`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Garmin

Garmin Montana 680T

Garmin Montana 680T

Garmin Montana 680T

Garmin Montana 680T

  • Garmin Montana 680T
  • Garmin Montana 680T
  • Garmin Montana 680T
  • Garmin Montana 680T
  • Garmin Montana 680T
  • Garmin Montana 680T

Garmin Montana 680T

Produktbeskrivelse Garmin Montana 680T

Montana 680T er en crawler oprettet af Garmin . Enheden er udstyret med en 4 tommer skærm med et 8 megapixel kamera. Skærmen er farve og har dobbelt orientering til at vise billeder med høj kvalitet og geotags af fotos med koordinater.

Den interne konfiguration af enheden har et barometrisk højdemåler og et treakse kompas . Den kan bruges i køretøjer, både såvel som i hånden, og opnå gode resultater. For at lytte til detaljerede og talte anvisninger kan du bruge City Navigator til manuelt at montere kort. Derudover har det 12 måneders gratis abonnement på BirdsEye Satellite Imagery at tilføje satellitbilleder af kortene. Del trådløst dele waypoints, spor, ruter og geocacher med lignende udstyr. Fra geocaching.com gemmes det nøgleinformation, herunder placering, terræn, vanskeligheder, forslag og beskrivelser.

For mere billedlager, indsæt et micro SD-kort . Når du er på vej, viser kompasset på 3 akser dig din placering. For at styre vejrforholdene arbejder barometrisk højdemåler til at styre tryk og højde.

Den håndholdte GPS til at gå nogen steder og overalt

NY GPS og GLONASS - hurtigere og bedre satellit fix

4 udendørs optimeret, dobbelt orientering display - bedste synlighed på Garmins største håndholdt skærm, for nem læsbarhed under alle forhold

NYHED Leveres med godt indhold forudinstalleret - Rekreative kort over Europa, 250k geocaches fra Geocaching.com og 1 års gratis BirdsEye Satellite Imagery1

NYHED Tilføjer ny Track Manager til bedre brugeroplevelse og mere kontrol

NYHED 8MP kamera - for høj opløsning geotaggede billeder

Mest alsidige navigation overalt - mest alsidige funktioner, display og montering

Barometrisk højdemåler og 3 akse kompas

Montana Banner

Designet til brug på sporet, på vej eller på vandet, vil Montana 680t fra Garmin guide dig hvor du går. Med et stort 4 "sollys læsbar touchscreen, der tilbyder krystalklare forbedrede farver, dobbelt orientering display og GPS og GLONASS positionering til at spore din placering hurtigere og mere præcist, selv i de mest udfordrende miljø. Det er nemt at se, hvor du befinder dig på alle tidspunkter og bekvemt styre din track optagelse med den nye Spor Manager. Montana 680t omfatter en 3-akse elektronisk kompas med barometrisk højdemåler og kommer med en rekreativ Kort over Europa og en gratis 1 år BirdsEye Satellite Imagery subscription1. Både holdbar og vandtæt, Montana 680t tilføjer en 8MP kamera og er bygget til at modstå elementer2.
Se Big View

Montana 680t har en 4 udendørs optimeret, dobbelt orientering touchscreen-display, der giver bedst læsbarhed under alle lysforhold. Den nemme at bruge touch screen brugerflade betyder, at du vil bruge mere tid på at nyde udendørs og mindre tid på at søge efter oplysninger. Eventyrere elsker den ekstra store visning af Montana, der giver stor læsbarhed på grund af store datafelter og klart synlige kort funktioner. Både holdbar og vandafvisende, er Montana 680t bygget til at modstå elementerne. Bump, støv, snavs, fugt og vand er ingen match for denne barske navigator2.


Tag geotagget billeder

Capture steder og minder med Montana 680t har opgraderet 8 megapixel digitalkamera. Hvert foto er geotagget automatisk med placeringen af, hvor det blev taget, så du kan navigere tilbage til det nøjagtige sted i fremtiden. Snap og se billeder i liggende eller stående retning. Hold styr på dine fotos og se deres position på et kort ved hjælp BaseCamp ™. Indsæt et microSD ™ kort for mere foto opbevaring eller for at se billeder fra andre enheder.


Hold din Fix

Med den nye høj følsomhed GPS og GLONASS-modtager, Montana 680t lokaliserer din position hurtigt og præcist, og fastholder sin placering, selv i tyk skov og dybe dale. Fordelen er klar - uanset om du er under kraftig trædækket eller bare i nærheden af ​​høje bygninger og træer, kan du regne med Montana 680t at hjælpe dig med at finde vej, når du har brug for det mest.


Gå Anywhere

Med et udvalg af kompatible holdere er Montana designet til brug på cykler, i 4x4 på både og som en håndholdt eller til praktisk hverdag navigation i bilen. Brug den valgfri auto mount med byen Navigator kort til talte, sving for sving kørselsvejledning, eller prøv den valgfrie robuste holder til din motorcykel eller ATV.
Gå Overalt

Montana 680t leveres med en rekreativ Kort Europa og en gratis 1 år BirdsEye satellitbilleder abonnement og få store luftfotos billeder der kan forbedre din navigation, hvis du ønsker mere detaljerede oplysninger tilføje flere kort til Montana er easy1. Load TOPO kort og ramte sporet, stik i BlueChart® g2 forudindlæste kort til en stor dag på vandet, eller indlæse By Navigator kortdata til sving for sving kørselsvejledning. Eller omdanne papirkort til filer, du kan downloade til din Montana med brugerdefinerede Maps.


Naviger med lethed

Den nye Montana 680t har et Spor Manager app, der giver dig mulighed for at optage, se og analysere dine numre i en meget bekvem og intuitiv måde. Den håndholdte har vigtige funktioner for udendørs såsom en 3-akse tilt kompenseret kompas, som viser din overskrift, selv når du stadig, uden at holde det niveau. Det har også en barometrisk højdemåler, som sporer ændringer i pres for at lokalisere din præcise højde, og du kan endda bruge den til at plotte barometrisk tryk over tid, hvilket kan hjælpe dig med at holde øje med skiftende vejrforhold.


Find Sjov

Montana 680t leveres med 250.000 forskellige geocaches fra geocaching.com og understøtter papirløs geocaching. Dette gør det muligt Montana 680t til at gemme og viser centrale cache oplysninger, herunder placering, terræn, sværhedsgrad, tips og beskrivelser, hvilket betyder ikke mere manuelt ind koordinater og papirudskrifter. Når du ønsker at tilføje flere caches uploade GPX-filen til din enhed og holde jagten i gang.


Del trådløst

Med Montana 680t kan du dele dine waypoints, spor, ruter og geocaches trådløst med andre kompatible Garmin GPS-brugere. Du skal blot trykke "Send" for at overføre dine oplysninger til andre enheder.
Fordoble Power

Montana 680t har Garmin dobbelt batteri system, der garanterer et maksimum på uafhængighed. Du får mulighed for at bruge det genopladelige lithium-ion-batteripakke eller traditionelle AA alkaline batterier - alt efter hvad der passer dig bedst.


Planlæg din næste rejse

Tag ansvar for din næste eventyr med vores gratis BaseCamp ™, software, der lader dig se og organisere kort, waypoints, ruter og spor. Denne gratis tur planlægning software endda giver dig mulighed for at oprette Garmin Adventures, som du kan dele med venner, familie eller kolleger opdagelsesrejsende. BaseCamp viser topografiske kortdata i 2 D eller 3 D på computerskærmen, herunder højdekurver og elevation profiler. Det kan også overføre en næsten ubegrænset mængde af satellitbilleder til din enhed fra den medfølgende BirdsEye satellitbilleder abonnement.


Montana er den ultimative tage med overalt navigator for den seriøse eventyrer.


¹One år BirdsEye Satellite Imagery (software download påkrævet). Brug den medfølgende BirdsEye satellitbilleder abonnement med BaseCamp ™ til at overføre en næsten ubegrænset mængde af højopløselige satellitbilleder til den håndholdte enhed i 1 år. Når disse billeder er blevet integreret i enheden, kan de få adgang til der, når du har brug for dem - selv efter den første 1 år tilbud er løbet tør. Yderligere BirdsEye Satellitbilleder abonnementer kan købes fra www.garmin.com/BirdsEye.

²Water Rating IPX7 Kan modstå utilsigtet nedsænkning i vand op til 1 meter i dybden i op til 30 minutter. Se garmin.com/waterrating~~V for flere detaljer.


Nemmere at Tilpas


Ny Spor Manager

Den nye Spor Manager giver dig mulighed for at organisere og navigere gennem waypoints, ruter og track-logs med lethed og giver også stor kontrol over start / stop track optagelse.8 megapixel kamera

Inkluderer en 8 megapixel digitalkamera, som tillader dig at tage billeder i liggende og stående retning. Hvert foto er geotagget automatisk med placeringen af, hvor det blev taget, så du kan navigere til den nøjagtige sted i fremtiden.Avancerede Genvej funktioner

Uanset om det er at indlæse et program, navigere til et waypoint, skifte din profil eller tilpasse specifikke indstillinger til dine behov, avancerede genveje kan du kombinere disse funktioner til at oprette en tilpasser, strømlinet oplevelse. Hver Montana kommer med pre indlæst genveje - Gå hjem, Bane Log On / Off og Stop navigation - at få dig i gang.Flere Dashboards flere steder

Med 1 tryk på afbryderknappen, kan du trække op en multi orientering dashboard fra hvor som helst - dit kort, startskærmen, kompas, trip computer, statussiden og mere - så du kan oprette flere dashboards flere steder.Fuldt tilpasses startskærmbillede

Uanset om du gå et sted ofte, hele tiden ændre indstillinger eller oprette genveje, Montana fuldt tilpasselig hjem skærmen gør det muligt at bringe op til 16 elementer fra Hvor ?, Opsætning og genveje til dit hjem skærmen, så du nemt kan få adgang til dem uden at skulle klikke mellem skærme .Omarrangeres Menupunkter

Genbestille en menu, som du vil med denne nye funktion, der holder dig fra konstant at rulle til bunden af ​​en lang liste.Smartere Profiler

Montanas smartere profiler funktionen husker hvilken profil du brugte, baseret på bjerget, så når du er væk fra roading eller forsøger at finde en cykel butik, vil det sætte dig i den rigtige ramme i sindet, så du kan få dig på din vej hurtigt .Adaptable Controls

Kan du ikke lide den måde, noget er sat op? Ingen problemer. Med et tryk på en knap, kan du konfigurere dine applikationer nemt og hurtigt med fleksible kontroller. Nødt til at montere på det højre håndtag bar? Intet problem. Montana kan rumme venstre- eller højrehåndede opsætninger baseret på skærmretningen.


Fysisk & Performance

Fysisk dimensions7.48 x 14,42 x 3,64 cm

Skærmstørrelse, WxH5.06 x 8,93 cm; 4 diag (10,2 cm)

Skærmopløsning, WxH272 x 480 pixels

Display typeBright, transflektiv 65k farve TFT, dobbelt orientering touchscreen; sollys læsbar

Touchscreen

Weight289 g med inkluderet lithium-ion batteri; 11,7 ounce (333 g) med 3 AA-batterier (medfølger ikke)

BatteryRechargeable litium-ion (inkluderet) eller 3 AA-batterier (medfølger ikke); NiMH eller Lithium anbefales

Batteri lifeUp til 16 timer (lithium-ion); op til 22 timer (AA-batterier)

Vand ratingIPX7

Høj følsomhed receiver

Interfacehigh speed USB og NMEA 0183 kompatibel

Kamera

Ja (8 megapixel med autofokus, automatisk geo tagging)


Barometrisk højdemåler

Elektroniske compassYes (tilt kompenseret 3 akse)

Enhed til enhed overførsel (aktier data trådløst med lignende enheder)

Kort & Hukommelse

Baggrundskort

Forudindlæste kort

Rekreative Europakort præinstalleret

1 år BirdsEye Satellit abonnement klar til download, når du registrerer enheden.


Mulighed for at tilføje kort

Indbygget memory2.9 GB

Accepterer data cardsmicroSD ™ -kort (medfølger ikke)

Brugerdefinerede POI'er (evne til at tilføje yderligere punkter af interesse)

Waypoints / favoritter / locations4000

Routes200

Spor log10,000 point, 200 gemte numre

Udendørs Features

Automatisk routing (sving for sving routing på veje) Ja (med valgfri kortlægning for detaljerede veje)

Geocaching friendlyYes (Papirløs)

Tilpassede kort kompatibel

Hunt / fisk kalender

Sol og måne oplysninger

Tide tablesYes (med BlueChart)

Beregning område

Billedfremviser

Garmin Connect ™

Garmin Connect ™ kompatibel (online community, hvor du kan analysere, kategorisere og dele data)

Yderligere

Yderligere

Høj følsomhed GPS-modtager til både GPS og GLONASS signaler


250.000 geocaches forudindlæst


Ny forbedret track leder


I kassen

Montana 680t

Lithium-ion batteripakke

USB-kabel

AC-oplader

Manual


Prøv at købe hjemme fra din egen stue, online hos cykel. Køb Garmin Montana 680T, til de bedste priser. Vent ikke mere, find flere varer som cykel, lige som Elektronik, så du ikke mangler noget. bikeinn Har altid hurtig levering.

Funktioner Garmin Montana 680T

Kundeanmeldelser og spørgsmål (8)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Montana 680 t

-

Hovedfordel: storskærm, som er vigtig for mennesker med vanskeligheder i nærsynet, som det er tilfældet (59 år). Anden fordel: at kunne bruge AA-batterier i tilfælde af total afladning af det originale batteri. Tilsyneladende ulempe: skærmen ser ikke ud til at være så følbar, så følsom over for berøring som i andre Garmin GPS'er, som jeg allerede har, såsom Camper-serien og Zumo-serien. Anden ulempe: vægten til brug i høje bjerge. Det er ikke et problem for meget velforberedte mennesker, men hvert gram tæller for "weekend" -vandrere, når man klatrer over 2000 meter ...

Perfekt montana 680t

-

Bare velegnet til geocaching og fantastisk til mindreårige.

Montana 680t

-

GOD PRESTAND GPS-SITE

Sd-kort

-

Hvilken kapacitet SD-kort kan bruges på Montana 680

vore eksperters svar

Hej, den maksimale kapacitet, der accepteres af et hukommelseskort, er 64 GB.
Hilsen.

Inkluderer kort

-

Jeg vil gerne vide, om GPS'en har inkluderet navigationskortene eller skal købes separat. Hvis jeg skulle købe den, hvad ville prisen på kortene være?

vore eksperters svar

Hej,
Garmin Montana® 680t leveres med en rekreativ kort over Europa, der er forudindlæst.
Hilsen

Perfecte

-

Molt Bon producerer en stor skærm per strøm forsyner kortet.

Ras

-

GPS er præcis det, jeg havde forventet, let at bruge og meget præcis alt dette til en konkurrencedygtig pris.

Meget godt produkt

-

Denne GPS er en helt, hvad jeg havde forventet. Jeg har også 30x eTrex, denne ene er meget mere omfattende, let at bruge og meget præcis. stor købe, anbefaler jeg. Trekkinn hurtig og konsekvent levering, alt dette har en pris.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk