`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Giro

Giro Atmos Ii

Giro Atmos Ii

Giro Atmos Ii

  • Giro Atmos Ii
  • Giro Atmos Ii
  • Giro Atmos Ii
  • Giro Atmos Ii
  • Giro Atmos Ii

Giro Atmos Ii

Produktbeskrivelse Giro Atmos Ii

Legendary ydeevne, stil og komfort. Den Atmos II udnytter vores Formpresset SL R oll Cage forstærkning, et gennembrud i hjelm arkitektur, der giver mulighed for større ventilation uden at kompromittere en hjelm integritet.


Den kompakte form giver mageløse stil, og har den sikker fornemmelse af en Roc Loc 5 system, der vugger hovedet komfortabelt og sikkert. Det er ikke underligt denne hjelm er fortsat en favorit med vej, XC og cyclocross ryttere over hele verden.Funktioner:


Fjervægt webbing med Slimline spænde.

Roll Cage indvendig forstærkningSpecifikationer:


Vægt 280gTeknologi:


Aeon Helmet: Forestil dig en hjelm, der giver dig en fordel, hver gang vejen stiger eller varmen dukker op. Indtil nu har du ikke kunne få fordelene ved lavere vægt og bedre ventilation i en enkelt hjelm.


I Mold: Vores i skimmel byggeprocessen sikringer hjelmens ydre skal med sin stødabsorberende EPS liner under støbeprocessen, hvilket gør foringen bogstaveligt talt en del af hjelmen. Denne fusionsprocessen styrker områder omkring ventilationskanaler og ribben, hvilket skaber en ét stykke 'ydre skelet ", der gør det muligt for hjelmen at være lettere, mere holdbare og bedre ventileret end traditionelle designs.


ROC LOC 5: Efter mere end to års udvikling, Giro introducerer Roc Loc 5. Denne banebrydende fit system giver en helt unik brugeroplevelse med en uovertruffen niveau af komfort, stabilitet, indstillingsmuligheder og vægtbesparelse. Med Roc Loc 5, kan du nemt ringe i både fit spænding og justere lodret position med en enkelt hånd.


Bare dreje drejeknappen for en strammere følelse i ujævnt terræn, så tilbage det fra et hak og slappe tværs af lejligheder eller en varm opstigning. Selv med disse bemærkelsesværdige funktioner, Roc Loc 5 er stadig næsten 40 procent lettere end sin populære forgænger, Roc Loc 4.


Micro Dial: Hjertet af Roc Loc 5 er denne skraldevirkning, micro justering dial. En simpel, to finger twist af Micro Dial åbner eller lukker retentionssystemet og hvert klik er hørbar.

Tre Position Beslag: Det har aldrig været lettere at ændre lodrette positioner og finjustere pasform. Vi indarbejdet en tre position beslag, der indeholder 15 millimeter op / ned bevægelse. Ligesom Micro Dial, kan dette system justeres uden at fjerne hjelmen.


Omhyggeligt ergonomiske arme er udformet til at være så behageligt som muligt, men alligevel arbejde.


Dual Pods: Disse to paneler er designet til fast forstå bagsiden af ​​dit hoved, mens komfortabelt cradling occipital lap.

Strap Kurve: Med Roc Loc 5, dine hjelm stropper er altid lige der, hvor du har brug for dem. For ikke at nævne denne rem kurv bringer et nyt niveau af komfort.


ROLL CAGE: Roll Cage forstærkning er en hård net af DuPont Nylon støbt inde i en hjelm EPS skum foring. Det giver en ekstra foranstaltning af styrke og integritet, som du slet ikke mærke ... medmindre du har brug for det.


SUPER FIT ENGINEERING FOR cykelhjelm: En stor hjelm er så behageligt, at når det er på, det næsten forsvinder. Vores patenterede tre størrelse Super Fit systemet er baseret på "skalafaktorer humane" data og over 20 års crafting hjelme til de bedste cykelryttere i verden. Resultatet er ren Skull Hugging Luksus, en hjelm, der passer 98% af verdens befolkning, men alligevel ser (og passer) ligesom det skik blev skabt til dig.


WIND tunnelventilation: Giro hjelme udvikles udnytte vores proprietære Wind Tunnel ventilationssystem, der kombinerer aktive ventilationskanaler med interne udstødning kanaler, stak kølig, frisk luft over og omkring rytterne hovedet, mens tvinger varme og gammel luft ud. Denne betydelige stigning i luft kanalisering gør en forskel, at ryttere straks vil føle og værdsætte.


X STATIC padding: Ud over at være meget komfortabel, vores X Statiske pads giver anti mikrobielle egenskaber til at hjælpe med at holde din hjelm friskere, længere. Puderne er også maskinvaskes.


EN1078 VIGTIG BEMÆRK Denne hjelm er bygget, testet og godkendt i henhold til de europæiske bestemmelser EN1078. TRADEINN er ikke ansvarlig for brugen af denne hjelm i andre lande, der ikke er underlagt denne europæiske homologation EN1078, og afskrækker brugen heraf i disse lande.

Nu kan du bestille hjemmefra din egen stue, hos bikeinn, din online specialist i cykel udstyr. Vi ønsker at du får mest ud af din fritid, så vi har det største udvalg i Hjelme varer fra Giro. Kig efter cykel varer, der står under Giro Atmos Ii. De vil give dig nydelse og den bedste komfort under dine daglige aktiviteter.

Funktioner Giro Atmos Ii

Køn
Alder
Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (8)

Skriv en anmeldelse om dette produkt og optjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Meget cool!

-

Meget ventileret hjelm, med meget smukke æstetik. Det passer meget godt. Sort Jeg dræbte meget smuk.

Garni sholom

-

Prisen er den af skoven på floden. Det er bedre at sidde på hovedet, summende godt. 12 dage før bestilling pribuv til Ukraine. PS Priєmna drіbnichka, - komlekti ш til kolomu buv spare nabіr pіdsholomnih pude.

Jeg anbefaler

-

Behandling 5 *****, jeg anbefaler. Glad ferie.

Fin hjelm og letvægts

-

Det er ankommet på den planlagte dato og i perfekte forhold. Hjelmen har en god æstetik og giver en følelse af ventilation og lys. Jeg havde en anden Giro før og også meget godt. Som det er muligt at sige, at Giro ikke spilder i quiltning lidt mere indvendigt med noget mere polstret strimmel, er det lidt knappe.

Original eller kopi?

-

Hej, jeg vil gerne vide, om det er en replika eller ej ...

vore eksperters svar

Hej, alle produkter på vores hjemmeside er helt originale, tak. Med venlig hilsen

Meget det var godt

-

Ankommer som tidlige produkter også det var meget god

Hjelm

-

Den bedste i værdi

Upåklagelig behandling.

-

upåklagelig behandling.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: Dine anmeldelser vil blive evalueret af vores medarbejdere og postet inden for fem arbejdsdage. Dine spørgsmål vil blive besvaret pr. e-mail, så du bør venligst sikre at din e-mail adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Lignende produkter

Se alle produkter

Luk