`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Fabric

Fabric MTB Short Mini Pump

  • Fabric MTB Short Mini Pump
  • Fabric MTB Short Mini Pump

Fabric MTB Short Mini Pump

Produktbeskrivelse Fabric MTB Short Mini Pump

Stofudstyr atbikeinn finder det bedste udvalg afFabricat bedste pris! At købe onlineFabriksprodukter atbikeinn kan ikke være lettere, da alle vores varer vil blive leveret direkte til din dør.

De fleste af vores bikeprodukter bliver sendt inden for 24 timer efter bestilling.

Som en autoriseret forhandler afFabric, forsikrer vi omfattende viden og indsigt for alle vores Fabrikker og kan give dig al nødvendig information om brug og vedligeholdelse af Fabrik.

Du vil altid få den bedste service i atbikeinnaswell, da alle køb og information forbliver fuldstændig fortrolig og sikker.

Vi ønsker, at du skal være 100% tilfreds med dine bikeprodukter.

Hvis du under alle omstændigheder ikke er tilfreds med den erhvervede vare, kan du returnere den inden for 30 dage.

Tøv ikke med at kontakte vores venlige serviceteam for cykelkunder, som med glæde hjælper dig, hvis du har spørgsmål eller spørgsmål!

Den kompakte M200 stuver let inde i en taske eller sikkert til en ramme.

Aluminiumskroppen er let, holdbar og ser fantastisk ud.

Et Presta- og Schrader-aktiveret smarthoved strækker sig på en gummislange for at gøre det lettere at bruge det, når du er ude på stien.

+ Udvideligt slangehovedsystem + Beskytter ventiler, der er lette at bruge + Passer til Schrader eller Presta + Håndtagets aktiverede hoved + Kompakt letvægt + Til højvolumen dæk + (90psi 6.2bar) + Snap fit rammeholder inkluderet + Længde: 235mm.
Ønsker du flere cykel varer fra Fabric? Hos bikeinn, din online cykel butik, du har mulighed for at vælge imellem masser af cykel varer, og andet Fabric MTB Short Mini Pump. Lige nu har vi Fabric MTB Short Mini Pump på lager. Hos os har kunden altid ret og vi gør alt for at tilfredsstille dine behov for cykel udstyr.

Funktioner Fabric MTB Short Mini Pump

Luftpumper
Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (2)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Pumpe med højt flow men lavt tryk.

-

Bowleren har en kvalitetsfinish. Det er noget tykt, men det generer mig ikke, og det passer godt i min rygsæk. Den kan nemt forbindes til ventilen og ikke tvinge den takket være dens udvidelige bøsning. Det giver en god luftstrøm, selvom når hjulet er meget hævet, koster det meget at pumpe, har dette virket nysgerrig. Jeg har 27'5 + hjul, og det er derfor, jeg købte denne bowler.

Godt produkt

-

Meget godt produkt, har fremragende kvalitet

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk