`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Giro

Giro Chronicle MIPS

  • Giro Chronicle MIPS
  • Giro Chronicle MIPS
  • Giro Chronicle MIPS

Giro Chronicle MIPS

Produktbeskrivelse Giro Chronicle MIPS

Når din trail rides omfatter tekniske nedkørsler og udfordrende stigninger, Chronicle ™ MIPS indeholder alle de væsentlige ydelse og beskyttelse du har brug for i en overkommelig pakke. Det udkast fra formsprog vores premium Montaro ™ MIPS hjelm, og byder på mange af vores vigtigste funktioner. Dens kompakte form giver en dyb, selvsikker dækning, og Roc Loc ® 5 fit system giver dig mulighed for nemt at ringe i både fit spænding og justere lodret position med en enkelt hånd. The Chronicle MIPS er designet til goggle kompatibilitet, og POV Plus ™ visir giver dig mulighed for at løfte visiret og placere dine briller på forsiden af ​​hjelmen. Den Coolmax polstring har store fugtspredende egenskaber, og det er ekstra plys til at give komfort hele dagen på sporet. Hjelmen er designet med MIPS, der omdirigerer slagenergi at give mere beskyttelse i visse virkninger.

Funktioner:

Deep dækning POV Plus ™ visir, Ekstra plys Coolmax polstring, MIPS udstyret

Konstruktion:

I mug af polykarbonat med EPS liner

Fit System:

Roc Loc ® 5

Ventilation:

14 Wind Tunnel ™ ventilationskanaler med intern kanalisering


EN1078 VIGTIG BEMÆRK Denne hjelm er bygget, testet og godkendt i henhold til de europæiske bestemmelser EN1078. TRADEINN er ikke ansvarlig for brugen af denne hjelm i andre lande, der ikke er underlagt denne europæiske homologation EN1078, og afskrækker brugen heraf i disse lande.

Vores Giro Chronicle MIPS er med garanti de originale Giro. Hvis du handler hos cykel, vil du modtage dine Giro Chronicle MIPS, hjemme hos dig selv, på få dage. Varen er på lager og prisen er kun 85.95 $. skynd dig at udnytte denne mulighed!

Funktioner Giro Chronicle MIPS

Køn
Alder
Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (2)

Skriv en anmeldelse om dette produkt og optjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Helmet dreje krøniker

-

Hurtig levering og produkt excelente.Muito tilfreds.

Det er fantastisk

-

Jeg er meget glad for, det er flot, og ordren var bedre end jeg sagde, at jeg er glad

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: Dine anmeldelser vil blive evalueret af vores medarbejdere og postet inden for fem arbejdsdage. Dine spørgsmål vil blive besvaret pr. e-mail, så du bør venligst sikre at din e-mail adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Lignende produkter

Se alle produkter

Luk