`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Garmin

Garmin eTrex 10

Garmin eTrex 10

Garmin eTrex 10

Garmin eTrex 10

  • Garmin eTrex 10
  • Garmin eTrex 10
  • Garmin eTrex 10
  • Garmin eTrex 10
  • Garmin eTrex 10
  • Garmin eTrex 10

Garmin eTrex 10

Produktbeskrivelse Garmin eTrex 10

ETrex10 er en Garmin-tracker med enkle funktioner. Dens brugervenlighed, læsning såvel som dens præcision gør det til en meget nyttig enhed. Udstyret passer i din håndflade.

Dens lette vægt, kun 240 gram, bliver en utrolig mulighed for backpackere . Dets batteri har stor holdbarhed og udvider driften op til 25 timer med AA-batterier.

Computerskærmen er sort og hvid . Din hukommelse kan udvides. Til geolokalisering bruger enheden GPS og GLONASS, der genererer en mere nøjagtig placering. Hvis du ønsker bedre pålidelighed i resultaterne, anbefales det at bruge det ledsaget af et kompas og kort; når du downloader Garmin Base Camp, har du dog et alternativ til at se spor eller ruteinformation på computeren.Kun Garmin kunne gøre eTrex bedre.


Den nye eTrex 10 bevarer kernefunktionaliteten, robust konstruktion, prisbillighed og lang batterilevetid, der gjorde eTrex den mest pålidelige GPS-enhed til rådighed.


Vi har forbedret brugerfladen og tilføjet en verdensomspændende baggrundskort, papirløs geocaching og tilføjet understøttelse af rygsøjlen monteringstilbehør.


Du vil genkende navnet. Du vil genkende kvalitet. Men eTrex 10 er en helt ny enhed - en enhed, der kun Garmin kunne tilbyde.


Se The Way


eTrex 10 har en forbedret 2,2 i monokrom skærm, der er nem at læse under alle lysforhold. Dens let at bruge interface betyder, at du kan bruge mere tid på at nyde udendørs og mindre tid på at søge efter oplysninger. Både holdbart og vandtæt, eTrex 10 har den legendariske hårdførhed, der er bygget til at modstå elementerne - det være sig støv, snavs, fugt eller vand, hvoraf ingen er et match for denne legendariske navigator.


Find Fun


eTrex 10 har papirløse geocaching ved at støtte GPX-filer til download af geocaches og detaljer direkte til din enhed. Besøg OpenCaching.com at starte din geocaching eventyr. Ved at gå papirløse, youre ikke kun hjælpe miljøet, men også at gøre din geocaching sjovere. eTrex 10 lagrer og viser alle de oplysninger, du har brug for, herunder sted, terræn, sværhedsgrad, tips og beskrivelser, hvilket helt overflødiggør manuel indtastning af koordinater og papirudskrifter. Du skal blot uploade geocache til din enhed og begynde jagt efter caches.


Hold din Fix


Med sin høje følsomhed, din position EGNOS-aktiverede GPS-modtager og HotFix ® satellit forudsigelse, eTrex 10 lokaliserer hurtigt og præcist, og fastholder sin GPS-lokalisering selv under tæt dække og i dybe kløfter. Fordelen er klar - om du er i dybe skove eller bare i nærheden af ​​høje bygninger og træer, kan du regne med eTrex 10 for at hjælpe dig med at finde vej, når du har brug for det mest.


Go Global


Den nye eTrex-serie er den første nogensinde forbruger-grade-modtagere, der kan spore både GPS og GLONASS satellitter samtidig. GLONASS er et system udviklet af Den Russiske Føderation, der vil være fuldt operationelt i 2012. Når du bruger GLONASS satellitter, til den tid, det tager for modtageren "lock on" til en position er (i gennemsnit) omkring 20 procent hurtigere end at bruge GPS. Og når du bruger både GPS og GLONASS, modtageren har evnen til at låse på 24 flere satellitter end at bruge GPS alene.


Features:


Fysisk & Performance:


- Enhed dimensioner, BxHxD: 2,1 "x 4,0" x 1.3 "(5.4 x 10.3 x 3.3 cm)


- Display størrelse, BxH: 1.4 "x 1.7" (3,6 x 4,3 cm), 2,2 "diag (5,6 cm)


- Skærmopløsning, BxH: 128 x 160 pixels


- Skærmtype: transflektiv monokrom


- Vægt: 5 ounce (141,7 g) med batterier


- Batteri: 2 AA batterier (medfølger ikke), NiMH eller litium anbefales


- Batteriets levetid: 25 timer


- Vandtæt: Ja (IPX7)


- Flåd: ingen


- Højfølsom modtager: ja


- Interface: USBKort & hukommelse:


- Basemap: ja


- Forudindlæste kort: ingen


- Mulighed for at tilføje kort: nej


- Indbygget hukommelse: nej


- Accepterer datakort: nej


- Waypoints / favoritter / lokationer: 1000


- Routes: 50


- Spor log: 10.000 point, 100 gemte sporFunktioner og fordele:


- Automatisk routing (sving for sving routing på veje): nej


- Elektronisk kompas: nej


- Touchscreen: nej


- Barometrisk højdemåler: nej


- Kamera: nej


- Geocaching-venligt: ​​Ja (papirløst)


- Tilpassede kort kompatibel: nej


- Foto navigation (navigere til geotaggede fotos): nej


- Udendørs GPS-spil: nej


- Jagt / fiske kalender: ja


- Sol og måne oplysninger: ja


- Tidevandstabeller: ja


- Område beregning: ja


- Brugerdefinerede POI'er (evne til at tilføje yderligere punkter af interesse): ja


- Enhed-til-enhed overførsel (deler data trådløst med lignende enheder): nej


- Picture viewer: nej


- Garmin Connect ™ kompatibel (online community, hvor du analyserer, kategorisere og dele data): jaHvad i kassen:


- ETrex 10


- USB-kabel


- Manuel


Er du interesseret i Garmin eTrex 10? Så skynd dig ind til bikeinn, her får du den bedste pris og altid via en sikker betalingsportal. Her kan du finde information omkring Garmin eTrex 10. Garmin er det bedste indenfor cykel. Eksklusive Elektronik, der passer perfekt til dig og dine behov.

Funktioner Garmin eTrex 10

Egenskaber
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (14)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Det bedste valg til grundlæggende brug

-

For nøjagtigt at markere og nå waypoints og oprette og følge spor er det en perfekt mulighed for sin pris. Den kan bruges i havet og tåler stænk uden problemer. I bjergene kan det let bruges med handsker. Den eneste ulempe er, at hukommelsen ikke kan udvides, men den har nok til at gemme en hel del punkter og spor.

Jeg anbefaler

-

Optimal priskvalitet.

Garmin e trex 10

-

forsendelse inden for den annoncerede tid hurtigt (3 dage) meget attraktiv pris

Garmin og trex 10

-

Ankom på kort tid, godt pakket, ny, instruktioner inkluderet i flere sprog fremragende anbefale det,

Ja, men...

-

Hvis du leder efter en GPS-navigator, hurtig til at hente signalet, akavede dimensioner, lidt retro, har du det rigtige produkt. Den skræmmende ting sammenlignet med smartwatches som Fenix 5 er hastigheden, som det tager signalet og dets nøjagtighed. NØJAGTIGHED. Jeg gav det til min far at gå til svampe og ikke gå tabt i skoven. Når det er tændt, begynder det kun at spore ved at bevæge sig, og når du vil gå tilbage, starter Trackback. Jeg anbefaler til lidt smart og mere trad brug.

Første køb

-

Jeg kunne godt lide priserne

Jeg anbefaler

-

Min mand var helt tilfreds med produktet! Anbefales!

Garmin etrex 10

-

Det kom hurtigt, alle af beskrivelsen

Garmin etrex 10

-

Fantastisk hurtig levering, Billigste pris jeg kunne finde varen efter online. Meget tilfreds med min Garmin e trex 10 Tak

Jeg ikke kender produktet

-

Jeg får at måle områder i het.

Garmin etrex 10

-

Fantastisk hurtig porto, meget tilfreds med produkt til den billigste pris jeg kunne finde overalt online !! Gå Trekkin.com.

Garmin etrex10

-

Parcel modtaget hurtigt. Device arbejdstager. Skam der er ingen instruktion i russisk.

Etrex10 gps

-

Bedste Bærbar GPS

Garmin og trex 10

-

den til at optage et websted, hvor havfiskeri og kan vende tilbage til det når som helst

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk