`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Giro

Giro Hex

Giro Hex

  • Giro Hex
  • Giro Hex
  • Giro Hex
  • Giro Hex

Giro Hex

Produktbeskrivelse Giro Hex

Hex ™ kombinerer robust stil og holdbarhed med den dækning og ventilation, du vil have på stien. Den er fyldt med alle de funktioner, du har brug for til en dag på snavset, herunder komfort og stabilitet i Roc Loc® 5 og vores patenterede POV ™ -visor, der ikke kræver nogen værktøj til justering.

Funktioner:

POV ™ justerbar visor w / 15 ° lodret justering

Konstruktion:

I formen EPS-liner, polycarbonatskal

Fit System:

Roc Loc® 5

Ventilation:

22 ventilationskanaler

Teknologi:

I MOLD KONSTRUKTION:

I Mold Construction-sikringer påvirker en hård polykarbonat ydre skal med hjelmerne absorberende skumforing. Fusionsprocessen giver mulighed for bedre ventilationssystemer, hvilket gør i formhjelme lettere og køligere end traditionelle hjelme.

ROC LOC® 5 FIT SYSTEM:

Industriens benchmark i komfort, stabilitet, justerbarhed og vægtbesparelser. Udover at forbedre pasformen og komforten på hjelme giver Roc Loc® 5 dig mulighed for nemt at tilpasse pasformens spænding og den forreste rygning af hjelmen i sekunder med en enkelt hånd. Og det er lettere end sammenlignelige systemer også, hvilket gør det til det ultimative i kraniet kramende luksus.

WIND TUNNEL ™ VENTILATION:

Girohjelmer udvikles ved hjælp af vores proprietære Wind Tunnel ™ ventilationssystem. Dette udførlige design kombinerer aktive ventilationskanaler i hjelmens skal med udstødningskanaler inde i hjelmen, der fremkalder frisk, kølig luft over og rundt på rytterens hoved, samtidig med at det tvinges varme og forældet luft ud. Det er det mest effektive kølesystem til rådighed, og en forskel, du kan føle hver gang du kører.

POV ™ VISOR


EN1078 VIGTIG BEMÆRK Denne hjelm er bygget, testet og godkendt i henhold til de europæiske bestemmelser EN1078. TRADEINN er ikke ansvarlig for brugen af denne hjelm i andre lande, der ikke er underlagt denne europæiske homologation EN1078, og afskrækker brugen heraf i disse lande.

Find Giro Hex på lager og til den absolut bedste pris. Besøg bikeinn, din online butik, med cykel udstyr. Masser af gode tilbud, direkte til dig. Med sikker betaling og mulighed for at følge din pakke. Bestil dine Giro Hex her! Så du kan få det meste ud af din træning eller anden sport.

Funktioner Giro Hex

Køn
Alder
Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (4)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Jeg anbefaler

-

super kvalitet! Jeg er tilfreds med produktet!

Giro hex

-

Fik dette som en gave til en ven i den orange farve, siger han, det er perfekt!

Giro hex

-

Store alle omkring hjelm! Let, stilfuld og virkelig komfortabel.

Giro hex

-

god pasform, Nice hjelm til prisen.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Lignende produkter

Se alle produkter

Luk