`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Giro

Giro Caden Mips

Giro Caden Mips

  • Giro Caden Mips
  • Giro Caden Mips
  • Giro Caden Mips
  • Giro Caden Mips

Giro Caden Mips

Produktbeskrivelse Giro Caden Mips

Caden MIPS tilbyder en sofistikeret stil med avanceret hovedbeskyttelsesteknologi, hvilket gør det til et perfekt match for din på farten livsstil. Den lette, men robuste In Mold-shell hjælper med at modstå buler og dinger fra livet på gaden, og Roc Loc City MIPS fit-systemet gør pasform / føler justering næsten ubesværet. Inde i hjelmen kan MIPS-teknologien bidrage til at reducere rotationsstyrkerne for at give mere beskyttelse i visse konsekvenser. Tankevækkende detaljer omfatter reflekterende accenter, en låseport til sikring af hjelmen med din cykel eller en taske, når du er på farten, og en aftagelig cyklushætte-stilvisir, der accentrerer din stil uden at gå på kompromis med ventilation.

Specifikationer:

KONSTRUKTION: I MOLD KONSTRUKTION

VENTS: 12

VENTILATION: VINDTUNNEL VENTS MED INTERN KANALERING

FIT SYSTEM: ROC LOC CITY MIPS

CERTIFIKATION: CPSC-cykel

Teknologi:

ROC LOC® CITY MIPS FIT SYSTEM:

Roc Loc® City MIPS fit-systemet har en gummibelop, der giver nem justering og store plysjepuder for optimal komfort og stabilitet. Fit-systemet er lavet af et holdbart fleksibelt materiale til langsigtet ydeevne og daglig låsbarhed. De tre positioner med vertikal justering og 6 cm rækkevidde gør dette til en perfekt pasform til daglig brug.

INTEGRERET MIPS®:

Alle Giro hjelmer er designet til at reducere så meget energi som muligt, samtidig med at de overholder strenge sikkerhedsstandarder. Målet med Giro's Integrated MIPS-udstyrede hjelme er at reducere rotationsstyrkerne. Giro mener, at hjelme udstyret med denne teknologi kan reducere mængden af roterende kraft, der kan overføres til rytterens hjerne i visse konsekvenser.

I MOLD KONSTRUKTION:

I Mold Construction smelter en hård polykarbonat ydre skal med hjelmens slagabsorberende skumforing. Fusionsprocessen giver mulighed for bedre ventilationssystemer, hvilket gør i formhjelme lettere og køligere end traditionelle hjelme.

Girohjelmer udvikles ved hjælp af vores proprietære vindtunnelventilationssystem. Dette udførlige design kombinerer aktive ventilationskanaler i hjelmens skal med udstødningskanaler inde i hjelmen, der fremkalder frisk, kølig luft over og rundt på rytterens hoved, samtidig med at det tvinges varme og forbrændt luft ud. Det er det mest effektive kølesystem til rådighed, og en forskel, du kan føle hver gang du kører.


EN1078 VIGTIG BEMÆRK Denne hjelm er bygget, testet og godkendt i henhold til de europæiske bestemmelser EN1078. TRADEINN er ikke ansvarlig for brugen af denne hjelm i andre lande, der ikke er underlagt denne europæiske homologation EN1078, og afskrækker brugen heraf i disse lande.

Køb dine Giro Caden Mips til den bedste pris! Vores online har cykel, bikeinn lige dem du går og drømmer om! Find Beskyttelser til de absolut bedste priser. Læs en detaljeret beskrivelse og anmeldelser fra andre kunder før du køber Giro Caden Mips. Find de nyeste prisnedsættelser og tilbud, i vores online cykel katalog!

Funktioner Giro Caden Mips

Køn
Alder
beskyttelse Helmet
Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (3)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

God hjelm

-

Hjelmen er meget god, og selvom jeg vil sætte den på, håber jeg, at jeg ikke behøver at bruge den.

Passer til mit hoved

-

Denne hjelms sikkerhed er stor

Fantastisk produkt

-

ser godt ud, passer godt og meget let. hurtig levering også

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Lignende produkter

Se alle produkter

Luk