`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Giro

Giro Berm

  • Giro Berm
  • Giro Berm
  • Giro Berm

Giro Berm

Produktbeskrivelse Giro Berm

Berm er designet fra bunden til ryttere, der ønsker fordelene ved en robust mountainbike sko med komfort og alsidighed at gå overalt, hvor stien tager dem. Det kombinerer cykling specifikke funktioner som klipfri pedal kompatibilitet og understøttende pasform, med en aggressivt slanket gummi ydersål til ubarmhjertigt greb, når du har brug for det. Med en øvre lavet af smidig syntetisk fiber og åndbar net og en stødt indsprøjtet nylon inderside for at hjælpe med at overføre din strøm til pedalerne, er Berm klar til at rally på ethvert spor.

Specifikationer:

Footbed: Die Cut Eva Footbed

Ydersål: Gummi Ydersål

Aggressive Slidmønster

Sko øverst

Høj kvalitet, holdbar syntetisk fiber og mesh øverst

Rockprint forstærket tå til slidstyrke og holdbarhed

To stroppe lukning

Specifikation:

Vægt: 415 gram


Vent ikke med at købe din Giro Berm! Hos bikeinn alle vores Herresko produktor, er med fabriksgaranti fra Giro. Køber du i vores online cykel butik, modtager du masser af fordele, du får adgang til vores cykel fællesskab. Bestil dine Giro Berm nu og modtag dem hurtigst muligt.

Funktioner Giro Berm

Funktioner
Lukkeanordninger
Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (7)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Stor værdi

-

Dette var mit første par cykelsko, og jeg ledte efter værdi. Disse leveres bestemt.

God kvalitet / pris-forhold

-

Fremragende kvalitet til prisen på skoene. God kvalitet på materialer og finish, selvom det er lidt tungt. Jeg har brugt dem, meget behageligt. Levering på 2 dage.

Berma twist

-

Godt produkt, ganske behageligt. Beskrivelsen angiver kompatibilitet med pedaler uden klip, men den fungerer bedst med bugter

Fra mistillid til lykke

-

Jeg købte dem med lidt mistillid, men nu når jeg har brugt dem, anbefaler jeg dem 100% og original blev jeg også som handsker de sko, jeg er glad for. Det tog en måned at ankomme, men ventetiden var det værd

Giro berm sko

-

Det er et meget godt designet og er bemærkelsesværdigt for dets pris

Giro berm

-

De er virkelig gode til deres pris

Giro berm sko er en reel værdi for prisen

-

Giro Berm sko er en reel værdi for pengene. De kører i overensstemmelse med størrelse refererer til amerikanske størrelser. 40 EU = 7,5 US i denne girosko og = 25,5 cm. Denne model er meget behagelig og af god kvalitet. Jeg giver 3 stjerner, fordi ventilationsnettet kun er på sider og mesh på toppen ikke er ventileret overhovedet. Så hvis du leder efter cykelsko til varm sommer, skal du gå til en anden mulighed.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk