`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Garmin

Garmin Edge 830 Pack HRM

Garmin Edge 830 Pack HRM

Garmin Edge 830 Pack HRM

Garmin Edge 830 Pack HRM

Garmin Edge 830 Pack HRM

Garmin Edge 830 Pack HRM

Garmin Edge 830 Pack HRM

Garmin Edge 830 Pack HRM

Garmin Edge 830 Pack HRM

Garmin Edge 830 Pack HRM

Garmin Edge 830 Pack HRM

Garmin Edge 830 Pack HRM

 • Garmin Edge 830 Pack HRM
 • Garmin Edge 830 Pack HRM
 • Garmin Edge 830 Pack HRM
 • Garmin Edge 830 Pack HRM
 • Garmin Edge 830 Pack HRM
 • Garmin Edge 830 Pack HRM
 • Garmin Edge 830 Pack HRM
 • Garmin Edge 830 Pack HRM
 • Garmin Edge 830 Pack HRM
 • Garmin Edge 830 Pack HRM
 • Garmin Edge 830 Pack HRM
 • Garmin Edge 830 Pack HRM
 • Garmin Edge 830 Pack HRM
 • Garmin Edge 830 Pack HRM

Garmin Edge 830 Pack HRM

Produktbeskrivelse Garmin Edge 830 Pack HRM

Edge 830 Pack HRM er defineret som en high performance tracker . Amatør- og professionelle cyklister finder i dette udstyr et ideelt redskab til at nå den ønskede destination. Nogle af de data, du vil visualisere ved hjælp af denne enhed, er temperatur, bevægelse, højde, sidste træning, blandt andre

Enheden har en 2,6''farve skærm. Dens vægt er kun 76 gram . Ved normal brug af dets funktioner har batteriet 24 timer. Denne model af Garmin har sikkerhedsfunktioner, herunder: cykelalarm, sporings- og gruppemeddelelser samt præstationsovervågning . Som et ekstra komplement kan du konfigurere Varia-lysene.

I udstyrets emballage finder du: front- og standardmontage, hastighedsføler, kadenssensor, frekvensbånd, USB-kabel og brugervejledning. Fra Connect IQ-butikken kan du tilpasse crawleren , downloade programmer, widgets og datafelter. Et yderligere element er, at du kan synkronisere træningsrutiner fra virtuelle sportsamfund.

Performance GPS cykelcomputer med kortlægning og berøringsskærm:

Dynamisk præstationsovervågning giver indsigt i din VO2 max, restitution, træningsbelastningsfokus, varme- og højdeakklimatisering, ernæring, hydrering og mere¹
MTB-dynamik, springtælling, springafstand og hængetid samt Grit, et mål for turens sværhedsgrad, og Flow, der sporer glatheden i din nedstigning, så du har en score at slå næste gang
Cykelsikkerhedsfunktioner² inkluderer ny cykelalarm, gruppemeddelelser og sporing, assistance og kompatibilitet med Varia ™ -bageradar og lys, så du kan se og blive set
Inkluderer routable Garmin Cycle Map med popularitetsruting - som hjælper dig med at ride som en lokal - plus selvfølgelig genberegning og tilbage til start; integrerede Trailforks-data inkluderer sporvanskelighedsgrad
Tilpas med gratis apps, widgets og datafelter fra Connect IQ ™ Store
Batterilevetid: op til 20 timer med GPS; kan forlænges op til 40 timer med Garmin Charge ™ -pakke (ekstraudstyr) eller i batterisparetilstand
Hvem bekymrer sig om, at Edge 830 touchscreen-cykelcomputer tilbyder dynamisk overvågning af ydeevne og indsigt, der hjælper dig med at forbedre? Du gør. Så uanset om du er en podiumfinisher, Kona-kvalifikation, gruskværn, glatbarberet, urban pedaler, snavskugle eller et sted imellem, er Edge 830 klar til at rulle som din nye ridepartner.

Inkluderer:

Edge 830
Frontstøtte
Standard support
Hastighedsføler
Kadence sensor
Pulsmåler
Nøglesnor
USB-kabel
Dokumentation


Tag din træning til det næste niveau:
Edge 830 går ud over dataindsamling - leverer dynamisk ydeevneindsigt, der kan hjælpe dig med at slå dit bedste. Se hvordan din krop holder op i forskellige miljøer med varme- og højdeakklimatisering1. Få kørselsmeddelelser, når det er tid til at hydrere eller spise. Se om din seneste træning var afbalanceret med hensyn til udholdenhed, tærskel og højintensitetsindsats. Når den er parret med kompatible Garmin-sensorer, beregner Edge 830 endda effektkurve, en ny effektsporingsmåling, der sammenligner din køreindsats med dine tidligere uger og måneder. Uanset hvor du træner, kan du synkronisere strukturerede træningsprogrammer fra TrainingPeaks ™ og vores online fitness-community, Garmin Connect ™, lige til din Edge. Du kan også se din kommende træning for ugen og starte problemfrit, når det er nødvendigt.

Kør med tillid:
Uanset om du træner med ridekammerater eller pendler til arbejde, tager din Edge 830-enhed sikkerhed alvorligt. Det giver mulighed for gruppemeddelelser og sporing, så du kan holde kontakten, når du bliver adskilt fra pakken2. Det har også hændelsesregistrering, som automatisk sender din placering til nødkontakter, hvis den registrerer en hændelse. For endnu mere bevidsthed skal du parre Edge 830 med vores Varia-bagudvendte radar og lys, så du kan se og blive set. Og den nye PIN-beskyttede cykelalarm giver dig besked på din smartphone, hvis din cykel flyttes, mens du er inde i at få vand eller lave et pitstop.

Naviger hver tur:
Edge 830 er forudindlæst med Garmin Cycle Map, inklusive sving for sving retninger og navigationsadvarsler, der giver dig besked om kommende sving. Brug den lyse, lydhøre berøringsskærm til at oprette nye forlystelser og kurser lige på Edge-enheden. For at hjælpe dig med at køre som en lokal vælger popularitetsrute blandt de veje og stier, som de fleste cyklister har rejst mest. Edge 830 er smart nok til at guide dig tilbage til ruten - eller tilbage til start - hvis du afviger fra den eller beslutter at tage tidligt hjem. Med ruteberegningshastigheder 2 gange hurtigere end tidligere modeller bruger du mere tid på at køre og ikke venter.

Tæm stierne:
Når du har brug for et skift af landskab, er Edge 830 din guide til mountainbiking. Start med at downloade den gratis Trailforks-app fra vores Connect IQ Store og derefter låse Trailforks-dataene op på din Edge. Trailforks har stier fra mere end 80 lande og indeholder de bedste, mest opdaterede oplysninger, herunder stierforhold, heatmaps og mere. Når du stopper midtvejs, viser den nye Forksight-tilstand automatisk kommende gafler i stien og giver dig sammenhæng ved at vise, hvor du er inden for et stienetværk. Under turen sporer Edge 830 de episke detaljer med nye mountainbiking-målinger såsom springantal, springafstand og hængetid. Andre mountainbike-funktioner inkluderer Grit, som vurderer sværheden ved en tur ved hjælp af GPS, data om højde og accelerometer og Flow, som måler, hvor jævnt du stiger ned ad en sti, så du har en score at slå næste gang.

Klatre som en professionel:
Klatring kan blive dit hemmelige våben med Edge 830 og den nye ClimbPro-funktion. Den viser automatisk den resterende stigning og lønklasse, når du klatrer, mens du følger en rute eller kurs. Dette viser dig, hvor meget du har tilbage at lide, hvilket hjælper dig med at måle din indsats i resten af din tur.

Shimano Steps Ebike System:
Par en kompatibel Edge-cykelcomputer med et understøttet SHIMANO STEPS eBike-system, og modtag en dedikeret eBike-statusskærm, datafelter og support til systemstatus og advarselsmeddelelser. Ud over Edge-metrics - såsom tid, afstand og hastighed - kan du også se dit hjælpeniveau, gearposition, batterilevetid og resterende rækkevidde under en tur.

Tilpas din enhed:
Kun Garmin giver dig mulighed for at tilpasse din enhed med gratis apps, widgets og datafelter fra Connect IQ Store. Apps som AccuWeather MinuteCast fortæller dig, hvornår regnen stopper, så du kan bestemme det ideelle tidsrum til din tur. Og hvis du planlægger dine forlystelser på websteder som Strava, Komoot eller Wikiloc, skal du downloade disse apps, så du kan få dine yndlingsruter importeret direkte til din Edge. Eller hvis du leder efter en nærliggende café eller cykelbutik, skal du bruge Yelp-appen til at downloade deres placeringer og rute direkte til dem på din Edge-enhed.


Specifikationer:

Generel:
Fysiske mål: 1,9 ”x 3,2” x 0,8 ”(50,0 x 82,0 x 20,0 mm)
Vægt: 78 g
Vandklassificering: IPX7
Skærmopløsning, BxH: 246 x 322 pixels
Touchscreen: Ja
Batteri: genopladeligt lithiumion
Batterilevetid Op til 20 timer
Modtager med høj følsomhed

Kort og hukommelse:
Basemap: Ja
Evne til at tilføje kort: Ja
Ruter: 100 kurser
Historie: 200 timer

Sensorer:
GPS: Ja
Glonass: Ja
Barometrisk højdemåler: Ja

Daglige smarte funktioner:
Smarte meddelelser: Ja
VIRB® fjernbetjening: Ja

Aktivitetssporingsfunktioner:
Forbrændte kalorier: Ja

Trænings-, planlægnings- og analysefunktioner:
Avanceret træning: Ja
Auto Lap®: Ja
Auto Pause®: Ja
Intervalltræning: Ja
Automatisk rulning: Ja
Skærm (er), der kan tilpasses: Ja
Virtuel partner: Ja
V02 max: Ja

Løbefunktioner:
Fodpude i stand: Ja

Cykelfunktioner:
Kurser (konkurrerer mod tidligere aktiviteter): Ja
Tid / afstandsadvarsler (udløser alarm, når du når målet): Ja
Garmin Cycle Map (routable cycling specific street map): Ja
Kompatibel med Vector ™ (effektmåler): Ja
Strømmåler kompatibel (viser strømdata fra kompatible tredjeparts ANT + ™ -aktiverede effektmålere): Ja (registrerer data ca. 1 pr. Sekund)

Garmin Connect ™:
Garmin Connect ™ kompatibel (online community, hvor du analyserer, kategoriserer og deler data)
Automatisk synkronisering (overfører automatisk data til din computer)
Garmin Edge 830 Pack HRM har officiel fabriksgaranti fra Garmin. Som en official Garmin forhandler, alle cykel produkter, har to års fabriksgaranti. Hos bikeinn, vælger vi kun kvalitets Elektronik produkter, der vil give dig den bedste oplevelse. Vi har mange forskellige varer indenfor Kilometertæller der giver dig lyst til at dyrke endnu mere sport.

Kundeanmeldelser og spørgsmål (46)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Meget komplet

-

Kvalitet Garmin produkt og meget komplet pakke. Med interessante funktioner. Touchscreen fungerer perfekt og altid meget lydhør over for berøringen. Flydende software. God interaktion med telefonen.

Er skærmen på denne gps berøringsskærm?

-

Er skærmen på denne gps berøringsfølsom? (Berøringsskærm)

vore eksperters svar

Hej, ja denne enhed har en berøringsskærm.
Hilsen.

Kant 830

-

Produkt lever op til forventningerne. Jeg vil nyde dette. God service også. Den forventede dato var planlagt ganske sent (+ -14 dage), formodentlig på grund af Covid-foranstaltningerne, men mirakuløst blev den leveret næsten en uge tidligere. En behagelig overraskelse, tak!

Garmin 830

-

Pænt leveret til tiden er det altid lidt af et puslespil for at få det i gang

Stærkt anbefalet produkt

-

Jeg købte den til en gave og var meget tilfreds med produktet. Den eneste ulempe er, at de ikke sender hjemlevering til Tenerife, da de ikke henter brevkassen, og du er nødt til at gå til postkontoret for at kigge efter det, det ville være mere behageligt at levere derhjemme.

Overrasket

-

Jeg købte kun til grundlæggende brug, ville få sporet forbrug og tilbagelagt afstand. Jeg er overrasket over hvordan resten af ejendommen, som jeg tidligere ignorerede, er begyndt at være interesseret og tilsluttet. Fantastisk enhed!

Super produkt

-

Det er ankommet i perfekt stand og godt pakket og beskyttet. Jeg anbefaler det 100% Den eneste ulempe, at posten ikke ønskede at levere den hjemme, fordi den ikke gik ind i postkassen og måtte gå og hente den på kontoret.

Garmin edge 830 pack sensorer

-

Produkt som forventet. Garmin mislykkes aldrig og TradeInn gør det heller ikke. I dette tilfælde var leveringen langsommere end normalt, da vi er under en Covid-19 alarm ... forståelig. tak skal du have

Fuld

-

Jeg er meget lykkelig, det er virkelig komplet

Ingen fiasko

-

Fremragende produkt .... hurtig forsendelse og intet problem

Meget begejstret

-

Fantastisk produkt til den bedste pris og hurtig levering

Garmin kant 830

-

God morgen !! Jeg skriver til dig, fordi det købte produkt ikke er nyt, som det dukkede op i reklamen. Det kom uforseglet, og referencerne fra sensorerne stemte ikke overens, da det blev parret med Garmin Edge 830. For min del blander jeg to muligheder, jeg returnerer det enten og sender mig et nyt produkt, eller jeg vil beholde denne, og du vil justere prisen til et andet klasses produkt hånd. At være at det ikke er nyt, da jeg har betalt for det. Så længe dette produkt er garanteret som nyt. Jeg afventer dit svar

Garmin 830 bundt

-

Super service! Super pris! Den mest komplette enhed til en perfekt cykeloplevelse! Stærkt anbefalet!

Anmeldelse: garmin edge

-

Let at konfigurere, let at bruge, nøjagtigt. Helt fantastisk produkt! Alle de indsamlede data er meget nyttige til træning og til forbedring. Bringer dig hjem, når du mister dig selv.

Edge830

-

Fremragende service. Uovertruffen pris. Garmin Edge 830 den bedste cykel / GPS i øjeblikket.

Edge830

-

Fremragende service. Uovertruffen pris. Garmin Edge 830 den bedste cykel / GPS i øjeblikket.

Garmin 830 bundt

-

det er bare fantastisk. jeg anbefaler

Edge830

-

Garmin producent tro, fremragende. Uovertruffen levering service. Jeg vil købe igen

Garmin 830

-

Fantastisk produkt

Garmin 830

-

Absolut top! Bedste pris på internettet OG hurtig levering!

Fantastisk produkt

-

Det meget gode produkt kom fra en 820 og forbedres betydeligt med hensyn til prisforskellen, jeg tvivlede på, om jeg skulle købe på siden eller ikke på grund af de dårlige anmeldelser, men jeg må give det en 10, om 2 dage ordren derhjemme godt pakket, alt perfekt håber jeg behøver ikke at bruge garantien, og hvis jeg skal bruge den, svarer du.

Perfekt gps

-

Meget komplet gps, med mange applikationer, et langvarigt batteri, perfekt berøringskontrol og uendelige muligheder for vores ruter, ville jeg vove at sige, at der ikke findes en bedre cykluscomputer på markedet. 100% anbefales.

Perfekt gps

-

Meget tilfreds med Gps og alle dens muligheder, der er ikke mere komplet med mange tilgængelige applikationer, en perfekt berøringsstyring og et langvarigt batteri. 100% anbefalet, vil jeg tør sige, at det i øjeblikket er den bedste gps / cyklus-computer, du kan købe.

Godt produkt.

-

Det ser meget godt ud, meget mere funktionelt end hvad det havde. Jeg har stadig ikke været i stand til at prøve det på gaden.

Kant 830

-

Gps top! Det opfylder alle mine forventninger

Garmin 830

-

Enestående pris, den bedste på nettet, og fremragende og hurtig service, produktet har ingen fremragende ord med nye funktioner, som de foregående 820 ikke havde.

Fremragende produkt - forsendelse ikke sandt for virkeligheden

-

Af det produkt, der er lidt at sige, den nyeste version af Garmin, hurtig, effektiv ... Jeg har endnu ikke været i stand til at teste det udenfor, men sensorerne tager dem alle perfekt. Det blev indikeret, at den omtrentlige dato var en og ankom et døgn senere, efter at have betalt forsendelse ... sandheden, noget, som fortjener en kommentar, der ville være fremragende

Gramin 830

-

lille hurtig afslutning på mange muligheder

Garmin 830

-

perfekt cykelcomputer, hurtig lille og til mange muligheder

Stor

-

Produktet blev bestilt og ankom meget hurtigt på trods af perioden. Alle funktioner er forbedret sammenlignet med andre modeller, perfekt fungerende berøringsskærm. Tydeligt læsbar skærm, selv når du er på farten.

Gsrmin 830 pack hrm

-

Godt produkt til en god pris med mange fordele. Perfekt oplevelse med bikeinn, med hurtig levering. Jeg har endnu ikke sejret af indeslutning, jeg håber at gøre det snart.

Garmin 830

-

Fremragende service og pris. GPS-en-passet kom fra Etrex 35t og 830 er meget hurtigere og lettere at bruge, bortset fra alt hvad der har mere. anbefalelsesværdig

Stærkt anbefalet

-

I dag er Garmin Edge 830 ankommet, og jeg anbefaler den til dig! Meget komplet cykluscomputer, jeg råder dig til at vælge HRM + hastighed og kadenssensorpakke.

Garmin 830

-

Meget god gps meget fuld og meget flydende

Revieuw

-

Fremragende og hurtig levering Kan være kort og kraftfuld, garmin 830 er simpelthen top.

God forandring

-

Godt køb. Den havde Edge 1000-versionen, og dette forbedrer den i autonomi og ydeevne. God kvalitet / pris-forhold

Garmin kant 830

-

Fantastisk produkt til en god pris. Hurtig levering til Polen, 3 dage. anbefale

Garmin 830, fremragende gadget

-

Stor udvikling af 820 med en ny og interessant træningslejre og betydelig stigning i data for at se, hvordan formstilstanden ændres.

Garmin kant 830, anbefales stærkt

-

En fantastisk enhed, let, med meget god vision, hurtig, mange funktioner og meget holdbart batteri, jeg anbefaler det uden tvivl

Garmim edge 830 pack hrm

-

Chegou inden i do prazo. Sensorerne svarer ikke til udstyret, men det er nødvendigt at foretage nye justeringer. Depois til at arbejde na perfeição, fremragende udstyr foi eller melhor preço til eller mesmo udstyr, parabéns Bikeinn.

Garmin 830

-

Molt bon GPS com 820. Anbefales

Upåklagelig

-

Fremragende service. Jeg fik det til tiden. Produkt af høj kvalitet. Det var det bedste pris / kvalitet-forhold hos Bikeinn.

Edge 830 - næsten perfekt

-

En rigtig god enhed, især når du (ud over et stort antal træningsmuligheder) har brug for fuld navigation. Nemmere at bruge takket være berøringsskærmen. Hvad angår lydhørhed - næsten som en smartphone.

Værdi for pengene balance

-

Fantastisk produkt og værdi for pengene efter at have kontrolleret forbedringen af nye modeller som denne Garmin Edge 530 sammenlignet med tidligere modeller. Forbedret berøringsskærms nøjagtighed, processorhastighed og øget batteriautonomi i langdistancedage.

Smuk evolution

-

Tidligere bruger af Garmin Edge 820, denne nye Edge 830-version giver adgang til smukke forbedringer. Skærmstørrelse god, meget læsbar, øget hastighed til synkronisering med satellitter og nogle nye funktioner meget interessante. Jeg anbefaler denne GPS-måler, som har et meget godt pris / kvalitet-forhold.

Fantastisk enhed

-

Fantastisk enhed, det havde Edge 520, og denne nye 830 er et meget stort spring med forbedringer, der er meget nyttige, såsom opstigningstilstand, enhedens hastighed er meget god og størrelsen meget god. Bestemt et godt køb

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk