`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Garmin

Garmin Etrex Touch 25

Garmin Etrex Touch 25

Garmin Etrex Touch 25

  • Garmin Etrex Touch 25
  • Garmin Etrex Touch 25
  • Garmin Etrex Touch 25
  • Garmin Etrex Touch 25
  • Garmin Etrex Touch 25

Garmin Etrex Touch 25

Produktbeskrivelse Garmin Etrex Touch 25

Etrex Touch 25 er en tracker, som du nemt kan nå den ønskede destination. Hvis du vil rejse med cykel, både eller blot dække en vandresti, er denne model ideel. En af de store fordele, du får ved at bruge dette sportsudstyr, er holdbarhed.

Dette udstyr har en 2,6 ”lys kapacitiv farveskærm. Hvad angår fjernovervågning tillader det forbindelse til GPS- og GLONASS-satellitter. Derudover er den kompatibel med Birds Eye-satellitten ved hjælp af yderligere abonnement. Holdets autonomi når 16 timer. Den interne hukommelse når 8 GB.

Forudinstalleret har tracker-teamet gemt information om Europas veje og stier. Som et ekstra tilbehør kan man købe minder med ruter fra Spanien. For at kunne fungere korrekt bruger den AA-batterier, der ikke er inkluderet i emballagen.

eTrex Touch 25 er den nye familie navigator til udendørs aktiviteter, ideel for alle, der kan lide at dyppe tæerne i det store udendørs fra afslappet cyklister og vandrere til geocaching nybegyndere.


eTrex har været verdens mest populære og succesfulde rekreative GPS-serie for de sidste 15 år. eTrex Touch 25 er dens nyeste medlem, der nu er nemmere og mere bekvemt at bruge end nogensinde. Den leveres med forudinstalleret TopoActive Europe kort og optimeret aktivitetsprofiler til forskellige fritidsaktiviteter, ikke at forglemme 250.000 geocaches for endeløse sjov udendørs. For at gøre det endnu nemmere at komme i gang, er en cykel mount er inkluderet i kassen. Komme ud og have det sjovt med familien! eTrex vil guide dig hvert skridt på vejen.


Garmin familie navigator, der er nemt og sjovt at bruge, med touchscreen og forudindlæste TopoActive Europe kort

Optimeret til flere aktiviteter - bare vælge og gå!


Præinstalleret med Garmin TopoActive Europe kort

Cykling mount inkluderet

Bright 2.6 '' farve kapacitiv touchscreen

3 akse tilt kompenseret kompas

Hent rekreative spor og ruter at følge

Papirløs geocaching med 250k forudindlæste caches


Find vej på en nem måde

eTrex Touch fungerer som en i bilen sad nav, men med kort og funktioner specielt designet til navigation under rekreative aktiviteter som cykling og vandreture. Uanset om du har en bestemt destination i tankerne, eller du blot ønsker at registrere dine aktiviteter til at dele senere, eTrex Touch giver dig frihed med tillid til at udforske. Du kan endda finde og downloade aktiviteter andre har afsluttet den Garmin Connect og Garmin Adventures, eller del dine egne med fællesskabet.


Med en nem at bruge touchscreen, vil børnene være i stand til at have en go også. Bare røre og gå, som det øjeblik tager dig! Aktiviteten Profiler giver dig øjeblikkelig adgang til tilpassede profiler som vandreture, cykling og geocaching, så du er alle indstillet til din valgte aktivitet, med alt hvad du behøver lige ved hånden. Du kan fokusere på at nyde den store udendørs, og have en stor tid med din familie - vel vidende, at du er i sikre hænder.


Alle klar og indstillet til at ride

eTrex Touch holder ingen tilbage, det er alt, hvad du har brug for at komme ud og opleve udendørs ved enhver lejlighed. Ikke alene er det designet til at forbedre, hvad aktivitet, du har lyst til den dag, men det kommer fuldt forberedt for dig at tage det lige ud af boksen og komme i gang.


Med en cykel mount inkluderet, er eTrex Touch især appellerer til rekreative cyklister, der nemt kan løse enheden til deres styr.


Enheden leveres med Garmin TopoActive Europa kort til 46 lande bare tænder enheden, oprette forbindelse til GPS og begynde at navigere. Og kortene kan opdateres uden ekstra omkostninger. Med en stor 8 GB intern hukommelse og et microSD slot, der er masser af plads til yderligere kortlægning, uanset om du ønsker at forbedre det med avancerede topo kort eller søkort.


Dyk ned i geocaching

Oplev den store udendørs GPS skattejagt hedder geocaching. Med eTrex Touch, geocaching er bekvemt for alle, med papirløse geocache retninger, ratings og seneste logfiler gemt direkte på enheden ikke behov for at udskrive noget.


eTrex 25 leveres med et elektronisk kompas, som viser dig retningen til målet, mens du stod stille, som hjælper en masse i løbet korte pauser på geocaching eventyr.


For begyndere, eTrex Touch besidder 250.000 store geocaches egnede til de nye til geocaching - til at hjælpe dig vænne sig til hele konceptet. Alle geocaches er fra geocaching.com, verdens største geocaching-platform.


Adventures udgravet og delt

Har du ikke en bestemt destination eller rute i tankerne? Søg efter anbefalede eventyr på Garmin Connect eller Garmin Adventures, og se ruter og geocaches, som andre har gennemført. Derefter overføre dem til eTrex Touch klar til dit næste eventyr. Eller oprette og tilpasse en helt ny rute til download til din enhed.


Vil du spare og re levende en nylig eventyr? eTrex Touch poster, hvor du har overnattet, så du kan uploade dine ruter til Garmin Connect eller Garmin Adventures og genoplev dem, når du ønsker. Garmin Connect og Garmin Adventures er gratis og giver dig mulighed for at dele dine rekreative oplevelser med venner og familie.


eTrex kvalitet DNA

eTrex Touch er det nyeste produkt fra den berømte eTrex GPS håndholdte serie. Disse produkter er med held blevet indsat over hele jorden, fra indefrysning poler til varmen i afrikanske ørkener og de fugtige sydamerikanske jungler. eTrex har mestret alle terræner og eTrex Touch tilbyder den samme sejhed og udholdenhed.


eTrex Touch understøtter GPS og GLONASS, hvilket giver dig kraften i to satellitsystemer, for hurtigere fix og bedre nøjagtighed i udfordrende miljøer. Lad eTrex gøre alt det hårde arbejde for dig - lige tjekke din aktuelle position, og følg vejledningen.


Enheden er fuldt robuste og IPX7 vand bedømt og har en ridsefri skærm. De lange 16 timer batterilevetid og felt udskiftelige standard AA-batterier garanterer fleksibilitet, når du er på farten.


eTrex Touch giver også alle de klassiske eTrex funktioner som jagt og fiskeri oplysninger, sport ur, sol og månekalender, solopgang og solnedgang data og meget mere.


Kompakt og alsidig følgesvend

Den handy enhed passer nemt ind i en lomme eller på en styret. Den er også designet til at være en størrelse, der gør det muligt for børn for nemt at håndtere det også. Brug af rygsøjlen montere monteringssystem, kan eTrex Touch monteres stort set hvor som helst med specialiserede monteringer til både, biler, rygsække etc.


Fysisk & Performance

Fysiske dimensioner 5,8 x 10,2 x 3,3 cm

Display størrelse, BxH 3,6 x 5,5 cm

Skærmopløsning, BxH 160 x 240 pixels

Skærmtype 2.6 "65K farve TFT

Touchscreen

Vægt 159 g med batterier

Batteri 2 AA batterier (medfølger ikke); NiMH eller Lithium anbefales

Batteriets levetid Op til 16 timer

Vand bedømmelse IPX7

Høj følsomhed receiver

Interface USB

Kamera Nej

Elektronisk kompas

Kort & Hukommelse

Baggrundskort

Forudindlæste kort Ja Garmin TopoActive kort over Europa

Mulighed for at tilføje kort

Indbygget hukommelse 8 GB

Accepterer datakort microSD ™ -kort (medfølger ikke)

Brugerdefinerede POI'er (evne til at tilføje yderligere punkter af interesse)

Waypoints / favoritter / steder 4000

Ruter 200

Spor log 10.000 point, 200 gemte numre


Udendørs Features

Automatisk routing (sving for sving routing på veje) Ja (med valgfri kortlægning for detaljerede veje)

Geocaching venlige Ja (Papirløs)

Tilpassede kort kompatibel

Sol og måne oplysninger

Tidevandstabeller Ja (med BlueChart)

Beregning område

Billedfremviser


Garmin Connect ™

Garmin Connect ™ kompatibel (online community, hvor du kan analysere, kategorisere og dele data)


I kassen

eTrex Touch 25

Cykelstyr

USB-kabel

Dokumentation


Prøv at købe hjemme fra din egen stue, online hos cykel. Køb Garmin Etrex Touch 25, til de bedste priser. Vent ikke mere, find flere varer som cykel, lige som Elektronik, så du ikke mangler noget. bikeinn Har altid hurtig levering.

Funktioner Garmin Etrex Touch 25

Egenskaber
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (4)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

godt

-

Glæder mig meget til at afprøve under alle forhold.

Gpx

-

Kan du aflæse skinner i GPX?

vore eksperters svar

Hej! ja, du kan indlæse GPX-ruter og følge dem. Tak for dit spørgsmål

Etrex 25

-

Enkelt, men nok

Garmin etrex touch 25

-

Produktet er i overensstemmelse med beskrivelsen. Let og enkel nok til at bruge. Rettidig forsendelse. Anbefalede

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk