up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Vijzelstraat 68-78
1017 HL Amsterdam
Netherlands

4.5

55 opiniones

50 días de devolución

Envío y devolución gratis

Envío rápido con DHL

Returnering af ordre

Inicia sesión en MI CUENTA. Devuelve los artículos en su embalaje original. Los artículos devueltos deben incluir etiquetas y cualquier embalaje, p. ej. los zapatos deben ser devueltos con la caja original y devolverse en perfectas condiciones (sin usar, con etiquetas, en su embalaje original). Utiliza un paquete / embalaje nuevo para asegurarte de que no se adhieran etiquetas o cinta adhesiva en el embalaje original del producto. Coloca la etiqueta de devolución en el exterior del embalaje y envía el paquete a la dirección indicada en la etiqueta de devolución.

Fizik

Fizik Aliante R1 Carbon Saddle

Fizik Aliante R1 Carbon Saddle

plus
  • Play videoFizik Aliante R1 Carbon Saddle
  • Fizik Aliante R1 Carbon Saddle
  • Fizik Aliante R1 Carbon Saddle

Fizik Aliante R1 Carbon Saddle

Produktbeskrivelse Fizik Aliante R1 Carbon Saddle

Aliante R1. Vi lancerede den første Aliante i 1999 og i de mellemliggende femten år er det blevet en af ​​vores mest elskede og stillede sadler i verden elsket af både fordele og entusiaster. Med hidtil uset komfort og en TWIN FLEX Carbon Kevlar shell dens både let og behagelig.


2014 markerede en milepæl i udviklingen af ​​Aliante med lanceringen af ​​en helt ny slank profile.Going fra Curvy til Skinny, mens stadig stigende komfort sammen med vores Spine Concept teknologi, dens lavet til Bull.Specifikationer:


Shell: Composite Carbon co injiceret Nylon TwinFlex

Vægt: 185 g

Mål: 275x140 mm


Hvad ville du sige til at finde Fizik Aliante R1 Carbon Saddle til denne pris? Helt vildt ikke? Vent ikke mere, køb i din cykel butik. Køb det bedste udstyr fra Fizik og gør dine daglige sports aktiviteter til en leg. Og det bedste er at du får det hele til den bedste pris! Så skynd dig ind og kig på nogle Cykeldele varer.

Funktioner Fizik Aliante R1 Carbon Saddle

Farve
Køn
Anbefalet brug

Kundeanmeldelser og spørgsmål (5)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder) coinns

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Alliant fizik sadel

-

Den bedste sadel efter min mening, jeg har kørt på Alliante i flere år. Efter købet af en ny cykel, så en ny positionering blev jeg tilbudt et andet sadelmærke: ((((jeg blev skadet ... her er vi tilbage til Fizik Alliante, og alt passer ind) ordre, total komfort.

Perfekt

-

Dette er den bedste sadel, jeg har ejet. Meget behagelig fra off gjort 300 miles og ingen ømme bits. Ser ikke specielt ud, og de blanke / skinnende plastsider (skønt de er gode til at beskytte sadlen mod slid fra den uundgåelige væg - som vi ikke skal gøre, men altid ender med at gøre på et eller andet tidspunkt) ser bedre ud, hvis de var mattsorte. .

Anmeldelse

-

Alliante sæder er gode Prøvede andre lidt billigere og velkendte cykelmærker, men de er aldrig så gode Dette er min 4. over 25 år - tøv ikke bare bruge pengene og de er altid de samme som hvad dine forventninger er - fremragende og pålidelig

Legering fizik sadel

-

Denne sadel er perfekt til mit fleksibilitetsniveau. Jeg havde ingen smerter fra den første udflugt (90 km). Jeg var virkelig imponeret. I adskillige år kørte jeg på en Arione-sadel og derefter på en Antares, og jeg må sige, at Alliante-sadlen er virkelig god for mig. Vi kan derfor stole på fabrikantens anbefalinger.

Bedste sæde nogensinde.

-

Komfortabel. Sæt til 1 grad, tillader en mere aggressiv tur med god kraftoverførsel.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up