`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Giro

Giro Chronicle Mips

  • Giro Chronicle Mips
  • Giro Chronicle Mips
  • Giro Chronicle Mips

Giro Chronicle Mips

Produktbeskrivelse Giro Chronicle Mips

Når din trail rides omfatter tekniske nedkørsler og udfordrende stigninger, Chronicle ™ MIPS indeholder alle de væsentlige ydelse og beskyttelse du har brug for i en overkommelig pakke. Det udkast fra formsprog vores premium Montaro ™ MIPS hjelm, og byder på mange af vores vigtigste funktioner. Dens kompakte form giver en dyb, selvsikker dækning, og Roc Loc ® 5 fit system giver dig mulighed for nemt at ringe i både fit spænding og justere lodret position med en enkelt hånd. The Chronicle MIPS er designet til goggle kompatibilitet, og POV Plus ™ visir giver dig mulighed for at løfte visiret og placere dine briller på forsiden af ​​hjelmen. Den Coolmax polstring har store fugtspredende egenskaber, og det er ekstra plys til at give komfort hele dagen på sporet. Hjelmen er designet med MIPS, der omdirigerer slagenergi at give mere beskyttelse i visse virkninger.

Funktioner:

Deep dækning POV Plus ™ visir, Ekstra plys Coolmax polstring, MIPS udstyret

Konstruktion:

I mug af polykarbonat med EPS liner

Fit System:

Roc Loc ® 5

Ventilation:

14 Wind Tunnel ™ ventilationskanaler med intern kanalisering


EN1078 VIGTIG BEMÆRK Denne hjelm er bygget, testet og godkendt i henhold til de europæiske bestemmelser EN1078. TRADEINN er ikke ansvarlig for brugen af denne hjelm i andre lande, der ikke er underlagt denne europæiske homologation EN1078, og afskrækker brugen heraf i disse lande.

Nu kan du bestille hjemmefra din egen stue, hos bikeinn, din online specialist i cykel udstyr. Vi ønsker at du får mest ud af din fritid, så vi har det største udvalg i Hjelme varer fra Giro. Kig efter cykel varer, der står under Giro Chronicle Mips. De vil give dig nydelse og den bedste komfort under dine daglige aktiviteter.

Funktioner Giro Chronicle Mips

Køn
Alder
beskyttelse Helmet
Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (4)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Jeg anbefaler

-

En godt monteret hjelm med en behagelig og af høj kvalitet.

Dreje

-

Bikeinn leverede Giro-hjelmen hurtigt, og kvaliteten er overlegen

Helmet dreje krøniker

-

Hurtig levering og produkt excelente.Muito tilfreds.

Det er fantastisk

-

Jeg er meget glad for, det er flot, og ordren var bedre end jeg sagde, at jeg er glad

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk