`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Giro

Giro Berm

  • Giro Berm
  • Giro Berm
  • Giro Berm

Giro Berm

Produktbeskrivelse Giro Berm

Berm er designet fra bunden til ryttere, der ønsker fordelene ved en robust mountainbike sko med komfort og alsidighed at gå overalt, hvor stien tager dem. Det kombinerer cykling specifikke funktioner som klipfri pedal kompatibilitet og understøttende pasform, med en aggressivt slanket gummi ydersål til ubarmhjertigt greb, når du har brug for det. Med en øvre lavet af smidig syntetisk fiber og åndbar net og en stødt indsprøjtet nylon inderside for at hjælpe med at overføre din strøm til pedalerne, er Berm klar til at rally på ethvert spor.

Specifikationer:

Footbed: Die Cut Eva Footbed

Ydersål: Gummi Ydersål

Aggressive Slidmønster

Sko øverst

Høj kvalitet, holdbar syntetisk fiber og mesh øverst

Rockprint forstærket tå til slidstyrke og holdbarhed

To stroppe lukning

Specifikation:

Vægt: 415 gram


Med Giro Berm, kan du nyde dine fritidsinteresser uden problemer. Hvis du er vild med Giro og deres cykel produkter, besøg da Herresko kategorien. Hvad du end er på udkig efter, kan det bestilles her og du vil modtage dem hurtigst muligt. bikeinn´s mål er at give dig adgang til de bedste kvalitets produkter, med levering i hele verden.

Funktioner Giro Berm

Køn
Anbefalet brug
Lukkeanordninger
Uigennemtrængeligt
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt og optjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: Dine anmeldelser vil blive evalueret af vores medarbejdere og postet inden for fem arbejdsdage. Dine spørgsmål vil blive besvaret pr. e-mail, så du bør venligst sikre at din e-mail adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk