`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Etxeondo

Etxeondo Orhi

Etxeondo Orhi

  • Etxeondo Orhi
  • Etxeondo Orhi
  • Etxeondo Orhi

Etxeondo Orhi

Produktbeskrivelse Etxeondo Orhi

UDVIKLING. fuldkommet

Hver sæson bringer nye udfordringer. Orhi møder dem år efter år, raffineret for rytteren, der søger en perfekt balance mellem ydeevne og komfort. Den mest populære bib kort i vores kollektion.

PowerSystem Endurance sikrer en fremragende pasform for kilometer efter kilometer. Komfort er garanteret; du skal kun tænke på vejen fremad.

Et komprimerende multi-panel design eliminerer sømme nøgleområder, mens vores indvendige bibs sikrer uovertruffen bevægelsesfrihed.

Etxeondos Precision & Movement teknologi giver den omhyggeligt positionerede Urraki-skind, der kombinerer en perfekt anatomisk form med elastisk syning til den glateste tur.

Urraki-skindet blander flere stykker af høj-recovery-visco-elastisk hukommelseskum, der beskytter mod deformation og sikrer bevægelsesfriheden. Et ydre lag af Microfiber reducerer hudtemperatur og friktion. Som i alle vores vaskepulver bruger vi en antibakteriel behandling, men brug ikke lim eller stempling for at undgå allergisk reaktion eller overdreven opvarmning af huden.

Funktioner:

Urraki beskærmning

Etxeondo PowerSystemEndurance

Onepiece, seamlessbibs

Elastisk ben gripper

Reflekterende detaljer

Broderet logo

Problemfri konstruktion på nøgleområder

SPF 50+ (UVA)

Temperaturområde 12ºC til 38ºC

Specifikationer:

Sammensætning: 70% PA 30% EA

Teknologi:

FABRICS: ETXEONDO POWERSYSTEM Udviklet af Etxeondo til toppen af sortimentet bib shorts for at opnå et beklædningsgenstand, der er blødt at røre med fremragende kompressionskvalitet, god åndbarhed og holdbarhed.

Omsorg:

Brug en vaskpose

Brug en delikat vaskecyklus, ikke større end 30 grader

Brug ikke blegemiddel eller blødgøringsmiddel

Må ikke tørres eller tørres i direkte sollys


Alle cykel produkter og Culotte er fremstillet i det bedste materiale og der er kælet for detaljerne. Hos bikeinn kan du finde en masse Herretøj fra Etxeondo. Prisen på Etxeondo Orhi er 158.95 $, med prisgaranti, sikker betaling og hurtig levering!

Funktioner Etxeondo Orhi

Længde
Seler
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (2)

Skriv en anmeldelse om dette produkt og optjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Komfortabel

-

Det er vinter her og jeg har ikke haft en chance for at ride, pasformen er god og materialet er yderst behagelig. Kan ikke vente til foråret.

Etxeondo orhi bib

-

Bedste bib jeg nogensinde har haft

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: Dine anmeldelser vil blive evalueret af vores medarbejdere og postet inden for fem arbejdsdage. Dine spørgsmål vil blive besvaret pr. e-mail, så du bør venligst sikre at din e-mail adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk