`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Fizik

Fizik Aliante R1 Carbon Braided 7x9

Fizik Aliante R1 Carbon Braided 7x9

  • Fizik Aliante R1 Carbon Braided 7x9
  • Fizik Aliante R1 Carbon Braided 7x9
  • Fizik Aliante R1 Carbon Braided 7x9

Fizik Aliante R1 Carbon Braided 7x9

Produktbeskrivelse Fizik Aliante R1 Carbon Braided 7x9

Aliante R1. Vi lancerede den første Aliante i 1999 og i de mellemliggende femten år er det blevet en af ​​vores mest elskede og stillede sadler i verden elsket af både fordele og entusiaster. Med hidtil uset komfort og en TWIN FLEX Carbon Kevlar shell dens både let og behagelig.


2014 markerede en milepæl i udviklingen af ​​Aliante med lanceringen af ​​en helt ny slank profile.Going fra Curvy til Skinny, mens stadig stigende komfort sammen med vores Spine Concept teknologi, dens lavet til Bull.Specifikationer:


Shell: Composite Carbon co injiceret Nylon TwinFlex

Vægt: 185 g

Mål: 275x140 mm


Find din pris på Fizik Aliante R1 Carbon Braided 7x9 og se om den er på lager. Du kan også kigge efter Cykeldele tilbud og vælge det bedste tilbud. Find de nyeste tilbud på Sadler og utrolige pris nedslag! Du får altid den bedste pris hos bikeinn.

Kundeanmeldelser og spørgsmål (5)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Alliant fizik sadel

-

Den bedste sadel efter min mening, jeg har kørt på Alliante i flere år. Efter købet af en ny cykel, så en ny positionering blev jeg tilbudt et andet sadelmærke: ((((jeg blev skadet ... her er vi tilbage til Fizik Alliante, og alt passer ind) ordre, total komfort.

Perfekt

-

Dette er den bedste sadel, jeg har ejet. Meget behagelig fra off gjort 300 miles og ingen ømme bits. Ser ikke specielt ud, og de blanke / skinnende plastsider (skønt de er gode til at beskytte sadlen mod slid fra den uundgåelige væg - som vi ikke skal gøre, men altid ender med at gøre på et eller andet tidspunkt) ser bedre ud, hvis de var mattsorte. .

Anmeldelse

-

Alliante sæder er gode Prøvede andre lidt billigere og velkendte cykelmærker, men de er aldrig så gode Dette er min 4. over 25 år - tøv ikke bare bruge pengene og de er altid de samme som hvad dine forventninger er - fremragende og pålidelig

Legering fizik sadel

-

Denne sadel er perfekt til mit fleksibilitetsniveau. Jeg havde ingen smerter fra den første udflugt (90 km). Jeg var virkelig imponeret. I adskillige år kørte jeg på en Arione-sadel og derefter på en Antares, og jeg må sige, at Alliante-sadlen er virkelig god for mig. Vi kan derfor stole på fabrikantens anbefalinger.

Bedste sæde nogensinde.

-

Komfortabel. Sæt til 1 grad, tillader en mere aggressiv tur med god kraftoverførsel.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk