`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Etxeondo

Etxeondo Trier TX

  • Etxeondo Trier TX
  • Etxeondo Trier TX
  • Etxeondo Trier TX

Etxeondo Trier TX

Produktbeskrivelse Etxeondo Trier TX

Trier er en reel Etxeondo klassiker. Den detaljerede styling og præcis konstruktion leverer en klassisk kølig, let, hurtigt fugtspredende, fremragende montering cykeltrøje.


Fremstillet af Meryl microfiber, har pasform og fornemmelsen af ​​en absolut top-of-the-line cyklus trøje, og endnu ikke er prissat til at matche.


Det er kurvede paneler tillader en optimal kombination af pasform og flex på centrale anatomiske punkter. Flatlock-stikninger, Carril lommer, eftertænksomt placeret reflekterende patch og en stilfuld broderet halv-zip peger alle på én ting: det er en beklædningsgenstand produceret til Etxeondo mest krævende standarder, og det leverer i hver afdeling.Features:


- Meryl Micro fiber stof.


- Høj fugtspredende.


- Fast-tørring.


- Letvægts.


- Anatomisk formstøbte perfekt pasform.


- Lav vind-modstand.


- Carril lommer.


- Forsynet med broderi halv lynlås.Teknologi:


Denne fiber fungerer godt på tøj designet til en aktiv livsstil. Den Meryl stof er et nyt komplet system af innovative resistente fibre, som giver beskyttelse og vejer meget lidt.


De er designet til at tørre hurtigt og til at yde ekstraordinær komfort under enhver atletisk aktivitet. .


Velkommen til vores Etxeondo Trier TX, speciale tilbud! Har du brug for bikeinn, eller have nye cykel udstyr. bikeinn er en online butik der kun arbejder med de bedste nationale og internationale mærker, som Etxeondo og derved får det bedste ud af livet. Kig efter dine nye Herretøj.

Funktioner Etxeondo Trier TX

Typer af ærmer
Lynlås længde
Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk