`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Fizik

Fizik Aliante Gamma K:ium

Fizik Aliante Gamma K:ium

  • Fizik Aliante Gamma K:ium
  • Fizik Aliante Gamma K:ium
  • Fizik Aliante Gamma K:ium

Fizik Aliante Gamma K:ium

Produktbeskrivelse Fizik Aliante Gamma K:ium

Aliante Gamma. Valget af entusiast ryttere. Højtydende carbon forstærket shell.Twin flex grafit shell. Let og behagelig. Ergonomisk dip platform.


Spine Concept er Fizi: k retningslinje til højre sadel valg. Det indser, at cyklister har varierende grader af fleksibilitet og menneskelig fleksibilitet påvirker ridning adfærd, når cykling i en højtydende position.Specifikationer:


- Shell: Nylon Carbon Forstærket


- Vægt: 259 gr


Gennemfør din bestilling af Fizik Aliante Gamma K:ium, med vores Cykeldele udvalg og Sadler varer. Kig igennem de andre cykel kategorier, Hos bikeinn, er vi specialister i cykel udstyr, du kan også finde Sadler udstyr, til de bedste priser hos bikeinn!

Kundeanmeldelser og spørgsmål (2)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

En meget behagelig sadel

-

Jeg har denne sadel på to af mine cykler, men ikke min landevejscykel. Efter at have lidt endnu et ride med et smertefuldt sæde, var jeg nødt til at købe en anden aliante gamma til kørekomfort hele dagen. Skål!

Great

-

Meget behagelig racing cykelstol.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk