`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Giro

Giro Cinder Mips

Giro Cinder Mips

  • Giro Cinder Mips
  • Giro Cinder Mips
  • Giro Cinder Mips
  • Giro Cinder Mips

Giro Cinder Mips

Produktbeskrivelse Giro Cinder Mips

Cinder ™ MIPS giver alle de funktioner, som en ivrig road rider ønsker i en letvægtspakke. Designet er inspireret af den klassiske æstetik i vores premium Synthe ™ hjelm, der tilbyder lignende ydeevne og stil. Nøglefunktionerne omfatter Roc Loc® 5-pasningssystemet, som giver dig mulighed for nemt at ringe i begge passende spændinger og justere lodret stilling med en enkelt hånd. Air FX polstring giver komfort på dine længste rides, og hjelmen er udstyret med MIPS for at omdirigere slagkraft, hvilket giver mere beskyttelse i visse påvirkninger.

Funktioner:

Kompakt form Air Fix polstring

Hestehale kompatibel

MIPS udstyret

Konstruktion:

I formpolycarbonatskal med EPS-liner, Thermoformed SL Roll Cage ™ forstærkning

Fit System:

Roc Loc ® 5

Ventilation:

26 Wind Tunnel ™ ventilationskanaler med intern kanalisering

Teknologi:

MIPS:

Alle Giro hjelme er designet til at reducere så meget energi som muligt, samtidig med at de overholder strenge sikkerhedsstandarder. Målet med Giro's MIPS-udstyrede hjelme er at reducere rotationsstyrkerne. Giro mener, at hjelme udstyret med denne teknologi kan reducere mængden af ​​roterende kraft, der kan overføres til rytterens hjerne i visse konsekvenser. Lær mere om MIPS i videoen ovenfor.

ROC LOC® 5 FIT SYSTEM:

Industriens benchmark i komfort, stabilitet, justerbarhed og vægtbesparelser. Udover at forbedre pasformen og komforten på hjelme giver Roc Loc® 5 dig mulighed for nemt at tilpasse pasformens spænding og den forreste rygning af hjelmen i sekunder med en enkelt hånd. Og det er lettere end sammenlignelige systemer også, hvilket gør det til det ultimative i kraniet kramende luksus.

I MOLD KONSTRUKTION:

I Mold Construction-sikringer påvirker en hård polykarbonat ydre skal med hjelmerne absorberende skumforing. Fusionsprocessen giver mulighed for bedre ventilationssystemer, hvilket gør i formhjelme lettere og køligere end traditionelle hjelme.


EN1078 VIGTIG BEMÆRK Denne hjelm er bygget, testet og godkendt i henhold til de europæiske bestemmelser EN1078. TRADEINN er ikke ansvarlig for brugen af denne hjelm i andre lande, der ikke er underlagt denne europæiske homologation EN1078, og afskrækker brugen heraf i disse lande.

Prøv at købe hjemme fra din egen stue, online hos cykel. Køb Giro Cinder Mips, til de bedste priser. Vent ikke mere, find flere varer som cykel, lige som Beskyttelser, så du ikke mangler noget. bikeinn Har altid hurtig levering.

Funktioner Giro Cinder Mips

Køn
Alder
Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Lignende produkter

Se alle produkter

Luk