområde 12ºC til 35ºC

Specifikationer:

Sammensætning:

80% PA 20% EA

80% PA 20% EA 100% PU

Omsorg:

Brug en vaskpose

Brug en delikat vaskecyklus, ikke større end 30 grader

Brug ikke blegemiddel eller blødgøringsmiddel

Må ikke tørres eller tørres i direkte sollys

Teknologi:

ETXEONDO ACTIVE: Et behageligt, hurtigtørrende stof med en behagelig følelse, der passer perfekt til kroppen. Det er også karakteriseret ved stor elasticitet på grund af brugen af Lycra-elastomeren.


Velkommen til vores Etxeondo Koma 2 Bibshort 2019, speciale tilbud! Har du brug for bikeinn, eller have nye cykel udstyr. bikeinn er en online butik der kun arbejder med de bedste nationale og internationale mærker, som Etxeondo og derved får det bedste ud af livet. Kig efter dine nye Dametøj.

Funktioner Etxeondo Koma 2 Bibshort 2019

Køn
Længde
Seler
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt og optjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

God pasform

-

Jeg bestilte fra USA den 26. juli & de ankom super hurtig på Aug 8. Jeg var begejstret med kvaliteten og pasform. Jeg er 5'5 ", 139 lbs og Large er perfekt. Enhver mindre og jeg ville have pølser ben.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: Dine anmeldelser vil blive evalueret af vores medarbejdere og postet inden for fem arbejdsdage. Dine spørgsmål vil blive besvaret pr. e-mail, så du bør venligst sikre at din e-mail adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk