`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Garmin

Garmin Etrex 20x

Garmin Etrex 20x

Garmin Etrex 20x

  • Garmin Etrex 20x
  • Garmin Etrex 20x
  • Garmin Etrex 20x
  • Garmin Etrex 20x
  • Garmin Etrex 20x

Garmin Etrex 20x

Produktbeskrivelse Garmin Etrex 20x

Så du kan tage udendørs vandreture, Etrex 20x er GPS-versionen, som vil hjælpe dig . Dette Garmin-team er en lille enhed, der har en forudkonfigureret rute, og som du kan spore hastighed, tid og afstand på din rute til.

Skærmen på denne enhed er af farve. Blandt de vigtigste træk er dens modstandsdygtighed mod vand og fald . Dens konfiguration har et basiskort, der viser, hvor du er, samt motorveje i nærheden af din placering.

Du kan gemme de steder, der er af din interesse. I sin 3,7 gb hukommelse gemmer du alle de kort, du ønsker . Versionen fungerer med meddelelser, der advarer om sving eller rute ændringer, når ruten er blevet planlagt gennem Basecamp. Softwaren skiller sig ud for sin brugervenlighed.

2,2 tommer krystalklar farveskærm


Forudindlæste Vesteuropa Garmin TopoActive med skraverede relief


Høj følsomhed, GPS-modtager med HotFix® og GLONASS support


4 GB intern hukommelse. Ekspandere yderligere med et microSD ™ -kort (medfølger ikke).


Globalt konturkort med skraverede relief


eTrex 20x er vores opgraderet version af den populære eTrex 20, med forbedret skærmopløsning og udvidet intern hukommelse til at holde flere kort. Den forudindlæste Garmin TopoActive kort understøtter og forbedrer en række udendørs aktiviteter, såsom vandreture, geocaching, cykling, bjergbestigning og fiskeri. eTrex 20x har forbedrede funktioner i forhold til eTrex 20, og samtidig opretholde sin brugervenlighed, pris og legendariske holdbarhed.


Se vejen:

eTrex 20x har en forbedret 2,2 tommer, 65K farve, sollys læsbar skærm. Holdbar og vandafvisende, eTrex 20x er bygget til at modstå elementerne. Det har en opgraderet brugerflade endnu bevarer sin sejhed til at modstå støv, snavs, fugt eller vand.


Gå Anywhere:

Passer til din eTrex 20x næsten overalt, ved hjælp af en vifte af kompatible mounts. Brug auto mount kortene kapacitet og byen Navigator NT® for sving for sving kørselsvejledning, eller den barske holder til din cykel eller quad. Du kan endda montere til en båd til fiskeri eller sejlture.


Go Global:

ETrex serien kan spore både GPS og GLONASS-satellitter samtidigt - det har evnen til at låse på 24 flere satellitter end at bruge bare GPS. Hvad mere er, den tid det tager at "låse på" til en stilling er (i gennemsnit) 20% hurtigere end ved hjælp af GPS alene. Med sin høje følsomhed EGNOS-aktiveret GPS-modtager og HotFix satellit forudsigelse, eTrex lokaliserer din position hurtigt og præcist, og fastholder sin GPS-lokalisering selv under tæt dække og dybe dale.


Forudindlæste Garmin TopoActive Kort:

eTrex 20x leveres med den nye Garmin TopoActive kort over Vesteuropa, et perfekt udgangspunkt til din første rekreativ aktivitet med GPS. Kortet giver relevante nyttige oplysninger for aktiviteter som vandreture og cykling, dens rutes og viser højdeændringer *. Garmin TopoActive Vesteuropa dækker følgende 23 lande: Andorra, Østrig, Belgien, Danmark, Finland, Frankrig, Tyskland, Island, Irland, Italien, Liechtenstein, Luxembourg, Malta, Monaco, Holland, Norge, Portugal, San Marino, Spanien, Sverige , Schweiz, Storbritannien, Vatikanstaten.


Brug microSD ™ -kort slot indlæse yderligere avancerede kort - ligesom Topo kort, BlueChart® g2 marine kort eller kort City Navigator® NT. eTrex 20x understøtter også BirdsEye Satellite Imagery (abonnement kræves) at hente og integrere med dine kort.


Find sjovt:

eTrex 20x understøtter papirløse geocaching GPX-filer til endeløse geocaching eventyr. Bare besøge Geocaching.com at downloade geocaches direkte til din enhed, og derefter begynde jagt efter caches! eTrex 20x gemmer alle de vigtigste oplysninger, herunder placering, terræn, sværhedsgrad, tips og beskrivelser. Ved at gå papirløse, du er ikke alene hjælpe miljøet, men også at undgå ærgrelser manuelt at indtaste koordinaterne.


Planlæg din næste rejse:

Tag kontrol over dit næste eventyr med BaseCamp ™. Den frie, tur planlægning software giver dig mulighed for at se og organisere kort, ruter og mere, og endda skabe Garmin Adventures til at dele med venner, familie eller kolleger opdagelsesrejsende. BaseCamp viser topografiske kortdata i 2D eller 3D på din computerskærm, samt en bred vifte af satellitbilleder, når parret med en BirdsEye satellitbilleder abonnement.


Specifikationer:


Fysiske dimensioner: 5,4 x 10,3 x 3,3 cm


Display størrelse, BxH: 3,5 x 4,4 cm; 5.6 cm diag


Skærmopløsning, BxH: 240 x 320 pixel


Skærmtype: 2,2 "transflektiv, 65K farve TFT


Vægt: 141,7 g med batterier


Batteri: 2 AA batterier (medfølger ikke); NiMH eller Lithium anbefales


Batterilevetid: Op til 25 timer


Vand bedømmelse: IPX7


Høj følsomhed modtager: Ja


Interface: USB


Kamera: Nej


Baggrundskort: Ja


Forudindlæste kort: Ja Garmin TopoActive kort over Vesteuropa


Mulighed for at tilføje kort: Ja


Indbygget hukommelse: 3.7 GB herunder forudindlæste kort


Accepterer datakort: microSD ™ -kort (medfølger ikke)


Brugerdefinerede POI'er (evne til at tilføje yderligere punkter af interesse): Ja


Waypoints / favoritter / steder: 2000


Ruter: 200


Track-log: 10.000 point, 200 gemte spor


Automatisk routing (sving for sving routing på veje): Ja (med valgfri kortlægning for detaljerede veje)


Geocaching venlig: Ja (papirløst)


Tilpassede kort kompatibel: Ja


Solen og månen information: Ja


Tidevandstabeller: Ja (med BlueChart)


Beregning Område: Ja


Billedfremviser: Ja


Garmin Connect ™ kompatibel (online community, hvor du analysere, kategorisere og dele data): JaI kassen:

eTrex 20x

USB-kabel

Dokumentation


Er du på udkig efter Garmin Etrex 20x? Det findes på lager hos bikeinn, din online cykel butik. Hos bikeinn kan du altid finde cykel, masser af udstyr fra Garmin. Skynd dig at købe Garmin Etrex 20x, kun nogle få klik og det er dit. Udforsk bikeinn´s store sortiment af cykel.

Funktioner Garmin Etrex 20x

Egenskaber
Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (38)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Meget god

-

Taff Jeg bruger det hovedsageligt til Geocaching. Vi kan registrere serier af cacher.

Fin kompakt gps

-

Meget flot og kompakt GPS! Praktisk format sikrer, at du tager det hurtigt og ikke er en byrde. Batteriet kan være lidt længere, men med skift af batterier er dette løst.

Anbefalet !!

-

Hurtig levering, fantastisk produkt! Fremragende værdi for pengene! Anbefalet!

Meget god mulighed

-

Selvom det var over 2 dage, var det meget praktisk at modtage det derhjemme og til en meget overkommelig pris. Jeg anbefaler det.

Etrex 20x

-

Kom godt pakket og til tiden efter at have brugt det et par gange kan jeg ærligt sige, at det er det bedste til jobbet, jeg bruger det til monteret på mine cykelgreb, jeg kan nu strejfe og opdage nye spor eller følge gamle spor uden bekymre dig om at gå tabt et stort stykke sæt

Meget god 7

-

Hurtig og perfekt levering uden negativ henvisning til fabrikat. Udstyret er meget godt, meget alsidigt, åbner hver enkelt kreativitet med at skabe ruter, ruter og waypoints. Jeg anbefaler det.

Tvivl

-

Jeg kan godt lide at fiske, jeg spekulerer på, om denne GPS kommer med havkortet også? Viser øer, dybde osv.

Fremragende enhed

-

Ankom hurtigt og velpakket. Dette er en erstatning for min 5 år gamle DAKOTA 10. Synes at være hurtigere og mere præcis hidtil. Skal vænne sig til joysticket i modsætning til en berøringsskærm, men vil fortsætte.

Meget godt produkt.

-

Produkt ankom til tiden, meget velpakket. Kom godt i gang (bare peg på de sider, du vil se). Planlæg et hukommelseskort, hvis du vil tilføje kort. Accepterer Openstreatmap kort. Det originale kort kan slettes for at gøre plads i den interne hukommelse. Interessant værktøj til geocaching entusiaster, vandrere, cyklister osv.

Som erstatning for min etrex legend hcx

-

God værdi for pengene! Nogle fejl er alligevel: Skalaændringen på kortet er meget hurtigere på min Etrex Legend (med identiske kortindstillinger). Forbindelsen til pc'en via Garmin Express er alt for lang.

Meget lys og kompakt

-

Kompakt, vandtæt, strøm 2AA, gps-glonass, ekspanderbar hukommelse (microsd), byggekvalitet.

Kom i gang

-

Første vandret GPS, som jeg køber. Meget godt udstyr, undskyld, at optegnelserne ikke er mere eksplicitte. Ingen forskel mellem 10x, 20x og 30x på posten, du går tabt lidt. Du skal lægge din næse ind før du bruger den til vandreture. Ellers meget korrekt. For trekkinn materiale godt modtaget i tide og godt beskyttet, intet at klage over.

Kommandoer på italiensk ???

-

tænder etrex 20x vises en skærm med en række sprog, herunder italiensk, men jeg kan ikke vælge det, hvorfor?

vore eksperters svar

Ja, du kan vælge italiensk sprog fra opsætningsmenuen.
Hilsen.

Fremragende produkt

-

Fantastisk produkt og jeg er meget imponeret over det vestlige europa-kort, som kommer forudinstalleret. Det er mere detaljeret end forventet og omfatter offentlige vandrestier i landdistrikterne. God til geocaching. Tak skal du have.

Garmin etrex 20x

-

Joysticket er meget følsom. Plenochka på skærmen. community cards fyldt. Gennemfør en kort instruktion og garantibevis.

Fremragende produkt

-

Produktet kom lidt sent, men det overskredet mine forventninger. Elskede eTrex 20 og pakning. Vil bestemt bestille flere ting fra stedet. Store arbejde fyre og tak for produktet.

Jeg ser frem til

-

Bestilt eTrex 20, ser frem til i næsten en måned, når kommer straks i den verserende sag havde en 30 model ondt af brød.

Etrex 10 eller 20 etrex

-

god Hej, Jeg er interesseret i eTrex, men jeg har mine tvivl: 1.¿ Denne henvisning, der anvendes? dvs bruge amerikansk satélie (WGS84), europæiske (ETRS89) stående 2.¿ jeg kan jeg kan markere placeringen med UTM koordinater? 3. Hvor stor en procentdel fejl vedrørende den holdning? 4. Bring forudinstallerede kort? dvs jeg ville være at downloade dem? Jeg håber podais besvare mine spørgsmål, en hilsen

vore eksperters svar

Hej, kan 1- GPS læse det europæiske og amerikanske system (WGS84) og (ETRS89). 2-Du kan bruge "UTM" koordinater i det. 3 GPS nøjagtighed afhænger af sted, men med en klar himmel, er omkring 6/10 meter. tak

Gode produkter

-

Stor pris

Gode produkter

-

Stor pris

Gode produkter

-

Stor pris

Gode produkter

-

Stor pris

Gode produkter

-

Stor pris

Strålende

-

Det virker fantastisk, det ser flot ud, selv når der er solen. Vi bruger det meget ofte, og vi er glade for. anbefalelsesværdigt

Gode produkter

-

Stor pris

Hukommelseskort

-

Hej, modtaget pakker til tiden og i en emballage, beskytter den mod stød. Great product. Det bør imidlertid ændre hukommelseskort med ringe kapacitet til at optage spor forskellige stier.

Garmin etrex 20 x

-

Jeg købte dette produkt at give det til min søn, som er tilfreds. Jeg er soddisfatissimo alvoren af ​​dette websted, var den bleg og hurtig. asoolutamente at anbefale.

Bed om mere information før køb

-

Anvendelse på dit websted manualen er på engelsk. Jeg formoder, det eksisterer også på fransk, tak for dit svar. Cdlt

vore eksperters svar

Præcis, manualen er også på fransk. tak

Gode produkter

-

Stor pris

Opsporing rute

-

N God aften har aldrig brugt gps jeg ønsker at vide, om jeg kan spare en fodgænger spor i en sump

vore eksperters svar

Hvis ja, GPS-indretningen registrerer positionen af ​​indretningen hvert sekund. Så du kan bruge det til at vandre, cykle, sejle, osv hvis signalet er godt. Med venlig hilsen.

Garmin etrex 20x

-

Appliance leveret til tiden og i overensstemmelse med beskrivelsen af ​​sælger. God GPS til mountainbike, forudsat at hente en passende kort, der leverede oprindelse er ikke detaljeret nok. For Frankrig, den næste gratis kort fungerer godt: To lys http://www.freizeitkarte-osm.de/garmin/en/france.html~~number=plural beklager: 1. Som opfølgning sporet, er der ingen 'indikation af den næste waypoint, så er denne funktion tilbydes af de fleste apps rider på smartphone. Men brugen, er det ikke alt for straffe. 2. Definitionen af ​​skærmen er lidt stramme. I sidste ende, og for et køb via Trekkinn, værdien for penge er meget god.

Perfekt

-

Jeg er nødt til at købe de 20 x eTrex især den geocaching! god værdi for pengene. ingen bekymringer

Mount quires

-

Jeg har lige bestilt Garmin eTrex 20x fra Trekkinn, jeg har været rådgivet det er en fremragende gps til cykling. Tak.

Cykelstativ

-

Er cyklen stå?. Ellers hvad du har til salg?

vore eksperters svar

Godmorgen, omfatter ikke støtte cykel. hilsen

Gode ​​gps!

-

Håndtaget med den ene hånd, forventes eTrex30. Det var mere godt, hvis der er en japansk sprog.

Ikke-defekt produkt

-

Jeg er meget tilfreds.

Etrex 20x gps dit ref: (114834)

-

Er dette produkt helt nye eller renoverede?

vore eksperters svar

Hej, vi bekræfte, at alle de produkter, vi sælger, er 100% nyt. Rgds

Råd til gps cykel

-

Ville jeg du rådgive de eTrex 20 x til cykel Jeg ønsker at købe en GPS

vore eksperters svar

Eduardo godmorgen, mange tak for din henvendelse! Skulle du gå med andre mountainbike anbefaler vi Garmin eTrex 20x. Men hvis bedste landevejscykel er Garmin Edge 810. I Trekkin kan finde begge modeller: www.trekkinn.com/montana/garmin-etrex-20x-orange/17861/p www.trekkinn.com/montana/garmin -Edge-810-sort / 56015 / p? q = kant% 20810 Hvis du har brug for hjælp med køb, så kontakt os! hilsener

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk