up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem flecha

Garmin

Garmin

Garmin er et amerikansk multinationalt selskab grundlagt af Gray Burrell & Min Kao. Oprindeligt startede virksomheden i Kansas USA, og i øjeblikket drives den i Schweiz. Garmin-udviklere er kendt for at levere GPS-enheder, der giver oplysninger til sine brugere om placering overalt i verden. Garmin GPS indebærer GNSS, der tidligere kun blev brugt til militære formål. Dybest set handler Garmin-produkter om at navigere. For naturekspeditioner og bjergvandringselskere er Garmin-sporingssystemer lige så gavnlige.
Garmin GPS 301-uret opdateres til en ny version, der leveres med en hjertemonitor. Denne model har to enheder. Den ene er til håndled og den anden rem skal placeres på brystet. Denne digitale varmesensor er en god tilføjelse til denne model. Det er nemt at bære og overvåge din fysiske status og ydeevne. For ethvert interesseområde er Garmin GPS-enheder den bedste mulighed, der findes blandt atleter og løbere.
Så hvis du vil føle det virkelige eventyr og udforske bjergens skønhed, så glem ikke at udstyre dig med vores fremragende GPS-enheder. Nyd bjergens bemærkelsesværdige skønhed med Garmin håndholdte navigatorer med dig!

Kører

Kører

Cykling

Cykling

WELLNESS

WELLNESS

udendørs ure

udendørs ure

GPS UDENDØRS

GPS UDENDØRS

MULTISPORTER / SVEMMING

MULTISPORTER / SVEMMING

Afdelinger

Cykeldele

Elektronik

Reservedele

Alle( Garmin )
clouse menu Luk