`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Fizik

Fizik R4B

  • Fizik R4B
  • Fizik R4B
  • Fizik R4B

Fizik R4B

Produktbeskrivelse Fizik R4B

R4B Uomo: fi'zi: k sortiment af vej cykelsko er udviklet i samarbejde med førende professionelle cykelryttere og bruges med stor effekt af WorldTour, OL og VM ryttere. De bedste teknologier, materialer, F & U, er test og fremstilling teknikker, der anvendes til at levere dig de bedste sko til road ridning og væddeløb, og sive ned i hele range.R4B tilbyder en omhyggeligt udformet blanding af komfort og lette vægt, pasform, kraftoverførsel og aerodynamisk efficiency.R4B single Boa IP1 en lukning kontrol er let, hurtig, sikker, aerodynamisk og komfortabel - og suppleres af et par lys, pænt justerbar micro straps.The R4B er indsprøjtet kulfiber ydersål er stiv for kraftoverførsel og skulpturelle at hjælpe aerodynamik. Det kombinerer med den gennemprøvede støttende og behagelig fi'zi: k Cycling Indersål med skulpturelle footbeds og støttende hæl for at sikre, at hver dyrebare watt går lige ind i din pedaler R4B s mikrofiber øverste er slidstærk, lys, og modstandsdygtige med tilstrækkelig fleksibilitet til at sikre komfort for hver rytter fod, men stærk nok til at modstå de krav racing - uden nogen vægt straf. De rombeformede laserskårne perforeringer hjælper temperaturstyring.

Specifikationer:

Materiale: Microtex laserperforeret

Ydersål: Indsprøjtet Carbon ventileret

Lukning systemet: Boa IP1 A og Micro Straps

Indersål: Fizi: k cykling Indersål

Vægt: 254 g (størrelse 42,5)


Ønsker du flere cykel varer fra Fizik? Hos bikeinn, din online cykel butik, du har mulighed for at vælge imellem masser af cykel varer, og andet Fizik R4B. Lige nu har vi Fizik R4B på lager. Hos os har kunden altid ret og vi gør alt for at tilfredsstille dine behov for cykel udstyr.

Funktioner Fizik R4B

Farve
Aktivitet
Modalitet

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt og optjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Goooooood !!

-

Tak for din good.It er så pæn og praktisk og nice.I'd gerne købe et andet køb.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: Dine anmeldelser vil blive evalueret af vores medarbejdere og postet inden for fem arbejdsdage. Dine spørgsmål vil blive besvaret pr. e-mail, så du bør venligst sikre at din e-mail adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger