`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Fizik

Fizik Aria R3

  • Fizik Aria R3
  • Fizik Aria R3
  • Fizik Aria R3

Fizik Aria R3

Produktbeskrivelse Fizik Aria R3

Med den fremragende tilpasningsevne, velkendt komfort, flot udseende og meget effektiv strømoverførsel leverer Aria R3-cykelskoen den bedste præstation.

Aria R3 passer til enhver rytterfod takket være den forbedrede volumenkontrol, der bruger to mikrojusterbare Boa IP1 B-drejeknapper, der kører stærke, lette stålbelagte nylonslipere og lette plastspidser.

Lukkeanlægget trækker den bøjelige, men beskyttende Microtex øvre rundt om foden for at passe tæt uden sømgennemstrømning eller trykpunkter. Laserperforeret og 1,2 mm tykt, den er ideel til hele sæsons blanding af let vægt, åndbarhed og fleksibilitet, styrke og støtte. En fremragende serie af karakteristiske nye farvebaner omfatter den unikke kombination af et blankt / uigennemskinneligt kombinationsmateriale.

Aria R3s Uni Direction Full Carbon Ydersål er letvægts og lateralt stiv for ultimat strømoverførsel, mens den diskrete tåhoved og aftagelig dobbelthælstøtte giver køb, når du er ude af cyklen. Den har et avanceret ventilationssystem til rytmekomfort og højeste ydeevne, uanset din tur, og fungerer sammen med fizi: k Cycling Innersålets subtilt polstret struktur og understøttende hælkage.

Som alle fi'zi: k's performance road sko, er Aria R3 resultatet af vores program for design med og for førende professionelle cyklister for at skabe de bedst mulige sko til dig.

Specifikationer:

Materialer: Microtex Laser Perforeret

Ydersål: UD Carbon Fiber

Lukkeanlæg: Dobbelt Boa IP1 B Dial

Indersål: Fizi: k cykling Indersål

Vægt: 243g (størrelse 42.5)


Velkommen til vores Fizik Aria R3, speciale tilbud! Har du brug for bikeinn, eller have nye cykel udstyr. bikeinn er en online butik der kun arbejder med de bedste nationale og internationale mærker, som Fizik og derved får det bedste ud af livet. Kig efter dine nye Herresko.

Funktioner Fizik Aria R3

Køn
Anbefalet brug
Uigennemtrængeligt
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (2)

Skriv en anmeldelse om dette produkt og optjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Tilbagemeldinger

-

Meget justerbar til foden. Jeg anbefaler denne model.

Fremragende

-

De ankom i perfekt stand, skoene er fremragende med en fair fit, størrelserne er virkelige, du skal bare vide målingen i centimeter. Perfekt funktion

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: Dine anmeldelser vil blive evalueret af vores medarbejdere og postet inden for fem arbejdsdage. Dine spørgsmål vil blive besvaret pr. e-mail, så du bør venligst sikre at din e-mail adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk