`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Giro

Giro Fixture MIPS

Giro Fixture MIPS

Giro Fixture MIPS

Giro Fixture MIPS

  • Giro Fixture MIPS
  • Giro Fixture MIPS
  • Giro Fixture MIPS
  • Giro Fixture MIPS
  • Giro Fixture MIPS

Giro Fixture MIPS

Produktbeskrivelse Giro Fixture MIPS

Giro skabte Compound ™ til ryttere på jagt efter den berømte Giro-pasform og behov for en ekstra stor størrelse. Inspireret af den sikre bjergstil og luftige ventilation af Fixture-hjelmen supplerer Compounds design næsten enhver tur, især når der er snavs under slidbanen.
Nogle af de bedste funktioner, som In Mold-konstruktion kombineret med letheden og komforten i det anerkendte Roc Loc® Sport fit-system, tilbyder den alsidighed, du har brug for for at køre det hele, fra brandvejseventyr til swooping singletrack-stier.
Et problemfrit integreret Multi Directional Impact Protection System, som kan omdirigere energi og give mere beskyttelse i visse påvirkninger,
Sikrer, at du også har det nyeste inden for hovedbeskyttelsesteknologi. Dette gør Compound MIPS til en af de bedste ydeevne mountainbike hjelme til rådighed.
EN1078 VIGTIG BEMÆRK Denne hjelm er bygget, testet og godkendt i henhold til de europæiske bestemmelser EN1078. TRADEINN er ikke ansvarlig for brugen af denne hjelm i andre lande, der ikke er underlagt denne europæiske homologation EN1078, og afskrækker brugen heraf i disse lande.

Velkommen til vores Giro Fixture MIPS specielle tilbud. Hos bikeinn, finder du ikke blot cykel udstyr, til de bedste priser, men du får også ekspert information på cykel produkter. Priserne er altid up-to-date og der findes masser af filtre til at søge med, så du hurtigt finde de rigtige Hjelme.

Funktioner Giro Fixture MIPS

Alder
beskyttelse Helmet
Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (3)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Meget god værdi for pengene

-

MIPS-systemet og kvaliteten af Giro-mærket til en meget rimelig pris er allerede meget godt, men frem for alt er det en af de sjældne hjelme, der tilpasser sig en hovedomkreds på 64 cm meget komfortabelt og uden at gå på kompromis med stil!

Mips til en god pris

-

Det er en behagelig hjelm, godt færdig og med MIPS-systemet, som jeg håber, jeg aldrig behøver at prøve (MIPS er en beskyttelse for hjernen) og til en god pris. Jeg kan godt lide lukningen. Det har allerede ikke mange flere; det er en hjelm. Leveringen godt i betragtning af de nuværende omstændigheder i forbindelse med låsning.

God kvalitet

-

Produktet ser godt ud og passer perfekt. var hurtigt inde

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Lignende produkter

Se alle produkter

Luk