`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Giro

Giro Cinder MIPS

  • Giro Cinder MIPS
  • Giro Cinder MIPS
  • Giro Cinder MIPS

Giro Cinder MIPS

Produktbeskrivelse Giro Cinder MIPS

Den Cinder ™ MIPS indeholder alle de funktioner, en ivrig road rytter ønsker i en let pakke. Designet er inspireret af den klassiske æstetiske af vores premium Synthe ™ hjelm, der tilbyder lignende ydeevne og stil. Vigtige funktioner omfatter Roc Loc® 5 fit-system, der gør det nemt at ringe i både fit spænding og justere lodret position med en enkelt hånd. Air FX polstring tilbyder komfort på dine længste ture, og hjelmen er udstyret med MIPS at omdirigere slagenergi, som giver mere beskyttelse i visse virkninger.

Funktioner:

Kompakt form Air Fix polstring, hestehale kompatibel, MIPS udstyret

Specifikationer:

Byggeri: I mug polycarbonat skal med EPS liner, Formpresset SL Roll Cage ™ forstærkning

Fit System: Roc Loc ® 5

Ventilation: 26 Wind Tunnel ™ ventilationskanaler med intern kanalisering

Teknologi:

MIPS:

Alle Giro hjelme er designet til at reducere så meget energi som muligt, samtidig med at opfylde og overgå strenge sikkerhedsstandarder. Målet med Giro s MIPS udstyret hjelme er at reducere roterende kræfter. Giro mener, at hjelme udstyret med denne teknologi kan reducere mængden af ​​roterende kraft, der kan overføres til rytterens hjerne i visse virkninger. Lær mere om MIPS i videoen ovenfor.

ROC LOC® 5 Fit System:

Den toneangivende industri i komfort, stabilitet, indstillingsmuligheder og vægtbesparelse. Ud over at forbedre pasform og komfort af hjelme, Roc Loc® 5 kan du nemt custom tune pasformen spændinger og i forgrunden agter hældning af hjelmen i sekunder ved hjælp af en enkelt hånd. Og det er lettere end sammenlignelige systemer også, hvilket gør det den ultimative kraniet kramme luksus.

I Mold KONSTRUKTION:

I Mold Construction sikringer en hård polycarbonat ydre skal med hjelme stødabsorberende skum liner. Fusionsprocessen giver mulighed for bedre ventilationsanlæg, hvilket gør i mug hjelme lettere og køligere end traditionelle hjelme.


EN1078 VIGTIG BEMÆRK Denne hjelm er bygget, testet og godkendt i henhold til de europæiske bestemmelser EN1078. TRADEINN er ikke ansvarlig for brugen af denne hjelm i andre lande, der ikke er underlagt denne europæiske homologation EN1078, og afskrækker brugen heraf i disse lande.

Velkommen til vores Giro Cinder MIPS, speciale tilbud! Har du brug for bikeinn, eller have nye cykel udstyr. bikeinn er en online butik der kun arbejder med de bedste nationale og internationale mærker, som Giro og derved får det bedste ud af livet. Kig efter dine nye Beskyttelser.

Funktioner Giro Cinder MIPS

Køn
Alder
beskyttelse Helmet
Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (12)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Ekstraordinær hjelm

-

stor hjelm meget let og behagelig

Lykkelig

-

Letvægtshjelm. Den hvide hjelm er en mat hvid, så den ser næsten grå ud.

Superhjelm

-

Fremragende Hjelm Fit er fantastisk!

Dejlig hjelm

-

behagelig og pasform .. elsker det.

Fremragende

-

God pasform, behagelig at have på og meget flot hjelm. Fantastisk pris.

Fremragende hjelm

-

100% originalt produkt med MIPS teknologi, i fremragende forhold og de bedste priser, der kan findes på markedet over hele verden. Det eneste er lidt mere forsinket forsendelse end forventet, men det afhænger af transportselskabet.

Stor hjelm

-

Stor hjelm, noget andet. Lad os køre!

Produktkvalitet

-

God eftermiddag. Produktet er unikt med mips. Enten og oem. tak

God hjelm

-

God pasform og behagelig at have på. Nice og lyst. God pris. Tak

Prisbillig og god hjelm

-

Visuelt godt udseende, komfortabel på hovedet, nemme justeringer for at få det nemmere fit og bikeinn rabatpriser! Fantastisk og fantastisk cykelhjelm!

Spørgsmål

-

Kunne du oplyse mig, hvad standarder og klistermærker denne hjelm kommer med, og er godkendt til?

vore eksperters svar

Denne hjelm er certificeret til EN 1078, Hilsen

Alt ok

-

Tilfreds med ordren: levering og overvågning af meget god orden.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk