up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Vijzelstraat 68-78
1017 HL Amsterdam
Netherlands

4.5

55 opiniones

50 días de devolución

Envío y devolución gratis

Envío rápido con DHL

Returnering af ordre

Inicia sesión en MI CUENTA. Devuelve los artículos en su embalaje original. Los artículos devueltos deben incluir etiquetas y cualquier embalaje, p. ej. los zapatos deben ser devueltos con la caja original y devolverse en perfectas condiciones (sin usar, con etiquetas, en su embalaje original). Utiliza un paquete / embalaje nuevo para asegurarte de que no se adhieran etiquetas o cinta adhesiva en el embalaje original del producto. Coloca la etiqueta de devolución en el exterior del embalaje y envía el paquete a la dirección indicada en la etiqueta de devolución.

Etxeondo

Etxeondo Orhi

plus
  • Play videoEtxeondo Orhi
  • Etxeondo Orhi

Etxeondo Orhi

Produktbeskrivelse Etxeondo Orhi

Maksimal komfort og spektakulære montering med innovativ rip-bevis og et stykke sømløse lavet hagesmækker.Features:


- Etxeondo PowerSystem 1.2 stof


- Urraki vaskeskind


- One-piece sømløse hagesmække


- Elastisk sømme


- Elastisk Etxeondo bands


- Reflekterende detaljer


- Broderet logoTeknologi:


Etxeondo PowerSystem


En ny teknologi udviklet af Etxeondo i top-of-the-range bib shorts for at opnå en beklædningsgenstand, der er blød at røre ved, med fremragende kompression kvaliteter, stor åndbarhed, modstand og tilpasningsevne.


Det er også kendetegnet ved stor elasticitet som følge af brugen af ​​Lycra Sport elastomer. Afhængig af tykkelsen af ​​trådene det er vævet ud af, Etxeondo Microsystem opnår tre forskellige materialer afhængigt af deres lethed.


Lycra Sport Energy


Fibre, der giver en kompression magt plus for en ekstraordinær præstation sammen med de særlige kendetegn ved Lycra Sport: en ekstraordinær magt opsving, en optimal pasform og maksimal bevægelsesfrihed.


Etxeondo Orhi, er med garanti den bedste i cykel udstyr. Hos bikeinn finder du kun de bedste, med kvalitet. Vælg os som din cykel butik og nyd komforten , som du kun får med mærker som Etxeondo giver dig. Vores hold af cykel experter, er klar til at hjælpe dig, så du altid får det der passer dig bedst. Så du altid får Herretøj, til den bedste pris.

Funktioner Etxeondo Orhi

Længde
Seler
Farve
Funktioner

Kundeanmeldelser og spørgsmål (2)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder) coinns

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Stærkt anbefales til kolde dage

-

En stor skjorte til kolde dage med meget god sæm. 100% anbefales.

Etxeondo orhi bibtights

-

Måske din komfort og god pasform. Den svedbånd er meget komfortabel og giver dig mulighed for at lave lange afstande i komfort. Ud over sin struktur det er varmt og tillader dig at gå ud på de hårdeste dage i den varme vinter.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up