`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Giro

Giro Blaze II

Giro Blaze II

  • Giro Blaze II
  • Giro Blaze II
  • Giro Blaze II

Giro Blaze II

Produktbeskrivelse Giro Blaze II

Nå for Blaze ™ 2.0 som årstiderne begynder at ændre sig. Den har en Polartec® Windbloc® backhand med en mikrofleeceforing, der giver høj fingerfærdighed, mens du opretholder varme. Den nye Ax Suede ™ Echo Palm absorberer lidt fugt og er foret med fleece for ekstra varme. Et reflekterende skærmtryksmønster på tværs af hele backhanden giver øget synlighed. Denne handske vil holde dig komfortabel, som du fortsætter med at ride og træne gennem køligere vejr.

TEMPERATURRATING: 40 ° til 50 ° F / 4 ° til 10 ° C

SPECIFIKATIONER:

Polstring: Optimeret gelpolstring

FUNKTIONER:

Padding: Begge har et Ax Suede materiale kaldet Echo, der blev udviklet til ski / snowboardhandsker. Den høje slidstyrke, mikrofleece-ryggen og skør lav vandoptagelse gør den ideel til brug i høstcykler.

Interiørforing: Microfleeceforing

Ydre Shell: Super Fit ™ konstrueret med 3 panel design, Vandtæt Polartec Windblocbackhand og visker, Fleece-bakket Ax Suede Echo-palme, Slip on neoprene cuff, Reflekterende screenprint backhand, Touchscreen Technology ™ til brug sammen med mobile enheder

TOUCHSCREEN TECHNOLOGY

Kapacitive touchscreens findes på de fleste mobile enheder som iPhone reagerer på naturlig bio elektricitet i din hud. Ved at kombinere en ledende fiber i fingerspidserne på udvalgte Giro-handsker, kan du forblive forbundet til din mobil enhed uden at fjerne dine handsker.


Kender du alt til Giro Blaze II? Hos bikeinn, vælger vi cykel udstyr, som er skræddersyet til forskellige behov og forskellige sportsgrene. Er du på udkig efter Herretøj varer i stedet for, kig på vores komplette liste af Handsker udstyr. Alle de mærker vi sælger er tilknyttet en sport eller anden aktivitet, som Giro. Alle vores mærker er testet af vores hold af cykel eksperter!

Funktioner Giro Blaze II

Handsker
Funktioner
Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Lignende produkter

Se alle produkter

Luk