`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Etxeondo

Etxeondo Thermo Gloves

Etxeondo Thermo Gloves

  • Etxeondo Thermo Gloves
  • Etxeondo Thermo Gloves
  • Etxeondo Thermo Gloves

Etxeondo Thermo Gloves

Produktbeskrivelse Etxeondo Thermo Gloves

ETX Termika handsker, tynde og ekstremt elastiske for mellemtone vejr. Disse komfortable og lette handsker fungerer godt som et første lag til andre vinter handsker i de koldeste forhold.

Teknologi:

Windstopper: Windstopper produkter holder dig varm, komfortable og beskyttet i henhold til en lang række forskellige vejrforhold. Windstopper kombinerer absolut vindbeskyttelse med enestående åndbarhed for komfort med færre lag tøj og mindre volumen på cyklen. Windstopper klæder blokere vind og reducere sensibilitet for ekstreme temperaturer.


Hvis du vil lære mere omkring Etxeondo Thermo Gloves, eller andre varer fra Etxeondo i Herretøj kategorien af bikeinn. så er heldet med dig, fordi vi har et godt tilbud på disse varer, så dine cykel aktiviteter kan ske med det bedste udstyr. Glem ikke at kigge forbi Handsker kollektioner, du kan vælge cykel fra Etxeondo, et af de største mærker i industrien.

Kundeanmeldelser og spørgsmål (2)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Fremragende

-

Handsker af høj kvalitet,

Thermo handsker etxeondo

-

Handsker, at selv om de ikke er meget tyk ikke længere underholde andre tykke. For de dage, at det er koldt, men ikke for meget at få en tykkere. Nogle gange foretrak de, fordi de ikke mister kontakten i dine hænder eller mobilitet. Og prisen er meget godt for den kvalitet, de har. Let at sætte på og tage ikke har eller velcro.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk