`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Etxeondo

Etxeondo On Aero

Etxeondo On Aero

  • Etxeondo On Aero
  • Etxeondo On Aero
  • Etxeondo On Aero

Etxeondo On Aero

Produktbeskrivelse Etxeondo On Aero

På World Tour niveau spiller tøjvalg en afgørende rolle i vindende løb. På Aero er en high performance jersey designet til at imødekomme kravene fra vores CCC holdkører.

Vores designere har parret to stoffer. NeoAir reducerer vindmotstanden og reducerer friktionen, da hastigheden øges. MicroSystem Endurance giver ekstraordinær kompression, lette og åndbarhed.

Vi fokuserede på detaljer. Ærmer med struktureret, aerodynamisk stof og fri cut teknologi forbedrer pasform og finish, og hjælper rytteren med at glide gennem luften.

En glidende midje gripper holder alt på plads, når løbet er tændt.

Tre farver med høj synlighed, med Etxeondo navn foran og bag, komplet en slående trøje og bringe professionelle præstationer inden for rækkevidde.

Funktioner:

Temperaturområde 16ºC til 30ºC

Etxeondo MicroSystem Endurance

Aerodynamiske ærmer i Etxeondo NeoAir

Lang lynlås med lås

Tre baglommer

Reflekterende detaljer

Anti-slip taljebånd

Gratis cut teknologi

SPF 50+ (UVA)

Specifikationer:

Sammensætning:

80% PES 20% EA

92% PES 8% EA

Omsorg:

Adskilt fra mørke farver

Brug en vaskpose

Brug en delikat vaskecyklus, ikke større end 30 grader

Brug ikke blegemiddel eller blødgøringsmiddel

Må ikke tørres eller tørres i direkte sollys

Teknologi:

ETXEONDO MICROSYSTEM: Et stof fremstillet af innovative fibre, der er resistente, beskyttende og meget lyse. De tørrer hurtigt og er yderst behagelige under enhver atletisk aktivitet. Afhængig af tykkelsen af de anvendte tråde fremstilles Etxeondo Microsystem i tre forskellige kvaliteter, der er defineret af lethed.

ETXEONDO NEOAIR: Et meget elastisk, let stof, som forbedrer aerodynamikken ved at bruge en struktureret overflade for at forbedre luftstrømmen.


Etxeondo On Aero har officiel fabriksgaranti fra Etxeondo. Som en official Etxeondo forhandler, alle cykel produkter, har to års fabriksgaranti. Hos bikeinn, vælger vi kun kvalitets Herretøj produkter, der vil give dig den bedste oplevelse. Vi har mange forskellige varer indenfor Cykeltrøjer der giver dig lyst til at dyrke endnu mere sport.

Funktioner Etxeondo On Aero

Typer af ærmer
Funktioner
Lynlås længde
Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk