`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Fabric

Fabric Scoop Elite

  • Fabric Scoop Elite
  • Fabric Scoop Elite

Fabric Scoop Elite

Produktbeskrivelse Fabric Scoop Elite

Stofudstyr atbikeinn finder det bedste udvalg afFabricat bedste pris! At købe onlineFabriksprodukter atbikeinn kan ikke være lettere, da alle vores varer vil blive leveret direkte til din dør.

De fleste af vores bikeprodukter bliver sendt inden for 24 timer efter bestilling.

Som en autoriseret forhandler afFabric, forsikrer vi omfattende viden og indsigt for alle vores Fabrikker og kan give dig al nødvendig information om brug og vedligeholdelse af Fabrik.

Du vil altid få den bedste service i atbikeinnaswell, da alle køb og information forbliver fuldstændig fortrolig og sikker.

Vi ønsker, at du skal være 100% tilfreds med dine bikeprodukter.

Hvis du under alle omstændigheder ikke er tilfreds med den erhvervede vare, kan du returnere den inden for 30 dage.

Tøv ikke med at kontakte vores venlige serviceteam for cykelkunder, som med glæde hjælper dig, hvis du har spørgsmål eller spørgsmål!

Scoop-sadlen er designet til at give fleksibilitet og god ergonomisk fornemmelse for alle cyklusgenrer.

Fra vores unikke fleksible base, vakuumbundne øvre og tilpassede designskinner, er Fabric Scoop vist sig at være den perfekte balance mellem komfort, ydelse og enkelhed.

Fås i tre profiler og fire specifikationer.

Funktioner:

Stort udvalg af farvespecifikationer: Scoop er alsidig.

En regelmæssig Best in Test-vinder, den fås i en lang række specifikationer og farver, der passer til behov og budget for enhver slags rytter.

3 rytterprofiler: Vælg Scoop, der passer til.

Der er 3 profiler af Scoop-sadel: Flad til en mere aerodynamisk kørestilling, lavt for hele dagen ydeevne og radius for en mere opretstående, komfortfokuseret position.

Holdbar fleksibel: Vores unikke 3-delede limningsproces resulterer ikke kun i superkomfort, men også en nem at rengøre sadel med glatte linjer og fremragende holdbarhed.
Er du på udkig Fabric Scoop Elite? Hos bikeinn finder du altid Sadler, fra de bedste mærker, det kunne være fra Fabric, et af de bedste og med garanti god kvalitet. Vent ikke med at købe dit nye udstyr, fra cykel butikken.

Funktioner Fabric Scoop Elite

Køn
Alder
Materialer
Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk