`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Giro

Giro Cinder Mips

Giro Cinder Mips

  • Giro Cinder Mips
  • Giro Cinder Mips
  • Giro Cinder Mips
  • Giro Cinder Mips

Giro Cinder Mips

Produktbeskrivelse Giro Cinder Mips

Cinder ™ MIPS giver alle de funktioner, som en ivrig road rider ønsker i en letvægtspakke. Designet er inspireret af den klassiske æstetik i vores premium Synthe ™ hjelm, der tilbyder lignende ydeevne og stil. Nøglefunktionerne omfatter Roc Loc® 5-pasningssystemet, som giver dig mulighed for nemt at ringe i begge passende spændinger og justere lodret stilling med en enkelt hånd. Air FX polstring giver komfort på dine længste rides, og hjelmen er udstyret med MIPS for at omdirigere slagkraft, hvilket giver mere beskyttelse i visse påvirkninger.

Funktioner:

Kompakt form Air Fix polstring

Hestehale kompatibel

MIPS udstyret

Konstruktion:

I formpolycarbonatskal med EPS-liner, Thermoformed SL Roll Cage ™ forstærkning

Fit System:

Roc Loc ® 5

Ventilation:

26 Wind Tunnel ™ ventilationskanaler med intern kanalisering

Teknologi:

MIPS:

Alle Giro hjelme er designet til at reducere så meget energi som muligt, samtidig med at de overholder strenge sikkerhedsstandarder. Målet med Giro's MIPS-udstyrede hjelme er at reducere rotationsstyrkerne. Giro mener, at hjelme udstyret med denne teknologi kan reducere mængden af ​​roterende kraft, der kan overføres til rytterens hjerne i visse konsekvenser. Lær mere om MIPS i videoen ovenfor.

ROC LOC® 5 FIT SYSTEM:

Industriens benchmark i komfort, stabilitet, justerbarhed og vægtbesparelser. Udover at forbedre pasformen og komforten på hjelme giver Roc Loc® 5 dig mulighed for nemt at tilpasse pasformens spænding og den forreste rygning af hjelmen i sekunder med en enkelt hånd. Og det er lettere end sammenlignelige systemer også, hvilket gør det til det ultimative i kraniet kramende luksus.

I MOLD KONSTRUKTION:

I Mold Construction-sikringer påvirker en hård polykarbonat ydre skal med hjelmerne absorberende skumforing. Fusionsprocessen giver mulighed for bedre ventilationssystemer, hvilket gør i formhjelme lettere og køligere end traditionelle hjelme.


EN1078 VIGTIG BEMÆRK Denne hjelm er bygget, testet og godkendt i henhold til de europæiske bestemmelser EN1078. TRADEINN er ikke ansvarlig for brugen af denne hjelm i andre lande, der ikke er underlagt denne europæiske homologation EN1078, og afskrækker brugen heraf i disse lande.

Køb dine egne Giro Cinder Mips til kun 106.95 $. Lavet af Giro, Giro Cinder Mips er på lager i mange størrelser og farver. Hos bikeinn, tilbyder vi de bedste priser på cykel. Se et stort udvalg af Hjelme i vores Beskyttelser afdeling.

Funktioner Giro Cinder Mips

Køn
Alder
Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (6)

Skriv en anmeldelse om dette produkt og optjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

At blive forelsket igen

-

min 2. hjelm af denne type, har styrtede den første. Letvægts, god og behagelig pasform - kan fyre med stropperne, indtil de er hyggelige og løse, som jeg kan lide det, uden at hjelmen føler sig som om den kommer ud. beskrivelsen af cinder et eller andet sted sagde "ikke et champignon look" men på mit hoved er jeg ikke så overbevist om at erklæringen er sandt. Ikke desto mindre: behagelig, slank, god ventilation - som jeg hovedsagelig kører i troperne, er god luftstrøm nøglen.

Stor hjelm!

-

Jeg havde det tvivlsomme held at komme ind i et fald, første gang jeg fik denne hjelm. jeg ramte jorden, hårdt tilbage i mit hoved ramte jorden som den første del af min krop rører jorden. det var en uheldig lyd og et stort hit. knækket hjelmen i ryggen, men mit hoved kom ud fint. andet end noget stivhed i min nakke og en hovedpine dvælende indtil aften dagen efter, var jeg fint. Jeg er ret sikker på, at uden denne hjelm har jeg været på hospitalet med hovedet fast, mens jeg nu sætter min kæde tilbage på min cykel og fortsatte turen til yderligere 60k. andet end det: i de 2 timer havde jeg glæden eller ridning med den: lys, god pasform, luftig. var tilfreds med det

Nice hjelm fra giro

-

Letvægts, sikker og til en god pris. Leveres hurtigt som altid fra Bikeinn.

God hjelm

-

Hjelmen passer godt. Farven var ikke som afbildet.

Et godt produkt / køb

-

Lang leveringstid men produkt var god værdi for prisen.

Stor hjelm

-

Stor hjelm. Passformen er perfekt. Under brug føles det behageligt, let og køligt. Jeg kan godt lide udseendet af det. MIPS-teknologien skal være et vigtigt fremskridt i hjelmteknologi, og jeg vil nok ikke købe en anden hjelm uden MIPS.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: Dine anmeldelser vil blive evalueret af vores medarbejdere og postet inden for fem arbejdsdage. Dine spørgsmål vil blive besvaret pr. e-mail, så du bør venligst sikre at din e-mail adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Lignende produkter

Se alle produkter

Luk