`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Giro

Giro Bronte

  • Giro Bronte
  • Giro Bronte
  • Giro Bronte

Giro Bronte

Produktbeskrivelse Giro Bronte

Vi skabte Bronte ™ til ryttere på jagt efter den berømte Giro-pasform og har brug for en ekstra stor størrelse. Inspireret af den elegante stil og køleventilation af vores Register ™ -hjelm, er Bronte hjemme på fortovet eller på sporet. Vi bruger In Mold-konstruktion til at gøre det lyst uden at gå på kompromis med holdbarheden, og det roste, justerbare Roc Loc® Sport-system gør det nemt at tilpasse indstillingen til komfort og stabilitet.

EN1078 VIGTIG BEMÆRK Denne hjelm er bygget, testet og godkendt i henhold til de europæiske bestemmelser EN1078. TRADEINN er ikke ansvarlig for brugen af denne hjelm i andre lande, der ikke er underlagt denne europæiske homologation EN1078, og afskrækker brugen heraf i disse lande.

Vores Giro Bronte er med garanti de originale Giro. Hvis du handler hos cykel, vil du modtage dine Giro Bronte, hjemme hos dig selv, på få dage. Varen er på lager og prisen er kun 44.99 $. skynd dig at udnytte denne mulighed!

Kundeanmeldelser og spørgsmål (2)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Godt

-

God værdi for pengene, meget behagelig hjelm.

Dejlig størrelse

-

Jeg købte dette produkt med sikkerhed, fordi jeg begyndte at pendle på cykel. XL størrelse, så det kan bæres fra toppen af hætten og har en god pasform!

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk