`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Giro

Giro Disciple Mips

  • Giro Disciple Mips
  • Giro Disciple Mips
  • Giro Disciple Mips

Giro Disciple Mips

Produktbeskrivelse Giro Disciple Mips

Handske, der er udviklet specielt til målmændene, der gør forskel på og uden for banen, for dem, der er ledere og ikke tilhængere, for alle terrengemål, der ikke er begrænset af vejrforholdene eller retten, for dem der ikke gør undskyldninger og de giver det bedste af dem til enhver tid, for dem der søger at overskride. Hvis du er fra denne udvalgte gruppe, finder du i denne model din sjælskammerat og ideelle partner for eventyr for at forsvare buen sammen.

UNO Alpha kombinerer komfort, teknisk og vedhæftning af en high end handske med modstanden og alsidigheden af ​​en midterhandskande.

Tilbage: Syntetisk latexfrekvens for at give krop og volumen. Udformningen af ​​graveringerne af frekvensen har den funktion at give større ergonomi og lette håndens bøjning, ligesom knoglens zone har større volumen for at beskytte området (Punching Zone). Alle monteret på stærkt åndbart mesh.

Cut: Ergo Roll. Blanding af rullefinger ved fingerspidserne, der næsten næsten fuldstændigt og ergonomisk er i resten af ​​handsken, hvilket gør en meget behagelig og behagelig oplevelse til at passe dem.

Latex: Palmen presses for at give større bevægelsesfrihed, mere komfort, mere ergonomi og bedre åndbarhed inde i handsken (Active Cell Zone). Omega Latex Grip i fingreområdet for at få et ekstraordinært greb, og i håndflatens område bruger vi Omega Resistance latex til at modstå jordens slid og friktionen forårsaget af hauls .

Lukning: elastisk armbånd omhygget af et hovedbånd lavet af latex, der går gennem det nederste område af håndfladen og gør funktionen af ​​udvidet palme og tekstil i det nedre område af ryggen, hvilket er et brugerdefineret vindue forbundet med et elastikbånd der giver mulighed for at justere efter smagen af ​​hver skyder.


EN1078 VIGTIG BEMÆRK Denne hjelm er bygget, testet og godkendt i henhold til de europæiske bestemmelser EN1078. TRADEINN er ikke ansvarlig for brugen af denne hjelm i andre lande, der ikke er underlagt denne europæiske homologation EN1078, og afskrækker brugen heraf i disse lande.

Alle cykel produkter og Hjelme er fremstillet i det bedste materiale og der er kælet for detaljerne. Hos bikeinn kan du finde en masse Beskyttelser fra Giro. Prisen på Giro Disciple Mips er 211.99 $, med prisgaranti, sikker betaling og hurtig levering!

Funktioner Giro Disciple Mips

Køn
Alder
beskyttelse Helmet
Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Lignende produkter

Se alle produkter

Luk