`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Garmin

Garmin Edge 1030 Pack

Garmin Edge 1030 Pack

Garmin Edge 1030 Pack

Garmin Edge 1030 Pack

Garmin Edge 1030 Pack

Garmin Edge 1030 Pack

Garmin Edge 1030 Pack

Garmin Edge 1030 Pack

  • Garmin Edge 1030 Pack
  • Garmin Edge 1030 Pack
  • Garmin Edge 1030 Pack
  • Garmin Edge 1030 Pack
  • Garmin Edge 1030 Pack
  • Garmin Edge 1030 Pack
  • Garmin Edge 1030 Pack
  • Garmin Edge 1030 Pack
  • Garmin Edge 1030 Pack
  • Garmin Edge 1030 Pack

Garmin Edge 1030 Pack

Produktbeskrivelse Garmin Edge 1030 Pack

Opsummere ture med Edge 1030 Pack, en enhed der er øverst på tilbehør til cyklister . Dette udstyr er designet til at fungere 20 timer plus yderligere 20 timer med det valgfrie eksterne batteri, der er oprettet af mærket.

Dit design understøtter optagelse af Garmin-lamper og opladning . Gennem sin berøringsskærm konfigurerer du de mest populære ruter, der er etableret i de forbedrede kort, der indeholder information om skarpe sving. Du kan manipulere det ved hjælp af visse handskemodeller og selv i regnen. Andre advarsler, der udstedes, er Strava Live, der advarer om nærliggende segmenter og har også andre apps forudindlæst som TrainingPeaks Connect. Som bruger vil du nyde en navigationsoplevelse, herunder ruteplanlægning, ved blot at tilføje rundrejsen, kompassets retning og en omtrentlig afstand.

Du kan parre enheden med andre enheder eller teknologi ved hjælp af WiFi, Ant + og Bluetooth . For at få adgang til de forskellige widgets Dens dimensioner er 59 mm lange x 114 mm brede x 15 mm tykke og den samlede vægt er 123 gram.

Ultimate GPS Bike Computer med navigation og tilsluttede funktioner:

3.5? cykelcomputer med omfattende navigations-, præstations- og cykelbevidsthedsfunktioner

Trendline? popularitet routing bruger millioner af miles af Garmin Connect? ride data for at vise de bedste på og off road ruter

Preloaded Garmin Cycle Map giver sving ved sving retninger og nye navigations alarmer

Ny rytter til rytter messaging1 lader dig holde kontakten med andre cyklister i din gruppe

Udfordre dig selv hver tur med nyligt opdaterede forudindlæste Strava Live Segments-funktion

Batterilevetid: op til 20 timer2, forlænges op til 40 timer med Garmin Charge (ekstraudstyr)? power pack

Kør længere og stærkere, mens du opholder dig i forbindelse med Edge 1030 GPS-cykelcomputeren. Den har Trendline popularitet routing, som bruger millioner af miles af rytterdata til at vise dig de bedste på og off road ruter. Uanset om du er en konkurrent, pendler eller en eventyrsøger, har vi fundet en bedre tur for dig.

Opret den ultimative cykelnav:

Edge 1030 indeholder de nyeste navigationsværktøjer og er kompatibel med vores ekspansive linje af cykeltilbehør, der giver dig mulighed for at måle vigtige aspekter af din ydeevne. Det virker også med bevidstheds add-ons, der kan bidrage til at skabe et sikrere ridemiljø. Du kan bygge dit perfekte ridenetværk med Garmin, og det hele starter med en kant.

Popularity Routing Kender Hvor Ryttere Gå:

Siden Garmin Connect? online community blev oprettet, cyklister har uploadet millioner af miles af ride data. Det er tid til at sætte disse data til god brug med Trendline popularitet routing teknologi. Når Edge 1030 genererer en tur for dig, finder den den bedste rute? vælge fra de veje (og stier) mest rejste af dine kolleger cyklister. Eller brug den forbedrede og fornyede Course Creator i Garmin Connect til at generere yderligere cykelvenlige ruter baseret på popularitetsdata.

Avanceret Navigation med Garmin Cycle Map:

Garmin er din guide, uanset om du kan lide at køre på vejen eller væk. Edge 1030 cykelcomputer er forudindlæst med Garmin Cycle Map og indeholder turn-by-navigation og nye navigeringsvarsler, der informerer dig om kommende skarpe sving. Mens du kører, få oplysninger om elevationsdata, se interessepunkter og søg efter adresser. Round trip routing vil endda generere en rute for dig. Du skal blot fortælle Edge 1030 en afstand og en startretning, og det giver dig mulighed for at vælge op til 3 ruter. Og selvfølgelig er det smart nok til at guide dig tilbage til ruten, hvis du afviger fra det. Når du planlægger lange rides, kan du regne med din Edge 1030. Det får op til 20 timers strøm, og med den nye Garmin Charge-integreret batteripakke kan du holde din Edge kørende, så længe du gør det.

Meddelelser fra rytter til rytter:

Du behøver ikke at komme til telefonen eller bekymre dig om dine kolleger, når de trækker frem eller falder bagud. Rider til rider messaging giver dig mulighed for at sende forudskrivne noter fra din Edge 1030 til deres kant. Lad dine venner vide, om du vil indhente et par minutter eller hvis de skulle fortsætte uden dig. Hvis du har et fladt dæk eller har brug for hjælp, kan du sende en besked til dine kolleger, der er parret med GroupTrack3, så de kan finde dig.

Smart tilslutning:

Edge 1030 holder dig også forbundet på andre måder. Reagerer på ubesvarede telefonopkald eller tekster med forhåndskrevne beskeder4 som f.eks. Hjem snart.? Giv dine venner og familie? selv dine medrejsere? ro i sindet ved at lade dem følge dine rides i realtid med LiveTrack og GroupTrack. Udnyt automatisk upload til Garmin Connect, download gratis apps og widgets fra Connect IQ? butik og endda oprette forbindelse til Wi Fi® for nemme opdatering af enheden.

Kør med tillid og lethed:

Edge 1030 arbejder med vores nye line-flush mount, som holder din enhed i tråd med styrene, ikke over dem. Dette giver ikke kun din Edge en lavere profil, men også monteringen gør det nemt at slukke ekstraudstyr som Garmin Charge-strømforsyningen eller en af ​​vores Varia? række cykelbevidsthedsudstyr. Edge 1030 er kompatibel med Varia rearview radar og smarte cykellys for at skabe et sikrere rytmemiljø. Den indeholder også indbygget Incident Detection5, som automatisk sender din placering til en nødkontakt, hvis du oplever problemer.

Strava Live Segments hjælper dig med at skubbe til at udføre:

Garmin og Strava giver dig endnu flere måder at teste dine grænser på. Du får stadig advarsler til segmentets start og slutter og kan næsten konkurrere mod dine Strava-venner med en nydesignet sekund ved anden sammenligning, der viser, hvordan du måler op. Men nu kan du også se, hvordan din nuværende indsats sammenligner med din PR, din seneste indsats eller dine venners personlige bedste. Og den nye Segment Udforsk funktion giver dig mulighed for at se populære og marquee segmenter omkring dig, direkte på din Edge.

Fra plan til performance med TrainingPeaks:

Med TrainingPeaks Connect IQ app er det lige så nemt at bringe din planlagte træning med dig for hver tur, så du kan tænde din Edge 1030. Den forudindlæste app sætter din daglige træning lige på Edge-enheden. Det guider dig gennem din træning i realtid, komplet med intensitetsmål og intervalvarigheder. Efter din træning, synkroniserer du med TrainingPeaks for detaljeret analyse og måler fremskridt mod dine mål. Opret en gratis TrainingPeaks konto, og kom i gang med en gratis træningsplan (på engelsk).

Personlig Race Day Power Plan fra Best Bike Split:

Best Bike Split giver dig mulighed for at se, hvordan ændringer i vægt, kraft og træk kan påvirke din målløbtid og skabe den perfekte power plan for race dag. Med den bedste Bike Split Race Sync app, vil din race dag power plan guide dig til din bedste cykel split nogensinde. Du skal blot linke din Best Bike Split-konto med din Edge 1030, og alle dine nuværende racerplaner vil være tilgængelige lige ved hånden. Opret en gratis Best Bike Split-konto (på engelsk) i dag, og start med at planlægge din perfekte løbedagsstrategi.

Tilpas din enhed:

Det er nemt at tilpasse Edge 1030 med de gratis apps, widgets og datafelter, du vil have fra vores Connect IQ-butik. Apps som AccuWeather fortæller dig, hvornår regnen skal stoppe, så du kan finde tid til en tur. Få øjeblikkelig feedback med MPA og Power app fra Xert, så du kan se, om du overskrider din maksimale effekt. En række konfigurerbare datafelter viser din yndlingsstatistik på en let at se skærm.

Specifikationer:

Generel:

Fysiske dimensioner: 58 x 114 x 19 mm

Vægt: 123 g

Vandvurdering: IPX7

Batteri: Genopladeligt lithium-ion

Touchscreen: ja

Skærmstørrelse: 58 x 114 x 19 mm; 88,9 mm diagonal

Skærmopløsning: 282 x 470 pixels

Farvevisning: ja

Batterilevetid: op til 20 timer

Kort og hukommelse:

Evne til at tilføje kort: ja

Basemap: ja

Opbevaring og strømkapacitet: 16 GB plus microSD?

Vejpunkter / favoritter / steder: 200

Ruter: 100 kurser

Historie: op til 200 timer

Ur Funktioner:

Tid / dato: ja

Sensorer:

GPS: ja

GLONASS: ja

Barometrisk højdemåler: ja

Accelerometer: ja

Daglige Smart Egenskaber:

Smarte meddelelser: ja

VIRB® fjernbetjening: ja

Aktivitetssporing Funktioner:

Kalorier brændt: ja

Træning, planlægning og analyse Egenskaber:

Skærm (er), der kan tilpasses: ja

Auto Pause®: ja

Avanceret træning: ja

Auto Lap®: ja

Virtual Partner: Ja

V02 max: ja

Træningseffekt (aerob): ja

Race en aktivitet: ja

Automatisk rulning: ja

Kørende funktioner:

Recovery rådgiver: ja

Cykling Egenskaber:

Kurser: ja

Tid / afstand alarmer (aktiverer alarm, når du når mål): Ja

Interval træning: ja

Kompatibel med Vector? (effektmåler): ja

Strømmåler kompatibel (viser strømdata fra kompatible tredjeparts ANT + aktiverede effektmålere): ja

Garmin Connect ?:

Garmin Connect? kompatibel (online-fællesskab, hvor du analyserer, kategoriserer og deler data): ja

Automatisk synkronisering (overfører automatisk data til Garmin Connect): ja

Ekstra:

Forbindelse: Wi Fi®, ANT +?, Bluetooth®

Omgivende lyssensor

Integreret i køreevne i stand

Konfigurer strømlinet via app

Fysiologiske målinger

Avanceret effekt

Segmenter: Strava

Tilknyttet kapacitet: Upload, LiveTrack, vejr, underretninger, hændelsesdetektion, GroupTrack, lydopkald, rytter til ryttermeddelelser

3. parts app adgang: via Connect IQ, inklusive forudindlæste Strava og Training Peaks

Preloaded Garmin Cycle Map

FTP / watt / kg tracking

Træningsstatus / træningsbelastning

Navigation via enhed, apps, popularitet routing og omberegning

Åben API tilgængelig med udvalgte partnere

I kassen:

Kun enhed:

Edge 1030

Montering (standard og forlænget udad)

USB-kabel

Tether

Dokumentation

Bundt:

Edge 1030

Premium pulsmåler

Cadence sensor

Hastighedsføler

Montering (standard og forlænget udad)

USB-kabel

Tether

Dokumentation


Er du på udkig efter varer fra Garmin og Garmin Edge 1030 Pack? Hos bikeinn, kan du finde en komplet liste af Elektronik produkter og cykel tilbehør. Bestil dine varer gennem vores online bikeinn butik. Der findes 75 mulige betalings metoder. Tjek vores katalog og find speciale cykel tilbud. Fuld tilfredshed eller pengene tilbage.

Kundeanmeldelser og spørgsmål (8)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Bedste cykluscomputer

-

Det er det bedste, på grund af min lille oplevelse er det godt, der er mennesker, der siger, at de ser det mere nyttigt for bjerge end for veje. Jeg personligt kan godt lide at se de data, de viser godt, så glad!

Fremragende

-

Markedets bedste computercyklus med en økonomisk pris og hurtig forsendelse

Kantpakke 1030

-

Øverst i området. Inkluderer alt tilbehør. God pris og hurtig forsendelse

Garmin kant 1030

-

Garmin top, hurtig levering og meget nem installation!

Perfekt!

-

"God" pris, hurtig forsendelse og godt beskyttet pakke. Kanten 1030 er toppen af området, og det viser. Det har tusind funktioner og er meget intuitivt! Navigation er top!

Perfekt

-

Hurtig fragt og pænt! Komplet og beskyttet produkt. Godt greb, mange funktioner, god præstation. Jeg brugte det på en cykeltur, du skal være bekendt med produktet, men efter det opfylder fuldt ud mine forventninger. Tak!

Garmin 1030 pakke

-

Jeg vil gerne vide, om det har alt tilbehør?

Garmin kant 1030

-

Perfekt. Reception inden for 24 timer. Spektakulært produkt! Let at håndtere og med så mange forskellige funktioner. Stor skærm til mig

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk