`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Giro

Giro Atmos Ii

Giro Atmos Ii

Giro Atmos Ii

  • Giro Atmos Ii
  • Giro Atmos Ii
  • Giro Atmos Ii
  • Giro Atmos Ii
  • Giro Atmos Ii

Giro Atmos Ii

Produktbeskrivelse Giro Atmos Ii

Legendary ydeevne, stil og komfort. Den Atmos II udnytter vores Formpresset SL R oll Cage forstærkning, et gennembrud i hjelm arkitektur, der giver mulighed for større ventilation uden at kompromittere en hjelm integritet.


Den kompakte form giver mageløse stil, og har den sikker fornemmelse af en Roc Loc 5 system, der vugger hovedet komfortabelt og sikkert. Det er ikke underligt denne hjelm er fortsat en favorit med vej, XC og cyclocross ryttere over hele verden.Funktioner:


Fjervægt webbing med Slimline spænde.

Roll Cage indvendig forstærkningSpecifikationer:


Vægt 190 gTeknologi:


Aeon Helmet: Forestil dig en hjelm, der giver dig en fordel, hver gang vejen stiger eller varmen dukker op. Indtil nu har du ikke kunne få fordelene ved lavere vægt og bedre ventilation i en enkelt hjelm.


I Mold: Vores i skimmel byggeprocessen sikringer hjelmens ydre skal med sin stødabsorberende EPS liner under støbeprocessen, hvilket gør foringen bogstaveligt talt en del af hjelmen. Denne fusionsprocessen styrker områder omkring ventilationskanaler og ribben, hvilket skaber en ét stykke 'ydre skelet ", der gør det muligt for hjelmen at være lettere, mere holdbare og bedre ventileret end traditionelle designs.


ROC LOC 5: Efter mere end to års udvikling, Giro introducerer Roc Loc 5. Denne banebrydende fit system giver en helt unik brugeroplevelse med en uovertruffen niveau af komfort, stabilitet, indstillingsmuligheder og vægtbesparelse. Med Roc Loc 5, kan du nemt ringe i både fit spænding og justere lodret position med en enkelt hånd.


Bare dreje drejeknappen for en strammere følelse i ujævnt terræn, så tilbage det fra et hak og slappe tværs af lejligheder eller en varm opstigning. Selv med disse bemærkelsesværdige funktioner, Roc Loc 5 er stadig næsten 40 procent lettere end sin populære forgænger, Roc Loc 4.


Micro Dial: Hjertet af Roc Loc 5 er denne skraldevirkning, micro justering dial. En simpel, to finger twist af Micro Dial åbner eller lukker retentionssystemet og hvert klik er hørbar.

Tre Position Beslag: Det har aldrig været lettere at ændre lodrette positioner og finjustere pasform. Vi indarbejdet en tre position beslag, der indeholder 15 millimeter op / ned bevægelse. Ligesom Micro Dial, kan dette system justeres uden at fjerne hjelmen.


Omhyggeligt ergonomiske arme er udformet til at være så behageligt som muligt, men alligevel arbejde.


Dual Pods: Disse to paneler er designet til fast forstå bagsiden af ​​dit hoved, mens komfortabelt cradling occipital lap.

Strap Kurve: Med Roc Loc 5, dine hjelm stropper er altid lige der, hvor du har brug for dem. For ikke at nævne denne rem kurv bringer et nyt niveau af komfort.


ROLL CAGE: Roll Cage forstærkning er en hård net af DuPont Nylon støbt inde i en hjelm EPS skum foring. Det giver en ekstra foranstaltning af styrke og integritet, som du slet ikke mærke ... medmindre du har brug for det.


SUPER FIT ENGINEERING FOR cykelhjelm: En stor hjelm er så behageligt, at når det er på, det næsten forsvinder. Vores patenterede tre størrelse Super Fit systemet er baseret på "skalafaktorer humane" data og over 20 års crafting hjelme til de bedste cykelryttere i verden. Resultatet er ren Skull Hugging Luksus, en hjelm, der passer 98% af verdens befolkning, men alligevel ser (og passer) ligesom det skik blev skabt til dig.


WIND tunnelventilation: Giro hjelme udvikles udnytte vores proprietære Wind Tunnel ventilationssystem, der kombinerer aktive ventilationskanaler med interne udstødning kanaler, stak kølig, frisk luft over og omkring rytterne hovedet, mens tvinger varme og gammel luft ud. Denne betydelige stigning i luft kanalisering gør en forskel, at ryttere straks vil føle og værdsætte.


X STATIC padding: Ud over at være meget komfortabel, vores X Statiske pads giver anti mikrobielle egenskaber til at hjælpe med at holde din hjelm friskere, længere. Puderne er også maskinvaskes.


EN1078 VIGTIG BEMÆRK Denne hjelm er bygget, testet og godkendt i henhold til de europæiske bestemmelser EN1078. TRADEINN er ikke ansvarlig for brugen af denne hjelm i andre lande, der ikke er underlagt denne europæiske homologation EN1078, og afskrækker brugen heraf i disse lande.

På udkig efter Giro Atmos Ii? Kig ikke mere! bikeinn tilbyder et stort udvalg i Hjelme modeller. Opdag vores nye Beskyttelser tilbud, hos bikeinn. Lavet af Giro, dette Hjelme produkt tilbydes i mange størrelser og farve muligheder.

Funktioner Giro Atmos Ii

Køn
Alder
Anbefalet brug

Kundeanmeldelser og spørgsmål (24)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Superhjelm

-

Meget let og praktisk hjelm. Det ventilerer godt. Uden tvivl det originale produkt. Fantastisk brand, jeg anbefaler!

Tak.

-

Jeg takker dette ædle firma for smidigheden ved levering af mine produkter og kvaliteten af hver enkelt ... Originale produkter af første kvalitet. Tillykke.

Taknemmelighed

-

Tillykke med servicen og produkterne. Det er den anden hjelm, jeg køber. Original og pletfri.⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Det er perfekt

-

STORE, PERFEKTE, KOMFORTABLE, 100% OPRINDELIGE. Webstedet håndterer kun originale produkter meget godt pakket, jeg ankommer til det planlagte tidspunkt. hjelmen er simpelthen perfekt

Fremragende produkt

-

Fremragende kvalitet, jeg er meget hurtig

Giro atmos 2 hjelm

-

Meget ventileret og god pasform. Hurtig levering inden for fristen

Meget cool!

-

Meget ventileret hjelm, med meget smukke æstetik. Det passer meget godt. Sort Jeg dræbte meget smuk.

Garni sholom

-

Prisen er den af skoven på floden. Det er bedre at sidde på hovedet, summende godt. 12 dage før bestilling pribuv til Ukraine. PS Priєmna drіbnichka, - komlekti ш til kolomu buv spare nabіr pіdsholomnih pude.

Jeg anbefaler

-

Behandling 5 *****, jeg anbefaler. Glad ferie.

Atmosfærisk tur 2, perfekt

-

Alt perfekt, hurtig levering. Skrog af meget god kvalitet, god pasform og ventilation. Stærkt anbefales

Perfekt

-

Det er perfekt Alt som beskrevet. Det viser kvaliteten af ​​mærket

Fin hjelm og letvægts

-

Det er ankommet på den planlagte dato og i perfekte forhold. Hjelmen har en god æstetik og giver en følelse af ventilation og lys. Jeg havde en anden Giro før og også meget godt. Som det er muligt at sige, at Giro ikke spilder i quiltning lidt mere indvendigt med noget mere polstret strimmel, er det lidt knappe.

Great!

-

Brug Drej til år og til hver model, kun forbedring. Athmos eh TOP!

Giro atmos li

-

hjelm passer godt, som forventet transit dage for meget

Top

-

Som sædvanlig fra Giro. Stort design, god pasform

God

-

Gode ​​varer købt billigt godt. Levering er også hurtig.

Original eller kopi?

-

Hej, jeg vil gerne vide, om det er en replika eller ej ...

vore eksperters svar

Hej, alle produkter på vores hjemmeside er helt originale, tak. Med venlig hilsen

Hjelm

-

Perfekt hjelm. Letvægtsventileret og perfekt pasform. I ædlehvide. Den uovervindelige bikeinn service !!

Woo

-

god

Meget det var godt

-

Ankommer som tidlige produkter også det var meget god

Dreje casco

-

God hjelm og meget god pris, præcis levering

Hjelm

-

Den bedste i værdi

Giro atmos ii

-

Godt produkt, passer godt, lys, menos.Recomendable ikke forvente 100%.

Upåklagelig behandling.

-

upåklagelig behandling.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk