`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Etxeondo

Etxeondo Orhi

Etxeondo Orhi

  • Etxeondo Orhi
  • Etxeondo Orhi
  • Etxeondo Orhi

Etxeondo Orhi

Produktbeskrivelse Etxeondo Orhi

UDVIKLING. fuldkommet

Hver sæson bringer nye udfordringer. Orhi møder dem år efter år, raffineret for rytteren, der søger en perfekt balance mellem ydeevne og komfort. Den mest populære bib kort i vores kollektion.

PowerSystem Endurance sikrer en fremragende pasform for kilometer efter kilometer. Komfort er garanteret; du skal kun tænke på vejen fremad.

Et komprimerende multi-panel design eliminerer sømme nøgleområder, mens vores indvendige bibs sikrer uovertruffen bevægelsesfrihed.

Etxeondos Precision & Movement teknologi giver den omhyggeligt positionerede Urraki-skind, der kombinerer en perfekt anatomisk form med elastisk syning til den glateste tur.

Urraki-skindet blander flere stykker af høj-recovery-visco-elastisk hukommelseskum, der beskytter mod deformation og sikrer bevægelsesfriheden. Et ydre lag af Microfiber reducerer hudtemperatur og friktion. Som i alle vores vaskepulver bruger vi en antibakteriel behandling, men brug ikke lim eller stempling for at undgå allergisk reaktion eller overdreven opvarmning af huden.

Funktioner:

Urraki beskærmning

Etxeondo PowerSystemEndurance

Onepiece, seamlessbibs

Elastisk ben gripper

Reflekterende detaljer

Broderet logo

Problemfri konstruktion på nøgleområder

SPF 50+ (UVA)

Temperaturområde 12ºC til 38ºC

Specifikationer:

Sammensætning: 70% PA 30% EA

Teknologi:

FABRICS: ETXEONDO POWERSYSTEM Udviklet af Etxeondo til toppen af sortimentet bib shorts for at opnå et beklædningsgenstand, der er blødt at røre med fremragende kompressionskvalitet, god åndbarhed og holdbarhed.

Omsorg:

Brug en vaskpose

Brug en delikat vaskecyklus, ikke større end 30 grader

Brug ikke blegemiddel eller blødgøringsmiddel

Må ikke tørres eller tørres i direkte sollys


Etxeondo Orhi er en vare der hører til Culotte kategorien indenfor Herretøj, i din cykel butik, bikeinn. Vent ikke mere, læs alle de fordele der følger med i vores online bikeinn fællesskab. Hvilke fordele er der ved Etxeondo Orhi? Dette produkt er specielt lavet til at give hjælp til cykel, lavet med den største passion.

Funktioner Etxeondo Orhi

Funktioner
Længde
Seler
Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (13)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Top kvalitet / fremragende pasform

-

En klassisk ORHI på mine ruter i årevis. I år i etxeondo har de forbedret, endnu mere, pasningen til låret. Det er en rigtig handske. Professionel chamois. Du vil ikke prøve en anden culote, når du lægger den på. Med mine 176 og 68 størrelse S som altid. Perfekt! Enestående.

Etxeondo orhi

-

Stof af meget god kvalitet, med en fremragende pude, der passer meget godt. Det er den fjerde culotte, som jeg har fra etxeondo med en meget god kvalitet som altid af dette mærke. Forsendelsen har været hurtig.

Etxeondo orhi lange culottes

-

Komfortabel og perfekt pasform. Meget tilfreds med købet, både for produktet og med service, levering, overvågning. Alle 11 ud af 10.

Etxeondo orhi

-

Som om du ikke tager noget. Etxeondo altid på højden Og til en fantastisk pris. Ankom tidligere end planlagt.

Kvalitet

-

Meget god kvalitetsprodukt garanteret etxeondo

Etxeondo skuffer aldrig.

-

Meget godt produkt På højden af etxeondo. Forsendelsen har været hurtig.

Kvalitet

-

Jeg har prøvet det på 4 grader, det er meget behageligt, varmt og passer godt, hvordan alt Etxeondo gør !! Størrelse S 1'72cm / 67kg

Fåreskind

-

Højeste kvalitet pude, efter 5 timer på cyklen bemærker du ikke noget. Størrelse M til 1,82 m og 75 kg perfekt!

Calentito

-

Meget blød indeni og perfekt til meget kolde temperaturer

Lange strømpebukser orhi etxeondo

-

Shorts har en meget god finish. Det er meget behageligt. Jeg måler 184 cm og vægt 80 kg og størrelsen L er perfekt til mig. Jeg har flere tøj fra mærket Etxeondo, og jeg er glad for dem alle. 100% anbefales.

Culote

-

Meget god kvalitet som altid med Etxeondo. 168 og 64 kilo, størrelse M perfekt pasform

Af de bedste culoter

-

Justeringen er storslået, det ser ud til, at du ikke har noget. En pude af god kvalitet, som finishene.

Baskisk værd at arbejde

-

Har Orhi af Etxeondo komme i den lange version og er meget tilfreds. Toppen af ​​rækken med hensyn til behandling, materialer og polstring (Urraki). Pasformen er ideel. Am 180 cm høj og vejer 78 kg. Lag på størrelsen bordet mellem størrelserne L og XL. Har besluttet på L og var 100% korrekt. Min anbefaling: Hvis man er nødvendigvis vælge den mindre størrelse, i henhold til sammenhængen mellem to størrelser. Dette gælder i det mindste for dette produkt. Etxeondo anbefales.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk