`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Giro

Giro Atmos Ii

Giro Atmos Ii

Giro Atmos Ii

  • Giro Atmos Ii
  • Giro Atmos Ii
  • Giro Atmos Ii
  • Giro Atmos Ii
  • Giro Atmos Ii

Giro Atmos Ii

Produktbeskrivelse Giro Atmos Ii

Legendarisk præstation, stil og komfort. Atmos II bruger vores Thermoformed SL R oll Cage-forstærkning, et gennembrud i hjelmarkitektur, der tillader større ventilation uden at gå på kompromis med en hjelms integritet.

Den kompakte form tilbyder matchløs stil og har den sikre fornemmelse af et Roc Loc 5-system, der vugger dit hoved komfortabelt og sikkert. Det er ikke underligt, at denne hjelm fortsat er en favorit hos landevejs-, XC- og cyclocross-ryttere over hele verden.


Funktioner:

Fjedervægt webbing med Slimline spænde.
Rulleburens indre forstærkning


Specifikationer:

Vægt 280 g


Teknologi:

Aeon-hjelm: Forestil dig en hjelm, der giver dig en fordel, hver gang vejen klatrer, eller varmen slår op. Indtil nu kunne du ikke få fordelene ved lettere vægt og bedre ventilation i en enkelt hjelm.

I MOLDE: Vores i formkonstruktionsprocessen smelter sammen hjelmens ydre skal med dens slagabsorberende EPS-foring under støbeprocessen, hvilket gør foringen bogstaveligt talt til en del af hjelmen. Denne fusionsproces forstærker områder omkring ventilationsåbninger og ribber, hvilket skaber et 'eksoskelet' i ét stykke, der gør det muligt for hjelmen at være lettere, mere holdbar og bedre ventileret end traditionel design.

ROC LOC 5: Efter mere end to års udvikling introducerer Giro Roc Loc 5. Dette banebrydende fit-system giver en helt unik brugeroplevelse med et uovertruffen niveau af komfort, stabilitet, justerbarhed og vægtbesparelser. Med Roc Loc 5 kan du nemt ringe i både pasformspænding og justere lodret position med en enkelt hånd.

Bare drej skiven for en strammere fornemmelse i ujævnt terræn, bag det derefter fra et hak og slap af over lejlighederne eller en varm stigning. Selv med disse bemærkelsesværdige funktioner er Roc Loc 5 stadig næsten 40 procent lettere end dens populære forgænger, Roc Loc 4.

Micro Dial: Hjertet i Roc Loc 5 er denne skraldende, mikrojusterende urskive. En enkel, to fingervridning af Micro Dial åbner eller lukker fastholdelsessystemet, og hvert klik kan høres.
Trepositionsbeslag: Det har aldrig været lettere at skifte lodrette positioner og finjustere pasform. Vi indbyggede en treposition, der indeholder 15 millimeter bevægelse op / ned. Ligesom Micro Dial, kan dette system justeres uden at fjerne hjelmen.

Omhyggeligt udformede ergonomiske arme er udformet til at være så behagelige som muligt, men alligevel arbejde.

Dobbeltbælter: Disse to paneler er designet til at gribe fast i bagsiden af dit hoved, mens de komfortabelt vugger den occipitale lob.
Stroppekurve: Med Roc Loc 5 er dine hjelmremme altid lige, hvor du har brug for dem. For ikke at nævne denne stroppekurv bringer et nyt niveau af komfort.

RULLBURG: Armering af rullebur er en hård bane af DuPont Nylon støbt inde i en hjelm's EPS skumforing. Det giver et ekstra mål for styrke og integritet, som du aldrig bemærker ... medmindre du har brug for det.

SUPER FIT ENGINEERING TIL Cykelhjelm: En fantastisk hjelm er så behagelig, at når den først er tændt, forsvinder den næsten. Vores proprietære Super Fit-system i tre størrelser er baseret på "menneskelige skalafaktorer" -data og over 20 års håndværkshjelme til de bedste cykelryttere i verden. Resultatet er ren Skull Hugging Luxury, en hjelm, der passer til 98% af verdens befolkning, men alligevel ser (og passer ud) som om den var skræddersyet til bare dig.

VENTILATION AF VINDTUNNEL: Girohjelme er udviklet ved hjælp af vores proprietære Wind Tunnel-ventilationssystem, der kombinerer aktive ventilationsåbninger med interne udstødningskanaler, der presser kølig, frisk luft over og omkring rytterens hoved, mens den tvinger varme og uaktuel luft ud. Denne markante stigning i luftkanalering gør en forskel, at ryttere straks vil føle og sætte pris på.

X STATISK PADDING: Ud over at være meget behagelig giver vores X Static puder anti-mikrobielle egenskaber, der hjælper med at holde din hjelm friskere, længere. Puderne kan også vaskes i maskin.


EN1078 VIGTIG BEMÆRK Denne hjelm er bygget, testet og godkendt i henhold til de europæiske bestemmelser EN1078. TRADEINN er ikke ansvarlig for brugen af denne hjelm i andre lande, der ikke er underlagt denne europæiske homologation EN1078, og afskrækker brugen heraf i disse lande.

Udforsk alle Beskyttelser varer, som du kan finde hos bikeinn, det kunne være Giro Atmos Ii. køb dine nu Giro Atmos Ii og spar penge på Hjelme produkter. Udover den gode kvalitet der altid er forbundet med Giro, du vil blive glad for dit køb. Ved du at vi har Giro Atmos Ii. Hos cykel? Tak til bikeinn, du kan nu se et kæmpe udvalg af Beskyttelser, til alt tænkelig sport.

Funktioner Giro Atmos Ii

Køn
Alder
Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (5)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Tak.

-

Jeg takker dette ædle firma for smidigheden ved levering af mine produkter og kvaliteten af hver enkelt ... Originale produkter af første kvalitet. Tillykke.

Taknemmelighed

-

Tillykke med servicen og produkterne. Det er den anden hjelm, jeg køber. Original og pletfri.⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Meget cool!

-

Meget ventileret hjelm, med meget smukke æstetik. Det passer meget godt. Sort Jeg dræbte meget smuk.

Original eller kopi?

-

Hej, jeg vil gerne vide, om det er en replika eller ej ...

vore eksperters svar

Hej, alle produkter på vores hjemmeside er helt originale, tak. Med venlig hilsen

Upåklagelig behandling.

-

upåklagelig behandling.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk