`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Garmin

Garmin eTrex Touch 35

Garmin eTrex Touch 35

Garmin eTrex Touch 35

Garmin eTrex Touch 35

  • Garmin eTrex Touch 35
  • Garmin eTrex Touch 35
  • Garmin eTrex Touch 35
  • Garmin eTrex Touch 35
  • Garmin eTrex Touch 35
  • Garmin eTrex Touch 35

Garmin eTrex Touch 35

Produktbeskrivelse Garmin eTrex Touch 35

ETrex Touch 35 GPS er en enhed, der er oprettet af Garmin til at spore din yndlings sport . Cykling, vandreture eller bjergbestigning er nogle af de discipliner, hvor dette hold fungerer korrekt, hvilket skiller sig ud for dets struktur og modstand.

Nogle af de tekniske detaljer inde er 3-akset elektronisk kompas, højdemåler og profiler, der gør det muligt at udføre nogle af funktionaliteterne , herunder klokke, kalender, solopgang og solnedgangstid samt tilpasning af de forskellige skærme. Enhedens lagerkapacitet er 8 GB.

Ved at bruge enheden finder du retningsøjagtighed, ved hjælp af GPS og Clonass opnår du hurtigt den placering, du leder efter . Derudover er den kompatibel med ANT + og hastighedssensorer. Det har preinstalleret TopoActive, kort over 46 lande, som opdateres gratis. Det er i stand til at lagre mere end 10.000 point og 200 spor, en grænse, der kan udvides med en microSD-hukommelse. Installationen af LiveTrack-programmet hjælper dine pårørende med at spore live og rette dine resultater.

Today we present you with a brief adventure summary that the Brand GARMIN organized on the 7 and 8 June in el Montanyà , where a US Army soldier recruited us to live a day full of thrills.


Hvis du er på udkig efter cykel udstyr, findes det hos Garmin. Hos bikeinn, kan du købe masser af tilbehør til Kilometertæller, så du kan udøve din sport optimalt. Garmin eTrex Touch 35 fås til den bedste pris og på lager! Brug vores sikre online betaling og extra gode service.

Kundeanmeldelser og spørgsmål (14)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Super gps

-

Fremragende produkt, formidabel lokaliseringspræcision: gennemsnit på 3m! Tag dig tid til at justere personlige indstillinger korrekt. Råd: - installer et micro SD-kort (maks. 32 GB) for at installere dine spor og ruter bortset fra de kort, der er forudinstalleret i telefonens hukommelse. - Brug genopladelige NiMH-batterier. (Der er endda batteriopladere med 12V-stik til biler) God tur:>)

Etrex 35 touch

-

Praktisk kompakt vandrings-GPS med mange muligheder til en konkurrencedygtig pris. Du kan også bruge et SD-kort til at placere dine egne gratis kort på steder som Openfietsmap og via Garmin Connect kan du se alt på din mobiltelefon.

Etrex 35 touch

-

Fremragende produkt til mine foretrukne sportsgrene inden for bjergløb, skialp og MTB. Lille og kompakt. Med de korrekte kort installeret kan du gå hvor som helst uden frygt for at gå tabt. Intuitiv og rimelig let at bruge.

Turistnavigator

-

Turistnavigator. Et stort plus er berøringsskærmen, du kan nemt zoome ind, slette, flytte rundt på kortet.

Super enhed

-

Nem at bruge - intuitiv og præcis - Ved ulemper autonomi givet i 16 timer, der kræver en genindlæsning om natten på bivacen

Etrex35

-

Fremragende produkt, let og præcist. Meget nem at bruge og fremragende læsbarhed.

Nikkel

-

Jeg vidste ikke, men jeg er ikke skuffet, det installerede kort mangler en lille detalje. Jeg er glad for, fordi det er godt sporafstanden, at lykken for øjeblikket tak

Godt produkt

-

Meget godt produkt og lege med for at finde det rigtige kort På nogle websteder finder vi kort på 1/250000 og mere kompatible og gratis

God gps

-

Godt produkt, meget pålidelig, hvilket gør meget godt stykke arbejde. Anbefal.

Godt emne

-

Let at læse skærmen, uden at klage. Jeg vil gerne købe en anden enkelt.

Garmin etrex 35 berøring

-

God batterilevetid, hvis vi begrænser til et minimum mulighederne for en lang udflugt. Den d'Origines embedded boards mangler detaljer, helt sikkert der al'Europe men frem for alt for et sådant produkt, hvad vi søger netop detaljerne i et sted. Ikke desto mindre inddrive spor på nettet, jeg nød virkelig mig selv. Med detaljeret kort over Frankrig tror jeg, at jeg har tænkt mig at nyde. Jeg anbefaler det.

Nem og præcis

-

Stor navigation, præcis og let at bruge. Lang batterilevetid med de rigtige indstillinger.

Etrex35

-

Com sempre un molt Preu competitiu til Tradeinn. 35 er GPS L'eTrex hvad du søgte. i i molt petit funktionelle lleuger.

Fremragende

-

meget enkel og præcis produkt

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk